|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na firefoxie to angielska wersja strony wcale sie nie laduje, w polskiej wersji nie ma tylko menu z lewej strony 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam mam do sprzedania konto (usunąłęm nazwę) Strona generuje regularne zyski od kilkuset do kilkutysiecy zlotych w miesiacu. Zresztą kto zna ten wie ile jest się w stanie zarobić na tych zakładach. Dodatkowo warto wspomnieć, że coraz większa liczba bukmacherów polskich ma coraz obszerniejszą ofertę na podawane zdarzenia. To wszystko sprawia, że strona będzie stawała sie coraz rentowniejsza i można tylko z tych dochodów żyć długoterminowo. Sprzedaje konto ponieważ mam dwa. Zapraszam do licytacji tylko ludzi którzy są świadomi i chcą poprawić jakość swojego życia. Malkontenci mają zakaz licytacji. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
W Nyonie postanowiono też, że zmienione zostaną reguły uczestnictwa w europejskich pucharach dla krajowych mistrzów - każdy z nich po odpadnięciu z Ligi Mistrzów automatycznie wkroczy na "ścieżkę mistrzowską" w Lidze Europy.
Czyli za rok takie dinamo zagrzeb które ze wszystkimi przegrywa do zera i tak zagra sobie w lidze europy na wiosnę ?
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
tez sie zastanawiam, Lisy do tej pory olewaly spotkania ligowe bo LM sie liczyla, no ale cel osiagneli i teraz przerwa wiec moga sie skupic chwilowo na lidze rymo serio uwazasz ze oni olewali dotychczasowe spotkania w premier? 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
przegrana z czarnymi kotami w ostatniej kolejce premier tuz przed ostatnim meczem w champions league mówi wszystko, leicester było mocne w sezonie mistrzowskim, teraz juz nie ma tego polotu, a forma vardiego tez wiele mówi z grupy wyszli z 1pozycji, bo porównujac do np grupy L, mieli ja bardzo łatwa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tez sie zastanawiam, Lisy do tej pory olewaly spotkania ligowe bo LM sie liczyla, no ale cel osiagneli i teraz przerwa wiec moga sie skupic chwilowo na lidze rymo serio uwazasz ze oni olewali dotychczasowe spotkania w premier?  no na pewno mieli innne priorytety niz liga, bo wiadome bylo od poczatku sezonu ze powtorki z mistrzostwa raczej nie bedzie, ale dzisiejszy mecz to sam nie wiem, do Porto wielu graczy nie pojechalo zeby sie na dzis przyszykowac wiec City lekko miec nie bedzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Nyonie postanowiono też, że zmienione zostaną reguły uczestnictwa w europejskich pucharach dla krajowych mistrzów - każdy z nich po odpadnięciu z Ligi Mistrzów automatycznie wkroczy na "ścieżkę mistrzowską" w Lidze Europy.
Czyli za rok takie dinamo zagrzeb które ze wszystkimi przegrywa do zera i tak zagra sobie w lidze europy na wiosnę ? Od sezonu 2018\19.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
zycze im utrzymania, ale ich sytuacja pokazuje ze realne jest spasc z samego szczytu do championship 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Czyli za rok takie dinamo zagrzeb które ze wszystkimi przegrywa do zera i tak zagra sobie w lidze europy na wiosnę ? Od sezonu 2018\19. Mimo wszystko poroniony pomysł
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Czyli za rok takie dinamo zagrzeb które ze wszystkimi przegrywa do zera i tak zagra sobie w lidze europy na wiosnę ? Od sezonu 2018\19. Mimo wszystko poroniony pomysł zgadzam sie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie dlatego teraz maja czas zeby zrobic troche punktow i podskoczyc w tabeli bo na wiosne znow LM
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
bts w lisach chyba powinien byc, city przynajmniej bramke traci w tym sezonie wielokrotnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zycze im utrzymania, ale ich sytuacja pokazuje ze realne jest spasc z samego szczytu do championship  vide Depo
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Witam, dzis gralbym :
Wisla 1X Leipzig wygra ktora kolwiek polowe
I w siatkowce kobiet u nas Pila - Dabrowa Gornicza 1 i over
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dla mnie dziś
Hertha mina dnia będzie
i Leipzig też może wtopić.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Czyli za rok takie dinamo zagrzeb które ze wszystkimi przegrywa do zera i tak zagra sobie w lidze europy na wiosnę ? Od sezonu 2018\19. Mimo wszystko poroniony pomysł zgadzam sie Zepsują coś, co jest dobre. Nie wiem po co zmieniać dobre na lepsze. Ja na ich miejscu szukałbym możliwości podniesienia budżetu Ligi Europy tak, żeby kluby z Anglii, Niemiec czy Francji nie olewały tych rozgrywek a dla takich klubów jak polskie uczestnictwo w tych rozgrywkach dawałoby takiego kopa finansowego, że automatycznie podnosiłoby poziom ligi. Ale ja głupi, z małego miasta to dzielcie moje słowa przez dwa. Vitolo przy sobocie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moim zdaniem LE jest zbyt rozdymana. Za dużo grup za dużo meczy za dużo drużyn co powoduje że się trochę rozmywa. Zmniejszenie ilości grup z 12 do 8 tak jak w LM przy tym samym budżecie automatycznie podnosi zyskI dla drużyn
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zepsują coś, co jest dobre. Nie wiem po co zmieniać dobre na lepsze. Ja na ich miejscu szukałbym możliwości podniesienia budżetu Ligi Europy tak, żeby kluby z Anglii, Niemiec czy Francji nie olewały tych rozgrywek a dla takich klubów jak polskie uczestnictwo w tych rozgrywkach dawałoby takiego kopa finansowego, że automatycznie podnosiłoby poziom ligi.Ale ja głupi, z małego miasta to dzielcie moje słowa przez dwa. Vitolo przy sobocie  przecież w lotto jest problem żeby grać ligę i puchar, a oczekujesz, że znaleźliby siły na kolejne kilka(naście) meczów w sezonie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe czy beto ma pograne pepy, niestety dowiemy sie dopiero w poniedzialek
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Nowa dziewczyna Pogby  Sh£ must r£ally lov£ his p£ersonality. ![[Linked Image from pbs.twimg.com]](https://pbs.twimg.com/media/CzTkpn-XAAA8p1e.jpg)
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|