Ludzie co prowadzą podcasty o Pogoni z Twittera Duma Pomorza będą mieli swoje audycje w Weszło FM. Ogarnięci goście, ciekawie prowadzili to do tej pory lokalnie, fajnie, że się wybili szerzej "w świat" .
Ludzie co prowadzą podcasty o Pogoni z Twittera Duma Pomorza będą mieli swoje audycje w Weszło FM. Ogarnięci goście, ciekawie prowadzili to do tej pory lokalnie, fajnie, że się wybili szerzej "w świat" .
Oni płacą Stanowskiemu czy Stono im ?
Nie wiem, ale Stano wie!
Ja myślę, że nikt nikomu nie płaci. Układ - oni promują się, on korzysta na tym.
Skąd tyle agresji w tym poście Mafii? Przecież nawet jakby to był przytyk, to tylko szyderczy.
oczekiwałem jakiegoś poklasku na forum i z napięciem mięśni rano po przebudzeniu wpadłem na forum, żeby szukać docenienia, a znalazłem coś odwrotnego i coś we mnie pękło
Skąd tyle agresji w tym poście Mafii? Przecież nawet jakby to był przytyk, to tylko szyderczy.
Też się zdziwiłem, jakbym tu pisał od wczoraj trzeba ludziom niektórym tłumaczyć. 2/3 postów to jaja, ironia, sarkazm i szyderka
Weźmy na przykład takiego użytkownika Aro. Albo tego... no... Deltaforce.
Rymo to nr 1. Doszło do takiego momentu, że nikt dalej nie wie czy On pisze poważnie czy nie. Każdy ma nadzieje, że to żarty. Może za kilka lat napisze, że robił sobie z nas jaja.
Też się zdziwiłem, jakbym tu pisał od wczoraj trzeba ludziom niektórym tłumaczyć. 2/3 postów to jaja, ironia, sarkazm i szyderka
Rymo to nr 1. Doszło do takiego momentu, że nikt dalej nie wie czy On pisze poważnie czy nie. Każdy ma nadzieje, że to żarty. Może za kilka lat napisze, że robił sobie z nas jaja.
Jak wąsu i Lord robili stadionowe rewolucje w Szczecinie to nagrali wspólnie live po meczu w szczecińskiej knajpie, ponoć zostali bardzo ładnie ugoszczeni. Później jak Pogoń grała z Lechia to na Weszło Koks zaprosił ich do swojego programu, pewnie wtedy poruszyli temat i ruszają.