|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Remis przy jedynce albo dwójce w Białymstoku daje im medal i puchary, to też sporo. Mogą nie iść na całość i skupić się na pucharach. Za rok też będą walczyć o mistrzostwo, a tak otrzaskają się w LE. Poważnie to piszesz ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moim zdaniem o wiele łatwiej zremisować z Legią niż wygrać. To jest jakiś kosmos 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I Lechia angażuje cały zespół do ataku, Legia tak jak w Białymstoku - jest w stanie zostawiać trójkę z tyłu co zamyka temat kontry. Nie podejmują takiego ryzyka, atak opiera się na Ofoe-Nagy-Widmoradović ze sporadycznym wjazdem Hlouska. W Lechii nawet środkowi obrońcy próbują rozgrywać i uczestniczą w atakach. Nie wiem jak ci bardziej to wytłumaczyć, bo przypierdalasz się zamiast pogłówkować nad sensem wypowiedzi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tazen za Probierza by się nadał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No kurwa niepoważnie, lepiej iść na radosny futbol i skończyć w pizdu na czwartym miejscu mając cały sezon w dupę. No jebnięty jesteś okrutnie. Zwłaszcza w przypadku Lechii, która przegrywa sezon za sezonem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Napisz jeszcze drużyny, z którymi łatwiej wygrać niż zremisowac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pioter bez kafla coś wymyśli  mozna być spokojnym oby Marciniaka nie dali do Wawy na przypilowanie wyniku  co mnie wielce nie zdziwi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra chłopie, bo tylko tutaj mącisz, typów jeszcze od Ciebie nie uświadczyłem i jakiejkolwiek argumentacji. Często płynę w przewidywaniach, teraz także, ale reszta forum potrafi mi przynajmniej zamknąć mordę. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jeśli uważasz, że to kosmos, to nie wiem czy widziałeś mecz w Białymstoku. Na nim opieram całą argumentację. Łatwo wyłączyć Legię z gry - trudniej w tym samym momencie zrobić im krzywdę ofensywą. Dlatego Korona dostała w pizdę, bo próbowała i jedno i drugie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pioter bez kafla coś wymyśli  mozna być spokojnym oby Marciniaka nie dali do Wawy na przypilowanie wyniku  co mnie wielce nie zdziwi Marciniak w Korei, będzie Musiał albo jakiś zjeb typu Złotek
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
dla mnie najlepsze co może być to truskawką z pieprzem i kremem z balsamico Z CYKLU GOTUJ Z PAWŁEM ŚRUBKI EDITION!Składniki: 250 g truskawek 1 szklanka soku pomarańczowego (najlepiej świeżo wyciskanego) 1 szklanka octu balsamico lub łyżka zredukowanej esencji balsamico grubo mielony czarny pieprz cukier Grand Marnier lub inny likier pomarańczowy Przygotowanie: Truskawki pokroić w ćwiartki i zamarynować w soku pomarańczowym. Można dosłodzić do smaku. Ocet balsamico podgrzewać w stalowym garnku, aż odparuje do 1/4 objętości. Dodać cukier, by powstała gęsta jak płynny miód esencja (ewentualnie można kupić gotową esencję importowaną z Włoch). Zamarynowane truskawki przełożyć na talerze. Do części soku z pomarańczy dodać likier i doprawionym sosem polać owoce. Posypać pieprzem i skropić redukcją z balsamico. Podawać na deser. [ Linked Image] Pewnie pyszne ale w połowie czytania zgubiłem się co do czego dodwać i redukować 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Za rok też będą walczyć o mistrzostwo, a tak otrzaskają się w LE. No tak, teraz od mistrza dzieli ich JEDEN mecz (+dobry wynik w Jaga-Lech), a za rok będzie o raptem 37 kolejek od mistrzostwa. Powinni odpuścić teraz i skupić się na grze za rok. Racja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Napisz jeszcze drużyny, z którymi łatwiej wygrać niż zremisowac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Za rok też będą walczyć o mistrzostwo, a tak otrzaskają się w LE. No tak, teraz od mistrza dzieli ich JEDEN mecz (+dobry wynik w Jaga-Lech), a za rok będzie o raptem 37 kolejek od mistrzostwa. Powinni odpuścić teraz i skupić się na grze za rok. Racja ale za rok może być różnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie Józek, lepiej przy 0-0 w 85 minucie pójść bramkarzem do rożnego i dostać z połowy bramkę, bo akurat w Białymstoku remis. A na koniec jeszcze wciska Jaga lub Lech na 1-0. Pozdrawiam serdecznie, skończyłem dyskusję z Tobą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] śpij słodko aniołku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja dalej stoję przy swoim że Lechia nie przegra w Wawie jest ktoś chętny na zakład ? x2 moje 1 twoje 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Gdybym nie miał kafla z przodu to bym wyszedł ostrożnie na Legię, tak to było w Poznaniu i nasłuchiwał wyniku z Białegostoku. Jakby tam był niebezpieczny wynik a la Czesiu Michniewicz to bym poszedł na wymianę ciosów.
Any questions?
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Gdybym nie miał kafla z przodu to bym wyszedł ostrożnie na Legię, tak to było w Poznaniu i nasłuchiwał wyniku z Białegostoku. Jakby tam był niebezpieczny wynik a la Czesiu Michniewicz to bym poszedł na wymianę ciosów.
Any questions? Znaczy kierwa pojebałem. Jakby się remis utrzymywał to bym zaatakował mistrza niczym atak na szczyt K2. Gdyby był wynik Czesia Michniewicza to grałbym na remis.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Any questions? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|