|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja byłem kiedyś w czerwcu to padało ze 3-4 dni non stop, dopiero potem się zrobiło cieplutko, nawet miejscowi mówili, że mamy pecha 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
[quote=Gustawo Lima]ja byłem kiedyś w czerwcu to padało ze 3-4 dni non stop, dopiero potem się zrobiło cieplutko, nawet miejscowi mówili, że mamy pecha :D [/quote]
Oj Gustawo no sam sie smieje do kompa trzeba miec pecha
No naprawde tyle razy juz tu jesem i fakt zawsze nad samym morzem.Bywaja momenty 20-40 minut mega wichury no nie deszczu bo czasem wiatr zabija tak jak teraz po meczu Corwacji ,ale zaraz wszystko wraca do normy a po kolejnych 30 minutach skwar ze błaganie o wiatr
Karlovacko + Maraska jak ktos lubi troche dopiescic piwo czyms slodszym to tez mega rzecz
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Tak jak wczesniej napisalem mega fajne spokojne miejscowki w Chorwacji jak ktos bedzie mial kiedys ochote to PW
Tak samo podtrzymuje co do nazwijmy to hejtu na Polska Reprezentacje . PW z linkiem bo no nie caly czas jestem online ale to na pewno wystarczy
Dobranoc Panowie
I ograjmy tych skurwysynow na tym EURO :galy: :boks:
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
jutro golimy Niemcow, Ukraina wygrywa z Irolami... potem my wpierdol z Ukraina a Niemcy wygrana z Irolami i w ten sposob cala trojka ma po 6pkt i nie ma chuja by nie awansowac w. komplecie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
my tu gadu gadu a jutro o 17 Motor odrabia w Elblągu stratę jednego gola i wchodzi do 2 ligi  Taki ch... OLIMPIA ELBLĄG Sorry bitek, ale tak się układają sympatie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze trochę a za granie owerów też zacznę zapisywać ujemne punkty do szacunku  chudy, może nie jesteś aż tak chudy jak Siebie przedstawiasz.  Widać, że jest multum userów jeszcze chudszych, dużo chudszych.  Ale buki muszą z czegoś ( z kogoś ) żyć, aby wypłacać. I tym przesłaniem - dla kumatych - zakończmy ten wątek. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Artur Boruc ma zastąpić Wojtka w Naszej bramce, oby tak było Fabian po stracie numeru "1" jebnął focha jak dziewczynka, a Artek zawsze bojowo nastawiony
|
|
|
Link skopiowany do schowka