|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Ładnie na dworze, słońce świeci, ciepło;-) Niektórym przydałoby się trochę przewietrzyć, Wy nie macie wpływu na to kto zostanie mistrzem, a te przepychanki są śmieszne, a tu kilku na szafy powchodziło i ani myślą zejść. Tylko, że nagły upadek będzie bolał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pawiany wchodzą na sciany
|
|
|
|
|
|
|
No i zawsze możecie się pozakładać, choćby o Jacka lub poprzelewać na jakiś szczytny cel ;-) A takie pierdu moja prawda jest lepsza to tak zalatuje przedszkolem:-)
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Kupił wysyłał Foty! ![[Linked Image from iv.pl]](https://iv.pl/images/51352194756401331977.jpg) [ iv.pl]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Domyślam, że pewnie niektórych mogą irytować ciągłe nasze wpisy a to Jadze, a to o Legii. Postarajcie się jednak trochę nas zrozumieć, dla kibiców Legii czy Lecha walka o tytuł to chleb powszedni. Jak nie teraz to za rok. U nas w Białymstoku pewnie taka sytuacja może się szybko nie powtórzyć, w przyszłym sezonie nie będzie Probierza pewnie kilku zawodników odejdzie i będziemy grać o ósemkę. Pierwszy raz na meczu Jagi byłem w 86 roku jeszcze w ówczesnej 2 lidze jak przyszedł do nas Wójcik. Przeżyłem wiele świetnych chwil, ale też i smutnych. Największy bólem był spadek za Łazarka do 3 ligi, w ostatniej kolejce Lech podłożył się Łks-owi, a my naiwnie liczyliśmy, że może się uda (Jaga ostatni mecz też wtedy sobie załatwiła). Gdyby ktoś wtedy powiedział, że za kilkanaście lat będziemy walczyć o mistrza, zagramy 3 razy w pucharach europejskich czy zdobędziemy Puchar Polski to chyba bym wysłał go do psychiatry. Jaram się jak głupi tym sezonem, za 2 tygodnie będzie już po wszystkim. Nieważne, które miejsce zajmiemy osiągnęliśmy w tym sezonie coś zajebistego. Do ostatniej kolejki walczymy o 1. miejsce z zespołami, które składem i kasą bija nas na głowę. To tyle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Domyślam, że pewnie niektórych mogą irytować ciągłe nasze wpisy a to Jadze, a to o Legii. Postarajcie się jednak trochę nas zrozumieć, dla kibiców Legii czy Lecha walka o tytuł to chleb powszedni. Jak nie teraz to za rok. U nas w Białymstoku pewnie taka sytuacja może się szybko nie powtórzyć, w przyszłym sezonie nie będzie Probierza pewnie kilku zawodników odejdzie i będziemy grać o ósemkę. Pierwszy raz na meczu Jagi byłem w 86 roku jeszcze w ówczesnej 2 lidze jak przyszedł do nas Wójcik. Przeżyłem wiele świetnych chwil, ale też i smutnych. Największy bólem był spadek za Łazarka do 3 ligi, w ostatniej kolejce Lech podłożył się Łks-owi, a my naiwnie liczyliśmy, że może się uda (Jaga ostatni mecz też wtedy sobie załatwiła). Gdyby ktoś wtedy powiedział, że za kilkanaście lat będziemy walczyć o mistrza, zagramy 3 razy w pucharach europejskich czy zdobędziemy Puchar Polski to chyba bym wysłał go do psychiatry. Jaram się jak głupi tym sezonem, za 2 tygodnie będzie już po wszystkim. Nieważne, które miejsce zajmiemy osiągnęliśmy w tym sezonie coś zajebistego. Do ostatniej kolejki walczymy o 1. miejsce z zespołami, które składem i kasą bija nas na głowę. To tyle  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Kura fajnie napisane  Mnie tylko śmieszy zajawka Tazena ,te jego wyliczenia i ta pewność że w tej kolejce to już na pewno eLka traci punkty  , ale Hlousek to dobry herbatnik i myśli że takie podejście pomoże jego drużynie  a ja go próbuje zdenerwować pisząc że skończy się jak zawsze niech wygra lepszy 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
pięknie Kura aż ciary przeszły po plegarach
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
GAIS 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
iti od kiedy cię pamiętam to wpierdalasz kulfona w każdy wątek gdzie jest dyskusja taki z ciebie profesor ciekawski expert od wszystkiego a w rzeczywistości nie znasz na niczym nawet na siatkówce topisz  podważ moją tezę daj jakiegoś typa powyżej @2 zasrańcu wtedy pogadamy bez odbioru
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kura fajnie napisane  Mnie tylko śmieszy zajawka Tazena ,te jego wyliczenia i ta pewność że w tej kolejce to już na pewno eLka traci punkty  , ale Hlousek to dobry herbatnik i myśli że takie podejście pomoże jego drużynie  a ja go próbuje zdenerwować pisząc że skończy się jak zawsze niech wygra lepszy  biczu tazen trochę koloryzuje sądze że robi to celowo taka ironia a reszta bierze wszystko na serio to co napisze i powstaje gównoburza a najwięcej do powiedzenie mają ci co extrakalasę widzieli tylko w tv 
|
|
|
|
|
|
|
jaga to nawet mieszka na stadionie więc ex zna od podszewki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaga to nawet mieszka na stadionie więc ex zna od podszewki  właśnie że nie mieszkam w drugim końcu miasta i muszę długo jechać z domu
|
|
|
|
|
|
|
jaga to nawet mieszka na stadionie więc ex zna od podszewki  właśnie że nie mieszkam w drugim końcu miasta i muszę długo jechać z domu Jak żona pozwoli of kors 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kura fajnie napisane  Mnie tylko śmieszy zajawka Tazena ,te jego wyliczenia i ta pewność że w tej kolejce to już na pewno eLka traci punkty  , ale Hlousek to dobry herbatnik i myśli że takie podejście pomoże jego drużynie  a ja go próbuje zdenerwować pisząc że skończy się jak zawsze niech wygra lepszy  mi zaimponowało: na 200% legia traci punkty w poznaniu
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Domyślam, że pewnie niektórych mogą irytować ciągłe nasze wpisy a to Jadze, a to o Legii. Postarajcie się jednak trochę nas zrozumieć, dla kibiców Legii czy Lecha walka o tytuł to chleb powszedni. Jak nie teraz to za rok. U nas w Białymstoku pewnie taka sytuacja może się szybko nie powtórzyć, w przyszłym sezonie nie będzie Probierza pewnie kilku zawodników odejdzie i będziemy grać o ósemkę. Pierwszy raz na meczu Jagi byłem w 86 roku jeszcze w ówczesnej 2 lidze jak przyszedł do nas Wójcik. Przeżyłem wiele świetnych chwil, ale też i smutnych. Największy bólem był spadek za Łazarka do 3 ligi, w ostatniej kolejce Lech podłożył się Łks-owi, a my naiwnie liczyliśmy, że może się uda (Jaga ostatni mecz też wtedy sobie załatwiła). Gdyby ktoś wtedy powiedział, że za kilkanaście lat będziemy walczyć o mistrza, zagramy 3 razy w pucharach europejskich czy zdobędziemy Puchar Polski to chyba bym wysłał go do psychiatry. Jaram się jak głupi tym sezonem, za 2 tygodnie będzie już po wszystkim. Nieważne, które miejsce zajmiemy osiągnęliśmy w tym sezonie coś zajebistego. Do ostatniej kolejki walczymy o 1. miejsce z zespołami, które składem i kasą bija nas na głowę. To tyle  [ Linked Image] 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaga to nawet mieszka na stadionie więc ex zna od podszewki  właśnie że nie mieszkam w drugim końcu miasta i muszę długo jechać z domu Jak żona pozwoli of kors  nie będę się rozpisywał bo te forumowe szuje później to wykorzystują więc ciach bajerka 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Kura fajnie napisane  Mnie tylko śmieszy zajawka Tazena ,te jego wyliczenia i ta pewność że w tej kolejce to już na pewno eLka traci punkty  , ale Hlousek to dobry herbatnik i myśli że takie podejście pomoże jego drużynie  a ja go próbuje zdenerwować pisząc że skończy się jak zawsze niech wygra lepszy  mi zaimponowało: na 200% legia traci punkty w poznaniu no dokładnie  ale może być jak Jaga piszę Hlousek tak specjalnie żeby atmosferę zagęścić
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|