Przecież Ruscy są dramatycznie słabi to co zagrali z Brazylią to piach kompletny...
po 1.Mecz meczowi nierówny po 2 my nie potrafimy grać z Rosjanami po 3 .wczoraj ruscy nie musieli ,dziś muszą ( a wczorajszy mecz ewidentnie odpuścili (wg mnie))
pytanie czy Ruskie od razu nie nastawili sie na dzisiejszy mecz, odpuszczajac zdziebko wczorajszy.. no ale ciezko w to uwierzyc, to są MŚ, to raczej nie wchodzi w gre. wczoraj zagrali piach kompletny i w zasadzie nie maja prawa dzis wygrac, jak zagramy tak jak z Kanarkami to nie bedzie co zbierac. poki co weeb.tv smiga az milo, oby tak do konca transmisji, w razie co pod nosem pubik i bedzie ewakuacja
[quote=ACB]Dokładnie o jakim mu odpuszczaniu mówimy? Widzieliście wystawki tego rozgrywajka? DRAMAT. No przecież jakieś pozory musieli robić. Przecież nie położą sie na podłodze .... Znając Ruskich do kombinowania.] Oba mecze z Brazylią przegrali ,ale mieli już wczesniej zapewniony awans do dalszej rundy...
Witam pany, ja chcialem pograc na pinnim o3,5 ale przy wplacie na skrilla wyskoczylobmi ze limit moj to troche ponad 4k a ja wplacalem ponad 6k przelew poszed ale qyskoczylo mi ze transakcja bedzie opuzniona.. i do tej pory kasy nie mam na koncie a ju minelo dobre 30min wie kto kiedy moge sie spodziewac kasy na skrillu ? Mial ktos taki problem kiedys?
weeb to klasyczna chujnia, tam pooglądać to sobie możecie film o 23 na polsacie, a nie jakieś wydarzenie sportowe, bo przy głupiej ekstraklasie nie wyrabiają im serwery czasami