|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W mojej poprzedniej firmie na początku kupili na początku roku ponad 30 nowych aku Makita i po pierwszy półroczu zostało może połowa. Tak kradną. Później odwiedzam kolesi w domu a tam każdy nowy sprzęt. Z wyglądu nie powiedziałbyś że złodzieje. Wiertła kurwa ginęły na potęgę a firma nic. Nowe kupują i cisza. Ja nic nie mówiłem ale nawet dla mnie to stało się z czasem uciążliwe bo jak przychodziło co do czego to nie było czym robić. Wśród ludzi których znam mogę wszystko dostać (farby, kleje, narzędzia i czego dusza pragnie). Często nawet nie muszę nic za to płacić. Przynoszę tylko czasem czteropak piwka i sprawa załatwiona. Dodam że to normalni ludzie z rodzinami mieszkający na stałe tam.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Dane liczbowe można interpretować, między innymi do tego służą. Jeden z tych danych wyciągnie wnioski, inny z nich nic nie wyciągnie. Nie wiem czym się zajmujesz ale chyba nie chcę wiedzieć. Pozostaje liczyć, że pracodawca potrzebuje twoich usług do czegoś innego niż wyciąganie wniosków.
Będziesz teraz tłukł w nieskonczoność i mnie kąsał, ale ja już kończę, więc kąsaj do woli🙂 kąsanie to raczej twoja specjalność j a tylko stwierdzam faktydane które przestawiłeś niczego nie wnoszą do tego o czym pisałem no ale ok miałeś takie dane i chciałeś się nimi pochwalić że takie masz  Co jest faktem? Twoje doświadczenie z 4 firm? Czy ci znajomi w Silesi przed atakiem terorystycznym opowiadali? Podałem dane z ponad setki firm z którymi mam do czynienia, setki, a ty opierasz swoją opinię na podstawie czego? 4 firm z którymi miałeś do czynienia. Wyjaśnię, jest cośtakiego jak wiarygodność płatnicza, może słyszałeś kiedyś o czymś takim, a ta jest częścią szerszej oceny firmy. Firmy mogą wyzyskiwać w różny sposób, mogą wyzyskiwać pracowników, kontrahentów nie płacąc lub płacąc nieterminowo. Mój przykład mówi o tym, że akurat firmy niemieckie płacą terminowo i dla mnie jest to bardzo ważny parametr bo dla większości z nas płynność jest ważnym elementem czy to działalności czy choćby zarządzania domowym budżetem. To jest dość proste, być może moje dane są oparte na małej próbie ale w takim razie powiedzieć o twoich danych?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dodam że to normalni ludzie z rodzinami mieszkający na stałe tam. No raczej, nie są do końca normalni, jak się takim procederem trudnią.
|
|
|
|
|
|
|
W mojej poprzedniej firmie na początku kupili na początku roku ponad 30 nowych aku Makita i po pierwszy półroczu zostało może połowa. Tak kradną. Później odwiedzam kolesi w domu a tam każdy nowy sprzęt. Z wyglądu nie powiedziałbyś że złodzieje. Wiertła kurwa ginęły na potęgę a firma nic. Nowe kupują i cisza. Ja nic nie mówiłem ale nawet dla mnie to stało się z czasem uciążliwe bo jak przychodziło co do czego to nie było czym robić. Wśród ludzi których znam mogę wszystko dostać (farby, kleje, narzędzia i czego dusza pragnie). Często nawet nie muszę nic za to płacić. Przynoszę tylko czasem czteropak piwka i sprawa załatwiona. Dodam że to normalni ludzie z rodzinami mieszkający na stałe tam. I to jest norma wg ciebie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dodam że to normalni ludzie z rodzinami mieszkający na stałe tam. No raczej, nie są do końca normalni, jak się takim procederem trudnią. Tygrys jakbym zostawił u nich portfel to wiem że by wrócił do mnie nietknięty. Nawet jakby to by był kolegi portfel też by nikt nie ruszył. To pefka. A tu w firmie takie rzeczy. Kumplujemy się bo ich lubię i nie mam zamiaru zrywać znajomości bo opierdziela firmę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokładnie, firmowe to niczuje, poza tym jakby firma nie miała to by nie kupowała za każdym razem, sami sobie winni
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
to musi byc trolling to co tutaj czytam nie moze byc na powaznie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
*niczyje (więc można brać, brać jak swoje, bo to nawet kradzież nie jest)
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Paulina Guba złoto  KURWAAAAAAAAAAA!!!!!!  To moja siostra  Paulinka  Józefie  Skoro jesteś w euforii to można zagrasz z nami w fantasy ?  Brawo Irku! Takich ludzi nam potrzeba !  Wróciłem z rowera!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W mojej poprzedniej firmie na początku kupili na początku roku ponad 30 nowych aku Makita i po pierwszy półroczu zostało może połowa. Tak kradną. Później odwiedzam kolesi w domu a tam każdy nowy sprzęt. Z wyglądu nie powiedziałbyś że złodzieje. Wiertła kurwa ginęły na potęgę a firma nic. Nowe kupują i cisza. Ja nic nie mówiłem ale nawet dla mnie to stało się z czasem uciążliwe bo jak przychodziło co do czego to nie było czym robić. Wśród ludzi których znam mogę wszystko dostać (farby, kleje, narzędzia i czego dusza pragnie). Często nawet nie muszę nic za to płacić. Przynoszę tylko czasem czteropak piwka i sprawa załatwiona. Dodam że to normalni ludzie z rodzinami mieszkający na stałe tam. I to jest norma wg ciebie? No piszę Biszop że to przeginka. Ale tonie tylko u mnie tak było. Wszędzie tak jest i wiele się słyszy o tym. Takie społeczeństwo niestety. Dlatego piszę o was jako nieliczni uczciwi  Poniał?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dodam że to normalni ludzie z rodzinami mieszkający na stałe tam. No raczej, nie są do końca normalni, jak się takim procederem trudnią. Tygrys jakbym zostawił u nich portfel to wiem że by wrócił do mnie nietknięty. Nawet jakby to by był kolegi portfel też by nikt nie ruszył. To pefka. A tu w firmie takie rzeczy. Kumplujemy się bo ich lubię i nie mam zamiaru zrywać znajomości bo opierdziela firmę. A jak ja bym zostawił ? Kurwa skończcie pierdolić.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Burbon pilnuj Celtiku - podebrałem se Twojego typa z Letkiego, a tu ten tego ... a bo się uniosłem, kurwa kurwa już wiem czyja to wina... Vincent...załóż się o coś z Teo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dodam że to normalni ludzie z rodzinami mieszkający na stałe tam. No raczej, nie są do końca normalni, jak się takim procederem trudnią. Tygrys jakbym zostawił u nich portfel to wiem że by wrócił do mnie nietknięty. Nawet jakby to by był kolegi portfel też by nikt nie ruszył. To pefka. A tu w firmie takie rzeczy. Kumplujemy się bo ich lubię i nie mam zamiaru zrywać znajomości bo opierdziela firmę. A jak ja bym zostawił ? Kurwa skończcie pierdolić. To trzeba nie zostawiać! Niech się martwi ten co dał, a nie ten co brał! Taka prawda
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
kurwa...a ja naliczam nadgodziny...pięćdziesiątki i setki.. chuj..jutro im na parkingu paliwo pospuszczam..umyślnego z baniakami do Radka wyślę i jest sieka !!!! = jest zabawa !!! mam to samo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Burbon pilnuj Celtiku - podebrałem se Twojego typa z Letkiego, a tu ten tego ... a bo się uniosłem, kurwa kurwa już wiem czyja to wina... Vincent...załóż się o coś z Teo  Jak mi wiadro turbota do Krakowa wyślę ? Na Żuka nie wrzuci bo się zepsuje w blaszaku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to musi byc trolling to co tutaj czytam nie moze byc na powaznie  Zapraszam do nas. Jak znasz podstawy elektromechaniki i języka to mogę cię gdziesz wkręcić i sie przekonasz 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
ja to już się nie wypowiadam w tym temacie ichuj
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
drugi wieczór nie da się wejść na quasi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dodam że to normalni ludzie z rodzinami mieszkający na stałe tam. No raczej, nie są do końca normalni, jak się takim procederem trudnią. Tygrys jakbym zostawił u nich portfel to wiem że by wrócił do mnie nietknięty. Nawet jakby to by był kolegi portfel też by nikt nie ruszył. To pefka. A tu w firmie takie rzeczy. Kumplujemy się bo ich lubię i nie mam zamiaru zrywać znajomości bo opierdziela firmę. A jak ja bym zostawił ? Kurwa skończcie pierdolić. kolega kolegi to też kolega taka zasada, nie wiem jak jest z innymi ale swoich się nie okrada i nie przekręca bo to nie mile widziane
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|