Dżem dobry:) dziś się specjalnie nie podpalam, ale tak sobie popatrzyłem, to Lech dziś nie wygra, bo i nie musi, nie ma po co sie przemęczać, a bratanki cos tam sobie gadają i może faktycznie maja chęci CS 2-1 @12,50 wygląda sympatycznie, wilk syty, owca cała, a Biszop do kasy
tak sobie zagram, miłego wieczoru i pełnych kieszeni życząc
Dżem dobry:) dziś się specjalnie nie podpalam, ale tak sobie popatrzyłem, to Lech dziś nie wygra, bo i nie musi, nie ma po co sie przemęczać, a bratanki cos tam sobie gadają i może faktycznie maja chęci CS 2-1 @12,50 wygląda sympatycznie, wilk syty, owca cała, a Biszop do kasy
tak sobie zagram, miłego wieczoru i pełnych kieszeni życząc
niby wygrać nie musi ale Videoton w rozsypce, nie zbyt ciekawie w klubie się dzieje
Jeżdżę czym innym, japońskim. Mam też japoński telewizor, amerykański laptop, mikser holenderski, meble polskie, buty włoskie, skarpety... nie wiem jakie.
A LM oglądam tak samo jak np. 2 ligę szwajcarską, ligę węgierską, 2 portugalską i inne.
Za - powiedzmy kurs 2.0 - płacą tak samo jak 2.o w LM.
To Ty Akagi nowobogacki jesteś. Ja tam mam wszystko chińskie, tajlandzkie i z Bangladeszu.
Bo Ty jesteś przyszłościowy, wiesz jak się ustawić.
Jakbym był przyszłościowy to bym miał z Angoli, Namibii i Zimbabwe. Ale co tam, jeszcze z dekadę i będę miał Air Jordany klejone przez jakiegoś mudźina z Afryki
Jeżdżę czym innym, japońskim. Mam też japoński telewizor, amerykański laptop, mikser holenderski, meble polskie, buty włoskie, skarpety... nie wiem jakie.
A LM oglądam tak samo jak np. 2 ligę szwajcarską, ligę węgierską, 2 portugalską i inne.
Za - powiedzmy kurs 2.0 - płacą tak samo jak 2.o w LM.
Uwierz mi na słowo , że tak jest.
Japoński Telewizor? to chyba produkcja 1990 bo nowsze to wszystko chiny albo inne tanie siły robocze laptop Apple? nie posądził bym Cie o to ja jednak wole oglądać Ligę Mistrzów niż drugą ligę szwjacarską