|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poczekaj na Biczyka, jest ogarnięty w tych sprawach.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurła za moich czasów to się dostawała zegarek z kalkulatorem lub melodyjkami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://transfery.info/114226,pilne-szokujace-sceny-na-obiektach-sportingu-kibice-zaatakowali-pilkarzy-i-trenera
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
kurła za moich czasów to się dostawała zegarek z kalkulatorem lub melodyjkami  I o to chodzi, komunia to nie urodziny i nie prezenty są najważniejsze 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Deszcz u mnie leje, wreszcie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurła za moich czasów to się dostawała zegarek z kalkulatorem lub melodyjkami  I o to chodzi, komunia to nie urodziny i nie prezenty są najważniejsze  i tutaj się z Tobą zgodzę teraz to już jest przesada z tymi prezentami na komunię za niedługo to bez nowego auta w prezencie się nie pokazuj
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
kurła za moich czasów to się dostawała zegarek z kalkulatorem lub melodyjkami  I o to chodzi, komunia to nie urodziny i nie prezenty są najważniejsze  i tutaj się z Tobą zgodzę teraz to już jest przesada z tymi prezentami na komunię za niedługo to bez nowego auta w prezencie się nie pokazuj Dokładnie, dramat tych ludzi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurła za moich czasów to się dostawała zegarek z kalkulatorem lub melodyjkami  no ja też miałem kalkulator można było ściągać na klasówkach, tylko trzeba było w ustawieniach dzwięk wyłączyć
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
To przede wszystkim przezycie religijno duchowe, to co mi wpajano procentowało z upłewm lat, prezenty które dostałem już ich nie mam, a wartosci pozostały i pozostaną do końca.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurła za moich czasów to się dostawała zegarek z kalkulatorem lub melodyjkami  no ja też miałem kalkulator można było ściągać na klasówkach, tylko trzeba było w ustawieniach dzwięk wyłączyć a to miałeś wypasiony z pamięcią - zapewne Casio, jak maiłem taki bez firmowy szit z targu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To przede wszystkim przezycie religijno duchowe, to co mi wpajano procentowało z upłewm lat, prezenty które dostałem już ich nie mam, a wartosci pozostały i pozostaną do końca. Posłuchaj o czym te dzieci rozmawiają jak idą na mszę po komunii. Zapewniam Cię że nie o przeżyciach religijno-duchowych związanych z komunią. Ale takie teraz czasy, a to nie jest temat na forum bukmacherskie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To przede wszystkim przezycie religijno duchowe, to co mi wpajano procentowało z upłewm lat, prezenty które dostałem już ich nie mam, a wartosci pozostały i pozostaną do końca. Posłuchaj o czym te dzieci rozmawiają jak idą na mszę po komunii. Zapewniam Cię że nie o przeżyciach religijno-duchowych związanych z komunią. Ale takie teraz czasy, a to nie jest temat na forum bukmacherskie.  a dlaczego nie ? przecież tutaj piszemy o wszystkim więc taki temat to ferrari wśród tutejszych tematycznych maluchów 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
To przede wszystkim przezycie religijno duchowe, to co mi wpajano procentowało z upłewm lat, prezenty które dostałem już ich nie mam, a wartosci pozostały i pozostaną do końca. Posłuchaj o czym te dzieci rozmawiają jak idą na mszę po komunii. Zapewniam Cię że nie o przeżyciach religijno-duchowych związanych z komunią. Ale takie teraz czasy, a to nie jest temat na forum bukmacherskie.  Też tak miałem bo było się dzieckiem, myslało się o prezentach, jedzeniu itd wtedy to dla rodziców jest przezycie religijno duchowe, przynajmniej dla moich napewno, z biegiem lat i dorostania rozumiało się coraz więcej. 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
W moim przypadku nie była to hipokryzja czy nacisk konformizmu ze strony rodziców, bo sami byli wierzący i sami przyjmowali komunie św. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Też tak miałem bo było się dzieckiem, myslało się o prezentach, jedzeniu itd wtedy to dla rodziców jest przezycie religijno duchowe, przynajmniej dla moich napewno, z biegiem lat i dorostania rozumiało się coraz więcej.  Dla rodziców przeżycie ? I po komunii rozmawiali o przeżyciach duchowych ? A nie o tym ile wujek Karol dał w kopercie, albo za obcisłej kiecce cioci Adeli ? 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Też tak miałem bo było się dzieckiem, myslało się o prezentach, jedzeniu itd wtedy to dla rodziców jest przezycie religijno duchowe, przynajmniej dla moich napewno, z biegiem lat i dorostania rozumiało się coraz więcej.  Dla rodziców przeżycie ? I po komunii rozmawiali o przeżyciach duchowych ? A nie o tym ile wujek Karol dał w kopercie, albo za obcisłej kiecce cioci Adeli ?  Romawiali o przezyciach duchowych bo to sakrament komuni sw a nie imieniny cioci Gieni, rozmawiali ile dał w koperte wujek Staszek, o tym że stryj zrobił boazerie, że wujek Władek kupił nowego Fergusona itd o wszystkim
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|