|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
mysle ze Fechu ma jakas lepsza jeszcze
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Ja nie korzystam z tego co podał Kretol tak myslalem nie podasz pewnie? 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
To nie jest strona. Wpisuje słowo klucz w Google i tyle 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
fechu sam je robi w paincie na potrzeby tematu
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
-error] -error] jest tu jakiś użytkownik cyfrowego polsatu ? Nie, vectre mam  więc słucham, jakie masz zdanie o ich usługach? U mnie też są od paru m-cy ale niepochlebne opinie mają w moim mieście, a już na pewno na dzielnicy w której mieszkam. Mi pasuje, jestem użytkownikiem od wielu lat. Bardzo rzadkie awarie, ale fakt dodzwonić się do nich i coś się dowiedzieć to cuda świata  Mam internet, tv (pakiet złoty) i nawet komórkę przeniosłem. Na starość człowiek wygodny się robi, ale dzięki temu dostałem sporą zniżkę na C+ i jakieś sporty. ok, nie mam więcej pytań - VECTRA
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W tej kolejce Var w Gdyni i Szczecinie chudy pakuj się do robura przed meczem 
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
-error] -error][quote=chudy]jest tu jakiś użytkownik cyfrowego polsatu ? Nie, vectre mam  więc słucham, jakie masz zdanie o ich usługach? U mnie też są od paru m-cy ale niepochlebne opinie mają w moim mieście, a już na pewno na dzielnicy w której mieszkam. Mi pasuje, jestem użytkownikiem od wielu lat. Bardzo rzadkie awarie, ale fakt dodzwonić się do nich i coś się dowiedzieć to cuda świata  Mam internet, tv (pakiet złoty) i nawet komórkę przeniosłem. Na starość człowiek wygodny się robi, ale dzięki temu dostałem sporą zniżkę na C+ i jakieś sporty. ok, nie mam więcej pytań - VECTRA odpada, chyba że... dadzą w gratisie...SZPACHLARZA-MALARZA. Odbyłem przed chwilą rozmowę z Panią o przemiłym głosie która oznajmiła że oczywiście usługa w moim bloku jest dostępna ale mnie przestrzega że muszą położyć nowe okablowanie z puszki na klatce do mieszkania z tym że przewiert przez ścianę mogą zrobić tylko w okolicach ich puszki więc wyszedłem w slipach na klatkę, wymierzyłem tą ich puszkę, wróciłem do pokoju, przeniosłem wymiary i wyszło że ten ich przewiert wyjdzie jakieś 10-20 cm od sufitu prawie na środku ściany. Zapytałem co zrobią z dziurą i czy wkują kabel w ścianę a Pani ze zdziwieniem zapytała - czy co zrobimy? No to kurwa pięknie, wyjebią mi dziurę, pewnie odpadnie "placek" i będę miał do wyboru - albo dyndający kabel od sufitu do podłogi albo NA WŁASNĄ RĘKĘ wkucie, zaszpachlowanie, wyszlifowanie i pomalowanie ściany  Na pytanie czy nie mogą tego kabla poprowadzić na klatce w listwie do podłogi i przewiercić do mieszkania tak aby kabel wychodził w listwie przypodłogowej tak abym mógł go wprowadzić do tej listwy a następnie poprowadzić na przeciwległą ścianę gdzie stoją wszystkie ustrojstwa, odbiorniki itd Pani odrzekła - NIE! Mogą zrobić przewiert tylko w okolicy ich puszki na klatce To się kurwa nazywy dbałość o klienta i własne interesy.
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
 Zawsze możesz zajebać talerz za oknem, czy tam na balkonie  PS. Ja nie miałem tego problemu z wierceniem, bo kabel kładziony był podczas kapitalnego remontu ok, nie mam więcej pytań - VECTRA odpada, chyba że... dadzą w gratisie...SZPACHLARZA-MALARZA. Odbyłem przed chwilą rozmowę z Panią o przemiłym głosie która oznajmiła że oczywiście usługa w moim bloku jest dostępna ale mnie przestrzega że muszą położyć nowe okablowanie z puszki na klatce do mieszkania z tym że przewiert przez ścianę mogą zrobić tylko w okolicach ich puszki więc wyszedłem w slipach na klatkę, wymierzyłem tą ich puszkę, wróciłem do pokoju, przeniosłem wymiary i wyszło że ten ich przewiert wyjdzie jakieś 10-20 cm od sufitu prawie na środku ściany. Zapytałem co zrobią z dziurą i czy wkują kabel w ścianę a Pani ze zdziwieniem zapytała - czy co zrobimy? No to kurwa pięknie, wyjebią mi dziurę, pewnie odpadnie "placek" i będę miał do wyboru - albo dyndający kabel od sufitu do podłogi albo NA WŁASNĄ RĘKĘ wkucie, zaszpachlowanie, wyszlifowanie i pomalowanie ściany  Na pytanie czy nie mogą tego kabla poprowadzić na klatce w listwie do podłogi i przewiercić do mieszkania tak aby kabel wychodził w listwie przypodłogowej tak abym mógł go wprowadzić do tej listwy a następnie poprowadzić na przeciwległą ścianę gdzie stoją wszystkie ustrojstwa, odbiorniki itd Pani odrzekła - NIE! Mogą zrobić przewiert tylko w okolicy ich puszki na klatce To się kurwa nazywy dbałość o klienta i własne interesy.
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Poza tym chudy! Ktoś tu w remontach siedzi, nie kojarzę kto (przepraszam) ale kilka fachowych rozmów tu było. Zrób event na mecz Arki, przyjedzie ekipa, wkuje się ten kabel, pójdziemy na mecz, potem zadzwonisz do tych dziewczyn ... eh kurwa rozmarzyłem się 
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
pacyfek musiałby zrobić kosztorys
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
-error]Poza tym chudy! Ktoś tu w remontach siedzi, nie kojarzę kto (przepraszam) ale kilka fachowych rozmów tu było. Zrób event na mecz Arki, przyjedzie ekipa, wkuje się ten kabel, pójdziemy na mecz, potem zadzwonisz do tych dziewczyn ... eh kurwa rozmarzyłem się  ![[Linked Image from media.giphy.com]](https://media.giphy.com/media/3ornk4vKC0BtogDjxK/giphy.gif)
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
 Ale to wtedy cała chałupa do remontu 
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
eksmitowali by mnie na bruk
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
eksmitowali by mnie na bruk Mógłbyś wtedy chodzić na Termalice ![[Linked Image from gifimage.net]](https://gifimage.net/wp-content/uploads/2017/02/Laugh-GIF-Image-11.gif)
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
droga na mecz w lidze rosyjskiej 
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u fecha żona poszła spać więc po cichaczu włączył lapka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-error]Poza tym chudy! Ktoś tu w remontach siedzi, nie kojarzę kto (przepraszam) ale kilka fachowych rozmów tu było. Zrób event na mecz Arki, przyjedzie ekipa, wkuje się ten kabel, pójdziemy na mecz, potem zadzwonisz do tych dziewczyn ... eh kurwa rozmarzyłem się  I ta historie by opowiedział co taka długa, że pisać mu się nie chce
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|