|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurwa aker to 99% postów kłótnie/zaczepki no jak tylko tutaj jestem i jest jakaś aferka to jest aker, podkręcający temat  zobacz sobie posty biszopa, on jest łagodny jak baranek, zero zaczepek, zero szydery To forum znane jest z szydery, np. Biczu co weekend szydzi sobie z piłki nożnej kiedy są skoki
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
kurwa aker to 99% postów kłótnie/zaczepki no jak tylko tutaj jestem i jest jakaś aferka to jest aker, podkręcający temat  Nie żebym bronił Akera, bo chłopak lubi zaczepki ale zadufanie Biszopa w sobie śmiedzi od Świata Bukmacherstwa do To i Owo. Dziwne, że nikt tego nie zauważa oprócz osób do których Biszop się dopierdolił. Widzę tylko lizanie dupy kartoflowi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w tym dziale piszemy o każdej sprawie Master oprócz skoków
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w tym dziale piszemy o każdej sprawie Master ;-))
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurwa aker to 99% postów kłótnie/zaczepki no jak tylko tutaj jestem i jest jakaś aferka to jest aker, podkręcający temat  zobacz sobie posty biszopa, on jest łagodny jak baranek, zero zaczepek, zero szydery To forum znane jest z szydery, np. Biczu co weekend szydzi sobie z piłki nożnej kiedy są skoki to jest całkiem inna sprawa są szydery i są szydery
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurwa aker to 99% postów kłótnie/zaczepki no jak tylko tutaj jestem i jest jakaś aferka to jest aker, podkręcający temat  Nie żebym bronił Akera, bo chłopak lubi zaczepki ale zadufanie Biszopa w sobie śmiedzi od Świata Bukmacherstwa do To i Owo. Dziwne, że nikt tego nie zauważa oprócz osób do których Biszop się dopierdolił. Widzę tylko lizanie dupy kartoflowi. ooooooooooooooooooo Quincy jako jeden z nielicznych starych bywalców odważył się napisać prawdę + 1000
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
23:05 Czech: Wszystko zależy od informacji, jakie Revoli przekazała lub przekaże himalaistom. Jest też możliwe rozwiązanie, w którym jeden z Polaków będzie sprowadzał Elizę, a drugi ruszy po Mackiewicza.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szydera na mecz.pl to norma
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Szydera na poziomie jest wskazana. Ale przypierdalanie się a'la Biszop to żenada.
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
kurwa aker to 99% postów kłótnie/zaczepki no jak tylko tutaj jestem i jest jakaś aferka to jest aker, podkręcający temat  Nie żebym bronił Akera, bo chłopak lubi zaczepki ale zadufanie Biszopa w sobie śmiedzi od Świata Bukmacherstwa do To i Owo. Dziwne, że nikt tego nie zauważa oprócz osób do których Biszop się dopierdolił. Widzę tylko lizanie dupy kartoflowi. ooooooooooooooooooo Quincy jako jeden z nielicznych starych bywalców odważył się napisać prawdę + 1000 dodalbym jeszcze +1000000 i wiecej nie pisze, bo ten dzial juz nie dla mnie 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
kurwa aker to 99% postów kłótnie/zaczepki no jak tylko tutaj jestem i jest jakaś aferka to jest aker, podkręcający temat  Nie żebym bronił Akera, bo chłopak lubi zaczepki ale zadufanie Biszopa w sobie śmiedzi od Świata Bukmacherstwa do To i Owo. Dziwne, że nikt tego nie zauważa oprócz osób do których Biszop się dopierdolił. Widzę tylko lizanie dupy kartoflowi. ooooooooooooooooooo Quincy jako jeden z nielicznych starych bywalców odważył się napisać prawdę + 1000 dodalbym jeszcze +1000000 i wiecej nie pisze, bo ten dzial juz nie dla mnie  i ode mnie podpis +1000000 Kłinci.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obaj sobie podgryzacie delikatnie, ale różnica taka, że Ty dajesz się sprowokować i pękasz. w jakim sensie pękam??? że nie daje sobie w kaszę dmuchać jak ktoś mnie atakuje ??? Była wymiana uprzejmości między mną a fechem na temat szydery wtrącił się w to wszęchwiędzący biszop wyzywając mnie od debila Tazen bądź trochę obiektywny!
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
waż słowa śląska płaczko. bo co zrobisz mi coś pizdeczko która nie potrafi dotrzymać słowa Nic. śmiesznie nie trzymasz ciśnienia, a dobrze wiesz, że sprawa przesyłki została załatwiona inaczej. Więc próba zrobienia ze mnie oszusta jest żałosna i tyle, chcesz brnij w to dalej, mam to z tyłu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obaj sobie podgryzacie delikatnie, ale różnica taka, że Ty dajesz się sprowokować i pękasz. w jakim sensie pękam??? że nie daje sobie w kaszę dmuchać jak ktoś mnie atakuje ??? Była wymiana uprzejmości między mną a fechem na temat szydery wtrącił się w to wszęchwiędzący biszop wyzywając mnie od debila Tazen bądź trochę obiektywny! dobra spokojnie, to było tylko luźne spostrzeżenie, nie czytam aż tak dokładnie forum, żeby znać wszystkie detale
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
waż słowa śląska płaczko. bo co zrobisz mi coś pizdeczko która nie potrafi dotrzymać słowa Nic. śmiesznie nie trzymasz ciśnienia, a dobrze wiesz, że sprawa przesyłki została załatwiona inaczej. Więc próba zrobienia ze mnie oszusta jest żałosna i tyle, chcesz brnij w to dalej, mam to z tyłu  spoko, jak następnym razem założę się z kimś na forum o np. litrowego jacusia i go przegram to napiszę na forum tak: postanowiłem rozliczyć zakład przelewając równowartość litrowego jacusia na biedne dzieci, kto tego nie rozumie jest śmieszny i nie trzyma ciśnienia ale ja mam to z tyłu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na szczęście idą spokojne czasy na forumie, okolice 27 lutego zwłaszcza http://www.dailymotion.com/video/x61tz8h
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Biszop przeciez nie przegrał żadnego zakładu
co ty Akerski wypisujesz
wpłacił sam na dzieciaki
jaki był zakład jak możesz to podaj Aker?
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Jędza asystował 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biszop przeciez nie przegrał żadnego zakładu
co ty Akerski wypisujesz
wpłacił sam na dzieciaki
jaki był zakład jak możesz to podaj Aker? obiecał więc to dla mnie na równi jak z rozliczeniem zakładu
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|