|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podręcznikowy przykład kupionego meczu i tyle w temacie
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
mamy jakies info o skladach
Sevilli / Valenci ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podręcznikowy przykład kupionego meczu i tyle w temacie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A tak wogóle to wczoraj jeden DW trafiony :)i był ++++ Dziś znów DW trzeba powróżyć no więc: - Pogoń w Szczecinie jeszcze nigdy nie wygrała z Lechią tak wiec DW 1:1 i 0:1 (mecz na styku remisu/minimalnego win Lechii) - drugi mecz to typowy over wiec kombinacji sporo  Niby pasy na fali ale Podbeskidzie tez potrafi strzelać dlatego gram DW 2:1 i 3:2 dla psaiaków GL
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ja pierdole, wychodzę z domu przy stanie 1-2. Wracam i kurwa oczom nie wierzę. Ile Górnik oddał celnych strzałów 5? Toż to kurwa mega przewał. Ślązacy ustawieni pod stołem? Piłkarski poker cały czas w modzie. Jak ktoś wierzy w czystość sportu to musi być naiwnym idiotą. Na miejsce fryzjera zawsze przyjdzie następny, może jakiś kurwa hydraulik. Świetnie że pozbyłem się jarania tymi rozgrywkami bo łatwiej mi przyjąć to co się dzieje. Już mnie kurwa nic nie zaskoczy. Pozdro dla ludzi nabijających kabzę tym oszustom i złodziejom. Gdzie kurwa honor? Sport umiera... Jeżeli wierzysz w to że Piast puścił mecz Górnikowi to po prostu nie masz pojęcia o sytuacji na Górnym Śląsku, to coś takiego jakby Wisła puściła Cracovii albo Legia Lechowi więcej przykładów nie trzeba podawać, postawiłeś przegrałeś i wylewasz żale  .
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
czemu na Palermo taki duzy kurs 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sevilli / Valenci ? Valencia ciekawe czy bez pierwszego trenera bo ponoć złożył dymisje a do tego jak to pisał ktoś że w pierwszym meczu lubią drużyna odpuszczać tak więc ja tu pogram przeciw Valencii + że Barakaldo strzeli gola
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Sevilli / Valenci ? Valencia ciekawe czy bez pierwszego trenera bo ponoć złożył dymisje a do tego jak to pisał ktoś że w pierwszym meczu lubią drużyna odpuszczać tak więc ja tu pogram przeciw Valencii + że Barakaldo strzeli gola Gary Neville trenerem Nietoperzy dzis zostal 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sevilli / Valenci ? Valencia ciekawe czy bez pierwszego trenera bo ponoć złożył dymisje a do tego jak to pisał ktoś że w pierwszym meczu lubią drużyna odpuszczać tak więc ja tu pogram przeciw Valencii + że Barakaldo strzeli gola "Gary Neville trenerem Nietoperzy dzis zostal  Umowa została zawarta do 30 czerwca 2016 roku, a pracę Anglik podejmie dopiero w niedzielę, tym samym debiutem będzie mecz z Lyonem w ramach Ligi Mistrzów. Oczywiście Neville zasiądzie na trybunach podczas sobotniego szlagieru z Barceloną, jednak jeszcze w roli kibica."
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
coz za wynik sensacyjny w zabrzu, zdecydowany lider baty od czerwonej latarni tej elitarnej ligi  Ładziak, jestem pod wrażeniem. W meczu na szczycie jebneliście na wyjeździe 2:0 Grom Rózaniec. Macie zatem szanse awansować do 4 ligi. A w 4 lidze to już same poważne zespoły m.i. Powiślak Końskowola, Lutnia Piszczac, czy choćby Kryształ Werbkowice. A Ty nagminnie na coś narzekasz w tej polskiej lidze.. Zacznij wreszcie obrabiać Swoje pole i jak Ci wszystko będzie pięknie rosło, to wtedy narzekaj na pole sąsiada. Wiem, że to trudno bo to tylko Polska, ale wreszcie kiedyś spróbuj.  akagi moj post nie zawieral ani grama drwiny czy szydery, piast ktory stal sie czarnym koniem do mistrzostwa przegrywa w zabrzu 2-5 prowadzac 2-1, dla mnie tez to bardzo dziwne ale daleki jestem od spiskowych wnioskow, przepraszam jesli inaczej to odebrales  nawet pochwalilem gre legi z dunami bo zasluzyla na slowa uznania a swoje ''pole'' to swoje zainterysowanie, i zawsze lokalna spolecznosc i to co sie w nim dzieje bedzie mialo swoj sentyment, i ma ona zerowa medialnosc wiec o niej sie nie rozmawia, o naszej a i owszem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeżeli wierzysz w to że Piast puścił mecz Górnikowi to po prostu nie masz pojęcia o sytuacji na Górnym Śląsku, to coś takiego jakby Wisła puściła Cracovii albo Legia Lechowi więcej przykładów nie trzeba podawać, postawiłeś przegrałeś i wylewasz żale  . Nie masz do końca racji kolego. Kibice i ich wzajemne animozje to jedno ale drugie to zawodnicy i ich wzajemne powiązania i wczoraj myślę że to właśnie zadziałało 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeżeli wierzysz w to że Piast puścił mecz Górnikowi to po prostu nie masz pojęcia o sytuacji na Górnym Śląsku, to coś takiego jakby Wisła puściła Cracovii albo Legia Lechowi więcej przykładów nie trzeba podawać, postawiłeś przegrałeś i wylewasz żale  . Nie masz do końca racji kolego. Kibice i ich wzajemne animozje to jedno ale drugie to zawodnicy i ich wzajemne powiązania i wczoraj myślę że to właśnie zadziałało  aker święta prawda a poza tym święta idą i trzeba jakoś przeżyć (przrcież to też ludzie) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak by to byla liga hiszpankska niemicka czy wloska to tak mozna spekulowac.. ale ta Polska Liga bagienna ... az wstyd mi przyznac w hiszpani ze jstem polakiem bo jak ktos tutaj pyta o polskie klub ktory wystepuja w LM to nikt nie zna ale za to pamietaja ekipe Deyny Bonka i Lato... daj cie spokoj panowie o gowno sie klucic...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Atletico Cp i Chaves strzelać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wisła X2 @ 1,8 Real win do ht @ 1,7 Legia win do ht @ 1,9 Ajacjo X2 @ 1,75
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
jak by to byla liga hiszpankska niemicka czy wloska to tak mozna spekulowac.. ale ta Polska Liga bagienna ... az wstyd mi przyznac w hiszpani ze jstem polakiem bo jak ktos tutaj pyta o polskie klub ktory wystepuja w LM to nikt nie zna ale za to pamietaja ekipe Deyny Bonka i Lato... daj cie spokoj panowie o gowno sie klucic... jak dla mnie 100% prawdy, ale akagi moze miec odmienne zdanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wisła X2 @ 1,8 Real win do ht @ 1,7 Legia win do ht @ 1,9 Ajacjo X2 @ 1,75 z tym realem do ht to bym się trochę bał (to pierwszy mecz wiec noża na gardle nie maja i pewnie drugi garnitur wyjdzie)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
palermo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
12. Dusan Kuciak - 28. Łukasz Broź, 4. Igor Lewczuk, 2. Michał Pazdan, 17. Tomasz Brzyski - 23. Stojan Vranjes, 3. Tomasz Jodłowiec - 6. Guilherme, 8. Ondrej Duda, 18. Michał Kucharczyk - 11. Nemanja Nikolić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi ty stary legionista jesteś to powiedz jaki DW warto pograć w Warszawie?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|