Pytanie do znawców zimówek jak rozliczycie zakład Hirscher - Kristoffersen. 1 nie ukonczył 1 przejazdu a 2 nieukonczył 2 przejazdu. Ja postawiłem na Hirschera u młodego buczka w necie i mam zakład przegrany. Widze ze sts zrobił zwrot. A najlepsze jest jak gadałem na chacie z gosciem i usłyszałem ze cytuję "W związku z tym, że zawodnicy nie ukończyli wyścigu, zakład jest przegrany" a po chwili doradził proszę opisac sytuacje i napisac maila.
ciezki temat, jak jakis nieogarniety buk, to moze nawet nie przewidzial takiej sytuacji w regulaminie jak zrobili Ci przegrana, to domagaj sie dokladnego punktu regulaminu mowiacego na ten temat
No tak każdy w Was ma rację tylko to powinno byc wszystko w regulaminie danej konkurencji opisane np. w kombinacji norweskiej po skoku 2 zawodnikow się wycofuje wygrywa ten kto ma wiecej punktow po skokach albo w biegach w skithlonie jeden wycofuje sie w klasyku drugi w dowolnych i co wygrawa ten kto dalej przebieg. Dobra jak nie uznaja nie bede się klócił. Ale sa pewne rozbieżnosci. Dzieki za podjęcie tematu.
A biathlonistki obwiniają dzienikarzy za brak medalu... Nowakowska z siebie gwazdke na social mediach zrobiła, a potem nie potrafia presji mediów wytrzymać
Sikora w końcu powiedział, biathlonistki rządziły, zamiast zebrać się i ciężko trenować! Wstyd stara gwardia (Gwizdoń, Pałka, Nowakowska)... Hojnisz chyba tylko pod ich wpływem
W curlingu kobiet ciekawy polfinal Korea-Japonia. Koreanki jak burza przeszly faze grupowa przegrywajac tylko jeden mecz, wlasnie z Japonkami. Kurs na Japonki w okolicach @ 3,0 chyba do rozwazenia. Ja gram drugi polfinal na Szwedki plus Kanade w hokeja.
A biathlonistki obwiniają dzienikarzy za brak medalu... Nowakowska z siebie gwazdke na social mediach zrobiła, a potem nie potrafia presji mediów wytrzymać
Sikora w końcu powiedział, biathlonistki rządziły, zamiast zebrać się i ciężko trenować! Wstyd stara gwardia (Gwizdoń, Pałka, Nowakowska)... Hojnisz chyba tylko pod ich wpływem
Faktycznie jedynie do Hojnisz nie mozna miec pretensji i do mlodej Zuk.
Nowakowska sie skompromitowala. Byla najgorsza zawodniczka naszej ekipy. W sztafecie zrobila najgorszy czas - identyczny jak Guzik, ktora biegla karna runde.
Trener tez jakis debil. Wystawiac na ostatnia zmiane babe, ktora jest w najgorszej formie, ktora widac ze nie trzyma cisnienia...