|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pany, napisanie posta na forum to jest jakieś 8 sekund roboty
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Dokładnie nie ważne czy biedny czy bogaty złodziej jest złodziej i tyle ale Radziu przekonasz się o tym jak Ciebie to dotknie oczywiście Ci tego nie życzę ale dla mnie takie podejście jest bardzo słabe albo się jest uczciwym albo nie nie można być w połowie w ciąży.. tu jest podobnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja uważam ze nie ma nic złego w łupaniu ludzi bogatych (szczególnie warszawskich krawaciarzy :))bo oni nie mają żadnych kompleksów aby zwykłych ludzi "okradać"  To Ty tak jak ten Janosik, chciałbyś łupać bogatych, a oddawać tym mniej bogatym. Albo niekoniecznie oddawać, a raczej zatrzymać dla siebie ? Tak jak Janosik robił to zresztą w rzeczywistości, a nie w fikcji literackiej ? Oj radek radek, piszesz rzeczy których chyba do końca nie przemyślałeś.  Akagi ale ja nie chce nikogo okradać. Piszę tylko że mi takich ludzi nie żal (czyt. cwaniaczków krawaciarzy).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pany, napisanie posta na forum to jest jakieś 8 sekund roboty Jak się nie ma np. internetu to można pisać, ale i tak się nie wyśle
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Radek, Temu Puki gra w Norwich.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O co chodzi z Kretolem? Nie jestem w temacie  Wjebał dwa jacki na mistrzostwach i zniknął Ale zeby za 200 czy 300 zl tak robic...? A wczesniej mial z kims jakies zaklady i sie z nich wywiazywal? Ze mną ostatni "wywiązany" kto wyżej SS czy Argentyna
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pany, napisanie posta na forum to jest jakieś 8 sekund roboty Jak się nie ma np. internetu to można pisać, ale i tak się nie wyśle Terror to osobny przypadek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pany, napisanie posta na forum to jest jakieś 8 sekund roboty Jak się nie ma np. internetu to można pisać, ale i tak się nie wyśle Terror to osobny przypadek  A właśnie, czemu Terror nie gra z nami w fantasy ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pany, napisanie posta na forum to jest jakieś 8 sekund roboty nie każdy ma tyle czasu
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Pany, napisanie posta na forum to jest jakieś 8 sekund roboty Jak się nie ma np. internetu to można pisać, ale i tak się nie wyśle Terror to osobny przypadek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@radek,nosisz przy sobie scyzoryk? No nam i to szwajcara  Master wklej fotę
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Pytałem go. Pisał coś w tym stylu że nie gra bo nie ma szans
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=TEO][quote=iti]O co chodzi z Kretolem? Nie jestem w temacie  Wjebał dwa jacki na mistrzostwach i zniknął Iti zniknął to nie znaczy że powodem mogą być Jacki. Może chłopakowi coś się stało albo inne sprawy rodzinne (śmierć kogoś bliskiego itd.) . Może chłopak się załamał a wszyscy po nim jadą jak po psie. Nie wierzę aby Kretol się przestał odzywać o 200zł. Każdy ma prawo się bronić i przedstawić swoją wersje wydarzeń. Później możecie oceniać do woli. Puki co mordy w kubeł Powiem tak. Nie wydaje mi się. Po grupach w Mś pisał żeby poczekać do końca mistrzostw bo jakieś problemy z sianem. Napisałem że nie ma problemu. Po mś wcięło go i w środę priva przysłał że sie rozliczy. I cisza od tamtej pory. Coś jak Uve co pisał tydzień czasu czy już jacek dotarł i zniknął po tygodniu, Albo Bazyl pisał czy mogą być dwie połówki zamiast litra i cisza póżniej nastąpiła. FEchu ostatnio wszystko wyjaśnił: podstawa to dobrze wymyślona bajeczka
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Mi tam bajeczka nie potrzebna. Mógł napisac na priva że kasę będzie miał na koniec roku i było by ok.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytałem go. Pisał coś w tym stylu że nie gra bo nie ma szans I to jest wytłumaczenie a nie jakieś tam że nie mam czasu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytałem go. Pisał coś w tym stylu że nie gra bo nie ma szans I to jest wytłumaczenie a nie jakieś tam że nie mam czasu tacy którzy nie mają szans są najmilej widziani
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Mi tam bajeczka nie potrzebna. Mógł napisac na priva że kasę będzie miał na koniec roku i było by ok. Teoś...Master na poprzedniej stronie wkleił fajne zdjęcie, nie wiem czy nie lepsze na Twojego avka 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Pytałem go. Pisał coś w tym stylu że nie gra bo nie ma szans I to jest wytłumaczenie a nie jakieś tam że nie mam czasu tacy którzy nie mają szans są najmilej widziani cz za chamstwo na forum, kurwa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=TEO][quote=iti]O co chodzi z Kretolem? Nie jestem w temacie  Wjebał dwa jacki na mistrzostwach i zniknął Iti zniknął to nie znaczy że powodem mogą być Jacki. Może chłopakowi coś się stało albo inne sprawy rodzinne (śmierć kogoś bliskiego itd.) . Może chłopak się załamał a wszyscy po nim jadą jak po psie. Nie wierzę aby Kretol się przestał odzywać o 200zł. Każdy ma prawo się bronić i przedstawić swoją wersje wydarzeń. Później możecie oceniać do woli. Puki co mordy w kubeł Powiem tak. Nie wydaje mi się. Po grupach w Mś pisał żeby poczekać do końca mistrzostw bo jakieś problemy z sianem. Napisałem że nie ma problemu. Po mś wcięło go i w środę priva przysłał że sie rozliczy. I cisza od tamtej pory. Coś jak Uve co pisał tydzień czasu czy już jacek dotarł i zniknął po tygodniu, Albo Bazyl pisał czy mogą być dwie połówki zamiast litra i cisza póżniej nastąpiła. FEchu ostatnio wszystko wyjaśnił: podstawa to dobrze wymyślona bajeczka Iti przepraszam trochę mnie poniosło. Ale dajcie chłopakowi czas to może się wybroni.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Mi tam bajeczka nie potrzebna. Mógł napisac na priva że kasę będzie miał na koniec roku i było by ok. Teoś...Master na poprzedniej stronie wkleił fajne zdjęcie, nie wiem czy nie lepsze na Twojego avka  Proszę juz nie mieszac przy moim profilu
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|