|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
oczy bolą od zjebanego cytowania  burbona trzeba pochwalić jak ładnie wstawił moją wypowiedź pomiędzy swoją (pewnie ze 4 razy edytował na podglądzie) edytowal niczym typy w konkursie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Te na tvnie pamiętam, jeszcze w domu mam gdzieś kasetę z meczu Utah-Bulls jak Jordan rzucił punkty na 0.7 sek przed końcem dając mistrzostwo.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
oczy bolą od zjebanego cytowania  burbona trzeba pochwalić jak ładnie wstawił moją wypowiedź pomiędzy swoją (pewnie ze 4 razy edytował na podglądzie) Po 4 kolejce ziemniaka burbon strasznie się zaczyna popisywać, ale racja trzeba go pochwalić. Korki u Akhu w końcu przynoszą rezultaty.
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
@aker już w przedszkolu interesował się tancem ![[Linked Image from media.giphy.com]](https://media.giphy.com/media/khNzzltyvq7jn1gUNC/giphy.gif) hehe, a w pierwszym rzedzie sfochowany Pacyfek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No warunki masz niczym Szak, pamietacie jak NBA bylo w Tvnie? My z kolega wtedy sanki pod kosz podkladalismy i robilismy konkurs wrzutow. Piekne czasy ja pamiętam jak NBA było w publicznej i komentował to Łabędź z Szaranowiczem i te mecze Bykow nad ranem z Jordanem i Pippenem w roli głównej i Denis Rodman, dobry byl Karl Malone z Utah, pozniej juz nigdy tak sie koszem nie interesowal... H..j z tym cytowaniem,wazne ze wiadomo o co chodzi ja tak samo pamiętam czasy żeby pograć w kosza trzeba było przychodzić na boisko z własnymi koszami bo były tylko same tablice kumpla brałem na barana i był szybki montaż koszy raz zapomnieliśmy je zdemontować to na drugi dzień rano już ich nie było
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
bukma dalej usilnie pracuje nad swoim wizerunkiem Pawła Deląga
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U nas jak siatka była w koszu to było święto, zawsze puste obręcze
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
a ja nie umiem tanczyc i mi to nie przeszkadza jade z polamancem i dobrze sie bawie kluczem dla kogos kto nie umie tanczyc jest zeby od razu wjechal na parkiet jak po swoje to wtedy malo kogo interesuje ze nie umiesz bo za sam start ma sie szacun no szacunek za odwage,kozak jestes bo z ostatnich historii wiem ze nie pijesz , ja kiedys jak na randki sie umawialem to musialem chociaz setke przed wypic dla kurazu, o tancu nie wspominajac to nie kwestia odwagi tylko treningu jak pilem to bylo latwo wyjsc na parkiet ale potem jak przestalem pic to juz nie bylo latwo i zdarzalo mi sie ze nie wychodzilem tylko ze wtedy zawsze byla slabsza impreza i slabsze wyniki zorientowalem sie ze im dluzej zwlekasz tym gorzej bedzie wiec zaczalem wychodzic na parkiet coraz szybciej - oczywiscie to tez byl proces kluczem dla mnie bylo wlasnie szybkie wyjscie na parkiet bo potem juz wszystko bylo z gorki teraz po prostu wychodze na parkiet, podbijam gdzies do laski/lasek i jak widze ze jest neutralny/spoko odbior to mowie ze nie umiem tanczyc i zeby mnie poduczyly (tanczyc nie umiem ale gadke mam calkiem ok wiec nie jest zle) o dziwo na ogol sie udaje chociaz nie zawsze  trzeba wyczuc dziewczyne, niektore lubia takich kalekow tanecznych i niesmialych, dobrze sie czuja jak moga kogos poinstruowac, itp, a jak sie trafi taki mistrz Fechu to moze im glupio sie zrobic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
STS już poprawia kursy na mistrzostwo w naszej lidze 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
oczy bolą od zjebanego cytowania  burbona trzeba pochwalić jak ładnie wstawił moją wypowiedź pomiędzy swoją (pewnie ze 4 razy edytował na podglądzie) napisz mi Kura na priv, o co chodzi z tym edytowaniem.. 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
STS już poprawia kursy na mistrzostwo w naszej lidze  Fortuna to samo
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
U nas jak siatka była w koszu to było święto, zawsze puste obręcze ale nie przeszkadzalo, a bramki z plecakow, najgorsze byly klotnie czy byla poprzeczka czy jednak bramka
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
a ja nie umiem tanczyc i mi to nie przeszkadza jade z polamancem i dobrze sie bawie kluczem dla kogos kto nie umie tanczyc jest zeby od razu wjechal na parkiet jak po swoje to wtedy malo kogo interesuje ze nie umiesz bo za sam start ma sie szacun no szacunek za odwage,kozak jestes bo z ostatnich historii wiem ze nie pijesz , ja kiedys jak na randki sie umawialem to musialem chociaz setke przed wypic dla kurazu, o tancu nie wspominajac to nie kwestia odwagi tylko treningu jak pilem to bylo latwo wyjsc na parkiet ale potem jak przestalem pic to juz nie bylo latwo i zdarzalo mi sie ze nie wychodzilem tylko ze wtedy zawsze byla slabsza impreza i slabsze wyniki zorientowalem sie ze im dluzej zwlekasz tym gorzej bedzie wiec zaczalem wychodzic na parkiet coraz szybciej - oczywiscie to tez byl proces kluczem dla mnie bylo wlasnie szybkie wyjscie na parkiet bo potem juz wszystko bylo z gorkiteraz po prostu wychodze na parkiet, podbijam gdzies do laski/lasek i jak widze ze jest neutralny/spoko odbior to mowie ze nie umiem tanczyc i zeby mnie poduczyly (tanczyc nie umiem ale gadke mam calkiem ok wiec nie jest zle) o dziwo na ogol sie udaje chociaz nie zawsze  pół litry z gwinta i wszystko łatwe...metoda na bukme
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U nas jak siatka była w koszu to było święto, zawsze puste obręcze ale nie przeszkadzalo, a bramki z plecakow, najgorsze byly klotnie czy byla poprzeczka czy jednak bramka Niby nie , ale zawsze była większa satysfakcja jak trafiłeś czystego i ten dźwięk;)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
STS już poprawia kursy na mistrzostwo w naszej lidze  Fortuna to samo monitorują forum na bieżąco
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U nas bramki się robiło z polamanych płytek chodnikowych gdzieś na metr długości i też były kłótnie o poprzeczke:D
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
U nas jak siatka była w koszu to było święto, zawsze puste obręcze ale nie przeszkadzalo, a bramki z plecakow, najgorsze byly klotnie czy byla poprzeczka czy jednak bramka Niby nie , ale zawsze była większa satysfakcja jak trafiłeś czystego i ten dźwięk;) Jesli miales taki rzut ze tak siedzialy czysciutko to fakt, ja w kosza cienki bylem, dwutaktu nie umialem dobrze zrobic, za to w pileczke nieoszlifowany talent, pozniej zle drogi zaczal czlowiek wybierac, ale mysle ze tu wiekszosc tak miala...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jako podstawówka pojechaliśmy na mistrzostwa województwa do Łomży to 4 miejsce zajęliśmy, nawet zostałem załapany do Gimbasketu Białystok w tym grałem z Krzyśkiem Sulimą dzisiejszym reprezentantem Polski , tylko on akurat był z innej szkoły.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dawno nie było zdjęcia holenderki ![[Linked Image from pbs.twimg.com]](https://pbs.twimg.com/media/EAGvPJ8XUAExWZh.jpg) ![[Linked Image from pbs.twimg.com]](https://pbs.twimg.com/media/EAGvPvjXoAUZ_iH.jpg)
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
znowu nostalgia starych pierników na forum, co wyście wszyscy tacy senymenalni
|
|