Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 46 z 52 1 2 44 45 46 47 48 51 52
V
stranger
stranger
V Offline
Originally Posted by rafal08
Tak i to jest ciekawe bo Skrill nie blokuje Rumunii i np Wegier a niby tez powinien

Bo blokada metod płatności jest dodatkowym obostrzeniem. Z tego co podaja media takie "coś" wprowadzili (oprocz nas) tylko w Estonii, na Litwie i Łotwie.

Bonus: Unibet
R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Originally Posted by WafelkowyW
witam,
coś dzisiaj nie może załadować się Unibet, EasySportBet [signup.easysportbet.co.uk].
Wam działa ?

Mogę prosić o linka do strony blokowanych stron ?

Zmien sobie DNS na google https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=6934252#Post6934252 jesli chodzi o Unibet lub tu masz alternatywny link https://pl.unibet-1.com/

EasySportBet [signup.easysportbet.co.uk] normalnie dziala bez zmiany niczego na wszystkich 3 sieciach jakie mam. Nie jest blokowany. Z reszta nawet nie ma go na liscie tak samo jak i innych brokerow

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by veteran
Witajcie

W bet-at-home w opcjach wpłat i wypłat nie ma juz ani Netellera, ani Skrilla.
Wypłaty jeszcze są, tak jak było pisane.

R
stranger
stranger
R Offline
Hej,
chciałbym dobrze zrozumieć. Skrill dał 14 dni na wypłatę od buka na ich konto. Tam kasa może leżeć, czy trzeba ją od nich też wypłacić ?
I drugie pytanie. Mam niewielką sumę, ale nie mam ich karty. Czy jak ze skrilla wypłacę na konto, będzie ok ? Czy też może najpierw wpłacić do jakiegoś polskiego buka, tam coś zagrać i od nich wypłacić na konto ( poprzez skrill ) ?

Będę wdzięczny za odpowiedź.

R
Zbanowany
Zbanowany
Moze lezec na Skrill . Co do drugiego pytania tez powinno byc ok ,ale nikt Ci tego nie zagwarantuje w 100%

Marat Safin
Marat Safin
Originally Posted by Tazen
Originally Posted by Tazen
advcash [advcash.com] Belize

okpay [okpay.com] cypryjski

już niektórzy brokerzy mają ich w ofercie
+
jeton.com z wysp
EcoPayz [secure.ecopayz.com] z wysp

Rozumiem, że to odpowiedniki skrilla. Jacy bukmacherzy na dzień dzisiejszy (oczywiście z tych co nas nie poblokowali i mają dobre opinie) mają tych pośredników do wpłat i wypłat?

I drugie pytanie. Jaki jest nadawca przelewu jak się korzysta obecnie z Trustly? Tak sam w każdym buku i czy w tytule przelewu jest coś co zdradza, że to przelew od buka?

R
stranger
stranger
R Offline
Czyli bezpieczniej może byłoby rzeczywiście wpłacić np do sts, tam coś zagrać i wtedy wypłacić... Zawsze jakby co, jest podkładka, że kasa ostatnio była u legalnego buka.

R
Zbanowany
Zbanowany
Tak jesli Ci jest to tylko potrzebne do wyplaty drobnych ze Skrilla wydaje sie byc rozsadnym rozwiazaniem

ale juz nie pisz nowy wiecej postow zwiazanych z sts bo kazde kolejne bedzie uznane za spam wink

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
BAH wprowadził wypłatę przez Trustly

Wraz z kliknięciem przycisku "Zleć wypłatę" wyrażasz zgodę na to, że bet-at-home.com przekaże operatorowi płatności Twoje imiona i nazwisko, adres e-mail oraz datę urodzenia.

Środki zostaną wypłacone na Twoje konto bankowe natychmiast po pomyślnym zakończeniu opracowania zlecenia wypłaty.
Ważne:

minimalna kwota wypłaty wynosi 10 EUR (w zależności od waluty na koncie gracza 30 PLN, 80 SEK, 10 GBP).

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
bet at home przysłali maila

Już teraz 400 PLN bonusu Trustly!

100% bonus

A
member
member
A Offline
Też dostałem.
Jak rozumiem są dwie opcje:
- wpłacam i przegrywam;
- wpłacam i wygrywam, robię wypłatę i "bankowo" bank mnie sprzeda - sprawa murowana.
Dobrze kombinuję ????

#1 WorldSpeedway
#1 WorldSpeedway
Z przykrością informujemy, że od 3 lipca 2017 wyłączona zostanie opcja wpłat poprzez: Skrill, Neteller i Paysafecard. Wypłaty za pośrednictwem tych kanałów będzie można realizować do 17 lipca 2017.

(oficjalne pismo od zielonych)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by arcyksiążę
Też dostałem.
Jak rozumiem są dwie opcje:
- wpłacam i przegrywam;
- wpłacam i wygrywam, robię wypłatę i "bankowo" bank mnie sprzeda - sprawa murowana.
Dobrze kombinuję ????

A dlaczego miałby cię sprzedać? nie bardzo rozumiem

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Księciunio myśli, ze jest Pablo Escobarem.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Właśnie wszyscy tak psioczą że to ich bank wyda a jakoś ambergold sie ma dobrze i nikt kasy nie może odzyskać. A my takie płotki mamy sie bać. Ludzie mniej paniki

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Płotki zawsze sie zlapie, szefow juz nie koniecznie.

Przykladow dookola od chuja. Jak zwykly czlowiek zapierdoli ze sklepu batonika to go ujebia ale jak dziany cwaniak z plecami i znajomosciami nakombinuje cos 100x gorszego to sie wywinie bo ma za co oplacic najlepszych adwokatow, ma plecy i wymiar sprawiedliwosci moze mu obciagnac dina.

Wracajac do tematu: nie korzystam z konta bankowego od ponad dwoch lat. Kiedys wyplacalem od bukow na konto, robilem depozyty przez przelewy24 ale zaprzestalem tej praktyki.

I nie mam zamiaru do niej wracac szczegolnie w dzisiejszej rzeczywistosci. Nie chce i nie mam zamiaru za jakis czas pluc sobie w brode, ze ludzie mowili ze to bezpieczne, przeciez niemozliwe zeby bank nakablowal, US lub UC sprawdzil. Przeciez to drobniaki...

Taka sama byla spiewka przed akcja z BAHem, taka byla spiewka ze po 1 kwietnia raczej nic wielkiego sie nie wydarzy i wkoncu taka sama spiewka byla ze skrillem, ze przeciez na 100% nie zablokuja Polakom mozliwosci wplacania do bukow.

Wystarczy wrocic w tematach forumowych tu czy gdzie indziej i sobie przypomniec co ludzie mowili. Okazalo sie, ze to jednostki mialy racje a nie "forumowe spece". Te jednostki, ktore w tamtym czasie byly jechane zeby nie straszyly ludzi.

Ja dziekuje, postoje. Sa inne opcje zeby moc pograc.

A
member
member
A Offline
Przepraszam, żle sformułowane pytanie, a w zasadzie stwierdzenie. Nie ma co drwić i szydzić. Zapytam więc wpłacających przez Trustly:
- czy nie macie szybszego bicia serca, kiedy musicie udostępnić login i hasło do swojego konta bankowego - bo tak się wpłaca przez Trustly ?
- ponieważ na poprzednie pytanie można odpowiedzieć, mam drugie konto tylko do obsługi takich przelewów - skąd i jak są oznaczane przelewy przychodzące przy wypłacie ???
Proszę o odpowiedź osoby które skorzystały z tej metody wpłaty/wypłaty. Szydercy niech zamilkną ...

R
Zbanowany
Zbanowany
Nie bede sie odnosil generalnie do Twojego posta ssaczu bo akurat z punktu takiego gracza jak Ty jest deko dziwny tongue

Ludzie litosci nie wierze w to ,ze po obojetnie jakich zmianach osoby ktore sa tu od lat czy graja od lat nie dadza sobie rady z ominieciem kilku prostych rzeczy. Przeciez jedyna rzecza ktora by mogla calkowicie zablokowa granie w necie jest calkowita blokada przez netowe kasyna,bukmacherow i brokerow.

Ok dobrze wyplacanie na konto bankowe nie jest madre . Napisale to tylko dlatego zeby za rok mnie ktos nie cytował.

Kwoty 500 - 5000 PLN czy ktos sobie zdaje sprawe ile jest ich dziennie,miesiecznie , rocznie grin No litosci. Chyba ze ktos da dupy tak jak BAH kiedys innej opcji chyba nie ma

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Rafal mnie chodzi tylko o to, zeby nie ufac Trustly. Bo procz podawania danych do konta jednak robisz transakcje przez posrednika ze swojego konta bankowego. Posrednik z tego co czytalem szwedzki.

Wiec jak ta jebana ekipa, ktora jak widac jest "lepsza", bardziej zdeterminowana i potrafi uprzykrzac ludziom zycie bardziej niz nieudacznicy z PO, bedzie chciala uzyskac dane to ja juz nie dam glowy ze ich nie zdobedzie.

Wiec po chuj ryzykowac z Trustly jak sa inne sposoby na gre? Angielskie dane, brokerzy lub firmy ktorych nie ma na liscie i obsluguja poki co skrilla.

R
Zbanowany
Zbanowany
ale dokładnie tak jak napisałes piwo

Przeciez calkowicie mam takie samo zdanie

Strona 46 z 52 1 2 44 45 46 47 48 51 52

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (burbon, $-man, rafal08, forty, aker), 2,075 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,691
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025