Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 104 z 201 1 2 102 103 104 105 106 200 201
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
na firefoxie to angielska wersja strony wcale sie nie laduje, w polskiej wersji nie ma tylko menu z lewej strony smile

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam mam do sprzedania konto (usunąłęm nazwę) Strona generuje regularne zyski od kilkuset do kilkutysiecy zlotych w miesiacu. Zresztą kto zna ten wie ile jest się w stanie zarobić na tych zakładach. Dodatkowo warto wspomnieć, że coraz większa liczba bukmacherów polskich ma coraz obszerniejszą ofertę na podawane zdarzenia. To wszystko sprawia, że strona będzie stawała sie coraz rentowniejsza i można tylko z tych dochodów żyć długoterminowo. Sprzedaje konto ponieważ mam dwa. Zapraszam do licytacji tylko ludzi którzy są świadomi i chcą poprawić jakość swojego życia. Malkontenci mają zakaz licytacji. Pozdrawiam
laugh

#1 WorldSpeedway
#1 WorldSpeedway
W Nyonie postanowiono też, że zmienione zostaną reguły uczestnictwa w europejskich pucharach dla krajowych mistrzów - każdy z nich po odpadnięciu z Ligi Mistrzów automatycznie wkroczy na "ścieżkę mistrzowską" w Lidze Europy.

Czyli za rok takie dinamo zagrzeb które ze wszystkimi przegrywa do zera i tak zagra sobie w lidze europy na wiosnę ?

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
Originally Posted by rymoholik
tez sie zastanawiam, Lisy do tej pory olewaly spotkania ligowe bo LM sie liczyla, no ale cel osiagneli i teraz przerwa wiec moga sie skupic chwilowo na lidze

rymo serio uwazasz ze oni olewali dotychczasowe spotkania w premier? crazy

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
przegrana z czarnymi kotami w ostatniej kolejce premier tuz przed ostatnim meczem w champions league mówi wszystko, leicester było mocne w sezonie mistrzowskim, teraz juz nie ma tego polotu, a forma vardiego tez wiele mówi smile

z grupy wyszli z 1pozycji, bo porównujac do np grupy L, mieli ja bardzo łatwa wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by tronk
Originally Posted by rymoholik
tez sie zastanawiam, Lisy do tej pory olewaly spotkania ligowe bo LM sie liczyla, no ale cel osiagneli i teraz przerwa wiec moga sie skupic chwilowo na lidze

rymo serio uwazasz ze oni olewali dotychczasowe spotkania w premier? crazy
no na pewno mieli innne priorytety niz liga, bo wiadome bylo od poczatku sezonu ze powtorki z mistrzostwa raczej nie bedzie, ale dzisiejszy mecz to sam nie wiem, do Porto wielu graczy nie pojechalo zeby sie na dzis przyszykowac wiec City lekko miec nie bedzie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Green Arrow
W Nyonie postanowiono też, że zmienione zostaną reguły uczestnictwa w europejskich pucharach dla krajowych mistrzów - każdy z nich po odpadnięciu z Ligi Mistrzów automatycznie wkroczy na "ścieżkę mistrzowską" w Lidze Europy.

Czyli za rok takie dinamo zagrzeb które ze wszystkimi przegrywa do zera i tak zagra sobie w lidze europy na wiosnę ?

Od sezonu 2018\19.

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
zycze im utrzymania, ale ich sytuacja pokazuje ze realne jest spasc z samego szczytu do championship smile

#1 WorldSpeedway
#1 WorldSpeedway
Originally Posted by akagi

Od sezonu 2018\19.

Mimo wszystko poroniony pomysł

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline

Od sezonu 2018\19.

zgadzam sie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wlasnie dlatego teraz maja czas zeby zrobic troche punktow i podskoczyc w tabeli bo na wiosne znow LM

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
bts w lisach chyba powinien byc, city przynajmniej bramke traci w tym sezonie wielokrotnie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
zycze im utrzymania, ale ich sytuacja pokazuje ze realne jest spasc z samego szczytu do championship smile
vide Depo

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Witam, dzis gralbym :

Wisla 1X
Leipzig wygra ktora kolwiek polowe

I w siatkowce kobiet u nas Pila - Dabrowa Gornicza 1 i over

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dla mnie dziś

Hertha mina dnia będzie

i Leipzig też może wtopić.

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer

Od sezonu 2018\19.

zgadzam sie

Zepsują coś, co jest dobre. Nie wiem po co zmieniać dobre na lepsze.

Ja na ich miejscu szukałbym możliwości podniesienia budżetu Ligi Europy tak, żeby kluby z Anglii, Niemiec czy Francji nie olewały tych rozgrywek a dla takich klubów jak polskie uczestnictwo w tych rozgrywkach dawałoby takiego kopa finansowego, że automatycznie podnosiłoby poziom ligi.

Ale ja głupi, z małego miasta to dzielcie moje słowa przez dwa.

Vitolo przy sobocie toast

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Moim zdaniem LE jest zbyt rozdymana.
Za dużo grup za dużo meczy za dużo drużyn co powoduje że się trochę rozmywa.
Zmniejszenie ilości grup z 12 do 8 tak jak w LM przy tym samym budżecie automatycznie podnosi zyskI dla drużyn

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by quincy
Zepsują coś, co jest dobre. Nie wiem po co zmieniać dobre na lepsze.

Ja na ich miejscu szukałbym możliwości podniesienia budżetu Ligi Europy tak, żeby kluby z Anglii, Niemiec czy Francji nie olewały tych rozgrywek a dla takich klubów jak polskie uczestnictwo w tych rozgrywkach dawałoby takiego kopa finansowego, że automatycznie podnosiłoby poziom ligi.

Ale ja głupi, z małego miasta to dzielcie moje słowa przez dwa.

Vitolo przy sobocie toast
przecież w lotto jest problem żeby grać ligę i puchar, a oczekujesz, że znaleźliby siły na kolejne kilka(naście) meczów w sezonie?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ciekawe czy beto ma pograne pepy, niestety dowiemy sie dopiero w poniedzialek

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
Nowa dziewczyna Pogby smile
Sh£ must r£ally lov£ his p£ersonality.
[Linked Image from pbs.twimg.com]

Strona 104 z 201 1 2 102 103 104 105 106 200 201

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, $-man, alfa, poozon, forty), 2,373 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,829,870
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025