|
|
wredota
|
|
wredota
nie ma to jak wstac rano i zobaczyc na koncie trafionego seppiego po @10  nareszcie bo straszna kaszane mialem na razie na ao SEPPI!!!!!!
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
smethurst - farquharson 1:5 0:40 dałem na farquharsona ze przelamie za 1k kurs 3,1 a tu chyba krecz bedzie  sukinsyn walnie krecza przy koncowym punkciku tak jakby nie mogl tego zrobic przy stanie 1:6  Jaki krecz smethurst na mecz @4.33 Set Smethurst Kontra 3.75 i dzida 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Kuboty w debla mogą dziś wygrać ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma to jak wstac rano i zobaczyc na koncie trafionego seppiego po @10  nareszcie bo straszna kaszane mialem na razie na ao SEPPI!!!!!! bez screna sie chyba nie obejdzie 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
nie ma to jak wstac rano i zobaczyc na koncie trafionego seppiego po @10  nareszcie bo straszna kaszane mialem na razie na ao SEPPI!!!!!! bez screna sie chyba nie obejdzie  spoko mam skrina jesli ktos ladnie poprosi 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
smethurst - farquharson 1:5 0:40 dałem na farquharsona ze przelamie za 1k kurs 3,1 a tu chyba krecz bedzie  sukinsyn walnie krecza przy koncowym punkciku tak jakby nie mogl tego zrobic przy stanie 1:6  Jaki krecz smethurst na mecz @4.33 Set Smethurst Kontra 3.75 i dzida  GSM Smethurst  poszła zwykła konterka bo na kesz in za mało dawali
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
CO na dziś Panowie z AO polecacie ?
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
Verdasco +2,5 seta Coco ..no i obok Simona nie można przejść obojętnie
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
CO na dziś Panowie z AO polecacie ? to ja mialem zadac to pytanie Felek Lopez kurs kosmos szanse wieksze niz spore  Beny +2,5seta Pospisil Bacsinszky kurs ostro zawyzony Lepchenko bo ile rywalka moze grac dobrze musi przyjsc slabszy mecz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaiste Vasek, LEpchenko I Felek Lopez kursy ciekawe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma to jak wstac rano i zobaczyc na koncie trafionego seppiego po @10  nareszcie bo straszna kaszane mialem na razie na ao SEPPI!!!!!! bez screna sie chyba nie obejdzie  spoko mam skrina jesli ktos ladnie poprosi  Raczej nikt Cię prosił o to nie będzie, raczej Ty czem prędzej powinieneś powiewać kuponem na wyciągniętej ręce zanim Cię zieloni stąd wypierdolą za TAKIE typy PO meczu 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
nie ma to jak wstac rano i zobaczyc na koncie trafionego seppiego po @10  nareszcie bo straszna kaszane mialem na razie na ao SEPPI!!!!!! bez screna sie chyba nie obejdzie  spoko mam skrina jesli ktos ladnie poprosi  Raczej nikt Cię prosił o to nie będzie, raczej Ty czem prędzej powinieneś powiewać kuponem na wyciągniętej ręce zanim Cię zieloni stąd wypierdolą za TAKIE typy PO meczu  powaznie wyrzucaja za takie bzdury pisane na qc? powialo groza chociaz bedac tyle lat na forum tego nie zauwazylem - widac dobrze sie cwaniaki-zieloniaki maskuja  co do kuponu to tak jak napisalem skrinem dysponuje wiec to nie jest problem ale skoro nikt nie prosi to po co tracic na to czas jesli chcesz zobaczyc skrina to napisz - wrzuce
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powaznie wyrzucaja za takie bzdury pisane na qc? powialo groza chociaz bedac tyle lat na forum tego nie zauwazylem - widac dobrze sie cwaniaki-zieloniaki maskuja  co do kuponu to tak jak napisalem skrinem dysponuje wiec to nie jest problem ale skoro nikt nie prosi to po co tracic na to czas jesli chcesz zobaczyc skrina to napisz - wrzuce Widzę, że nie zrozumiałeś przesłania, a chodzi tutaj o pewne niepisane reguły tego miejsca. W takim razie napiszę wprost: Są 2 opcje: 1. Chwalisz się PRZED meczem co grasz, a po meczu albo  albo  (opcjonalnie ze screenem wedle uznania) 2. Chwalenie się PO meczu wygraną (bez podania typu wcześniej) jest tutaj niemile widziane, ale jeśli już musisz dać upust radości to OBLIGATORYJNIE, bez żadnej "prośby" ze screenem, który to uwiarygadnia. Nikt Ci jaj nie urwie jak tego nie zrobisz, ale wiesz co to "szacun na mieście"? Parafrazując: wiesz co to "szacun na quasi"? 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
powaznie wyrzucaja za takie bzdury pisane na qc? powialo groza chociaz bedac tyle lat na forum tego nie zauwazylem - widac dobrze sie cwaniaki-zieloniaki maskuja  co do kuponu to tak jak napisalem skrinem dysponuje wiec to nie jest problem ale skoro nikt nie prosi to po co tracic na to czas jesli chcesz zobaczyc skrina to napisz - wrzuce Widzę, że nie zrozumiałeś przesłania, a chodzi tutaj o pewne niepisane reguły tego miejsca. W takim razie napiszę wprost: Są 2 opcje: 1. Chwalisz się PRZED meczem co grasz, a po meczu albo  albo  (opcjonalnie ze screenem wedle uznania) 2. Chwalenie się PO meczu wygraną (bez podania typu wcześniej) jest tutaj niemile widziane, ale jeśli już musisz dać upust radości to OBLIGATORYJNIE, bez żadnej "prośby" ze screenem, który to uwiarygadnia. Nikt Ci jaj nie urwie jak tego nie zrobisz, ale wiesz co to "szacun na mieście"? Parafrazując: wiesz co to "szacun na quasi"?  zakladam ze ludzie tutaj nie pisza sciem bo ja tak nie robie ale rozumiem o co ci chodzi http://vlep.pl/0ihmzy.jpg prosze przekonales mnie tym szacunem 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
powaznie wyrzucaja za takie bzdury pisane na qc? powialo groza chociaz bedac tyle lat na forum tego nie zauwazylem - widac dobrze sie cwaniaki-zieloniaki maskuja  co do kuponu to tak jak napisalem skrinem dysponuje wiec to nie jest problem ale skoro nikt nie prosi to po co tracic na to czas jesli chcesz zobaczyc skrina to napisz - wrzuce Widzę, że nie zrozumiałeś przesłania, a chodzi tutaj o pewne niepisane reguły tego miejsca. W takim razie napiszę wprost: Są 2 opcje: 1. Chwalisz się PRZED meczem co grasz, a po meczu albo  albo  (opcjonalnie ze screenem wedle uznania) 2. Chwalenie się PO meczu wygraną (bez podania typu wcześniej) jest tutaj niemile widziane, ale jeśli już musisz dać upust radości to OBLIGATORYJNIE, bez żadnej "prośby" ze screenem, który to uwiarygadnia. Nikt Ci jaj nie urwie jak tego nie zrobisz, ale wiesz co to "szacun na mieście"? Parafrazując: wiesz co to "szacun na quasi"?  zakladam ze ludzie tutaj nie pisza sciem bo ja tak nie robie ale rozumiem o co ci chodzi http://vlep.pl/0ihmzy.jpg prosze przekonales mnie tym szacunem  gratki!! nawet jesli bylo za drobne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bukma szacun na quasi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zakladam ze ludzie tutaj nie pisza sciem bo ja tak nie robie ale rozumiem o co ci chodzi http://vlep.pl/0ihmzy.jpg prosze przekonales mnie tym szacunem  
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Paire jaki kozak w tym roku.Najpierw Ymer w AO a teraz pewnie we Francji pusci rodakowi
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|