Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 97 z 109 1 2 95 96 97 98 99 108 109
T
TEO Offline
Eliminator
Eliminator
T Offline
Zimon był taki mecz kilka lat temu chyba Pogoń-GKS 1-3 w 80min skończyło się 4-3. Ktoś chyba wklejal kupon po kursie 1000 za parę euro zagrany w Niemczech.

Bonus: Unibet
J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by TEO
Dobra czas zakończyć tą jałową dyskusje. Każdy ma swoje przekonania i ich nie zmieni.
Amen.

no wlasnie ciach bajera nie ma co kopac sie z koniem smile

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by gajus_bonus
Originally Posted by jaga1920
ja osobiscie bardziej sie jaram dopingiem oprawami atmosfera na stadionie niz tymi pokrakami co begaja bo mnie wkurwia te ich podejscie jak mozna robic cos codziennie przez kilkanascie lat i nie potrafic wymienic kilku podan czy dosrodkowac pilki i powiem wam zeby nie ta atmosfera na trybunach to mysle ze frekwencja na stadionach w Polsce byla by 3 razy mniejsza niz jest teraz
prymitywne zachowania stadne, potrzeba grupowania sie.

a ty rozumiem jestes taki bon ton konwenanse ę ą to do opery tam znajdziesz cos dla siebie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
AL TAAWON over 2,5 FT 1,83 jazdaaaaaa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Fechu wierzysz jeszcze w Legie i Twoj over 2.5 pkt smile ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ISMAILY SC pierwszy tor 2,20 over 1,5 FT 2,25 ov 2,5 FT 4,50 ov 11 rr kurs single

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
wiadomo ze poziom tej nedznej przepłacanej kopaniny nie dorówna frekwencji, dopingu, atmosfery, który jest na wysokim poziomie poza pojedynczymi incydentami

całe szczescie ze sie nie powtarza ta pamietna boruta i zadyma z bydgoszczy z pucharu polski, 2010 ?!

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Bez odbioru kazow. Nie zrozumiemy się niestety.

Te papieroski to gandzia jarana na Camp Nou tonami. Ale luzik. Zalegalizować. Niech syn patrzy może już w 8 klasie zajara. Taka to obłuda kolego z Ciebie bije ze na zachodzi Twoim zdaniem cacy a u nas swołocz. To zapraszam do Holandii na mecz. Wychyl nosa dalej niż TVN i Money.pl

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Tak sobie czytam i próbuję się doszukać logiki, nie doszukałem się, a przysiągłbym myślałem, że to forum na którym wymagać jej to obowiązek:)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
11 rogali kurs 4

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja osobiscie bardziej sie jaram dopingiem oprawami atmosfera na stadionie niz tymi pokrakami co begaja bo mnie wkurwia te ich podejscie jak mozna robic cos codziennie przez kilkanascie lat i nie potrafic wymienic kilku podan czy dosrodkowac pilki i powiem wam zeby nie ta atmosfera na trybunach to mysle ze frekwencja na stadionach w Polsce byla by 3 razy mniejsza niz jest teraz

a ty rozumiem jestes taki bon ton konwenanse ę ą to do opery tam znajdziesz cos dla siebie
to zle rozumiesz ale sie nie dziwie skoro widzisz tylko skrajne zachowania w jedna lub druga strone, albo ktos jest zjebam odstraszajacym ludzi od stadionu albo ciotą, innych ludzi nie ma.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
boooooMainz

Originally Posted by Biszop
Tak sobie czytam i próbuję się doszukać logiki, nie doszukałem się, a przysiągłbym myślałem, że to forum na którym wymagać jej to obowiązek:)

od Kogo wymagasz logiki? Chyba nie od ludzi dla ktorych slowa OPERA jest bluzgiem

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Widzę, że TEO i jaga mają jakiś kompleks związany z operą hmm

Weźcie się z raz kopsnijcie, a zobaczycie, że tam "oprawa" i "atmosfera" też potrafią być "niezapomniane" laugh

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
[quote=jaga1920]ja osobiscie bardziej sie jaram dopingiem oprawami atmosfera na stadionie niz tymi pokrakami co begaja bo mnie wkurwia te ich podejscie jak mozna robic cos codziennie przez kilkanascie lat i nie potrafic wymienic kilku podan czy dosrodkowac pilki i powiem wam zeby nie ta atmosfera na trybunach to mysle ze frekwencja na stadionach w Polsce byla by 3 razy mniejsza niz jest teraz

to zle rozumiesz ale sie nie dziwie skoro widzisz tylko skrajne zachowania w jedna lub druga strone, albo ktos jest zjebam odstraszajacym ludzi od stadionu albo ciotą, innych ludzi nie ma.[/ quote]
ty jakis chory jestes probujesz mi przybic cos czego nie napisalem jednego tylko nie rozumiem jak sie komus cos nie podoba na stadionach w Polsce to niech nie chodzi nikt go nie zmusza jest wiele innych dyscyplin sportowych i kazdy moze wybrac cos dla siebie

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by laser

Widzę, że TEO i jaga mają jakiś kompleks związany z operą hmm

Weźcie się z raz kopsnijcie, a zobaczycie, że tam "oprawa" i "atmosfera" też potrafią być "niezapomniane" laugh

zasnal bym po 10 minutach smile i moje chrapanie przeszkadzaloby melomanom

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jak sie komus cos nie podoba na stadionach w Polsce to niech nie chodzi nikt go nie zmusza jest wiele innych dyscyplin sportowych i kazdy moze wybrac cos dla siebie

Nie Ty będziesz decydował na co pójdę. Bo ja jaga jak idę na mecz piłki nożnej, to chcę obejrzeć mecz piłki nożnej, a nie "inną dyscyplinę", "operę" czy Ciebie i Twoich kolegów kiboli w roli głównej w czasie głupawych przyśpiewek z rynsztoka czy wcale nierzadkich zadym i bitw o flagi ...

I właśnie problem jest w tym, że goście w Twoim typie chcą decydować czy normalni ludzie mogą oglądać piłkę nożną czy wypieprzać do opery ... A ja chcę i to i to i chcę mieć realny wybór między tymi opcjami.

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
jak sie komus cos nie podoba na stadionach w Polsce to niech nie chodzi nikt go nie zmusza jest wiele innych dyscyplin sportowych i kazdy moze wybrac cos dla siebie

Nie Ty będziesz decydował na co pójdę. Bo ja jaga jak idę na mecz piłki nożnej, to chcę obejrzeć mecz piłki nożnej, a nie "inną dyscyplinę", "operę" czy Ciebie i Twoich kolegów kiboli w roli głównej w czasie głupawych przyśpiewek z rynsztoka czy wcale nierzadkich zadym i bitw o flagi ...

I właśnie problem jest w tym, że goście w Twoim typie chcą decydować czy normalni ludzie mogą oglądać piłkę nożną czy wypieprzać do opery ... A ja chcę i to i to i chcę mieć realny wybór między tymi opcjami.

To idź laser i oglądaj. Dojrzysz też normalnych ludzi na tym stadionie.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
dzisiaj bezpieczniej jest na stadionie niż na ulicy

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline

ale o czym ty wogole piszesz chlopie czy ja ci zabraniam isc na stadion ? chlopie tlumacze ci tylko ze u nas w Polsce nie bedzie nigdy takiej atmosfery jak na Barcelonie czy Realu gdzie wszyscy siedza jak w kinie czy operze i jak chcesz spokoju to niestety dla ciebie tam tego nie uswiadczysz

Strona 97 z 109 1 2 95 96 97 98 99 108 109

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, forty, rafal08, ANZELMO, Sensei, rymoholik, alfa, $-man, bukma, burbon), 1,412 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,704
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025