mysle ze akhu czy jose maja inne zdanie na temat wloskiej pilki, wiec niech oni dojda do glosu, ja tam nie jestem jakims tam specjalnym anem italii
dla mnie primera division nr1
Najlepsza angielska, Primera ma najlepsze druzyny na puchary
mnie interesuje poziom tylko czysto sportowo-pilkarski, francuska tez kuleje, nadzieja w tym psg ktore araby buduja i buduja juz kilka lat, ale qpa rzadziutka jak narazie, ostatnio z city przegrali
ja rozumiem, że nastroje są bojowe po tym jednym euro
ale jak widzę, że niektórzy już mają ochotę transferować Glika do Barcelony a Pazdana do Realu to jakoś tak dziwnie się czuję
quincy absolutnie to nie zarzut w twoją stronę - piszę ogólnie
Może aż tak to nie. Ale ta grafika gdzie była cena Pazdana w zależności od narodowości to śmieszna była ale prawdziwa. Gdyby to był Włoch albo Portugalczyk to i taka byłaby wyższa. Za ile z Torino szedł Cerci czy tam Immobile. Ile pobierali w nowych klubach?
mysle ze akhu czy jose maja inne zdanie na temat wloskiej pilki, wiec niech oni dojda do glosu, ja tam nie jestem jakims tam specjalnym anem italii
mnie interesuje poziom tylko czysto sportowo-pilkarski, francuska tez kuleje, nadzieja w tym psg ktore araby buduja i buduja juz kilka lat, ale qpa rzadziutka jak narazie, ostatnio z city przegrali
Jak dla mnie angielska bez dwoch zdan. Nawet jak City czy inny lider jedzie do ostatniej druzyny to wygrana outsidera nikogo nie zdziwi.
francuska kuleje bo tam się przede wszystkim szkoli a potem hurtem sprzedaje do lig w których pieniądze leżą na ziemi(czytaj angielska, czytaj czołówka hiszpańskiej, itd)
Jak dla mnie angielska bez dwoch zdan. Nawet jak City czy inny lider jedzie do ostatniej druzyny to wygrana outsidera nikogo nie zdziwi.
angielska najbardziej wyrownana i najciekawsza, jesli pod wzgledem wlasnego podworka to tak, tam najciezej wytypowac podium, wygrana lisow to juz armageddon