|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Byłem dziś na komisji orzekającej o stopniu niepełnosprawności, co za upokorzenie, rzekłbym skurwysyństwo.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chyba całe pokolenie konowałów musi wymrzeć, żeby było normalnie. Proste zaświadczenie, żeby móc się starać o rehabilitację, za tym nie idą żadne pieniądze, ale nie..
Jak będę jadł przez sondę i pisał mruganiem to pewnie się pochylą nad problemem
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
Byłem dziś na komisji orzekającej o stopniu niepełnosprawności, co za upokorzenie, rzekłbym skurwysyństwo. Te leśne dziadki w tych komisjach to ludzi traktują jak wroga ja w środę idę na komisję do ZUSu, co roku mnie wzywają bo myślą że jakiś cud się stanie i wyzdrowieję a przypadłość taką mam że odwiedziłem kilka ośrodków leczenia a stan zdrowia się nie polepszył a wręcz przeciwnie w zeszłym roku jak byłem na komisji to jak na przesłuchaniu, pokój, biurko, dwa krzesła i kozetka i pytania typu "po co pan dziś przyszedł" mój ojciec po przeszczepie serca, bajpasach, wstawiony rozrusznik, niewydolność wątroby po lekach, słaniał się na nogach jak miał iść po gazetę do kiosku a te skurwysyny po 2 latach od zabiegu zabrali rentę, zmniejszyli stopień niepełnosprawności i kazali iść do "lekkiej pracy"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w Farul Constanta po gola @3
327,00 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przez lata napatrzylem się kto bierze zasiłki z Mopsu i itp. Złożyłem papiery gdzie mam zdiagnozowane podejrzenie SLA, to jak pisałem choróba postępująca, neurodegeneracyjna, więc kolejna diagnoza może już być w pełni SLA, rokowań nie ma żadnych, leków nie ma, poprostu czekasz co dalej. Od paru miesięcy jakos się psychicznie wyprostowałem to jakiś kmiot się znajdzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzień dobry  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Byłem dziś na komisji orzekającej o stopniu niepełnosprawności, co za upokorzenie, rzekłbym skurwysyństwo. opowiadaj. wnioskujesz o rentę czy jak ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chudy ja na razie do Zusu nie startuje. Takie zaświadczenie chciałem, do rehabilitacji, trochę to droga impreza. Gość się mnie pyta jakie są rokowania. I co ja mam mu odpowiedzieć, wykształcony lekarz...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
30.08 g.18.00 ARKA Gdynia - Górnik Zabrze
chyba home win peffa
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
VVega wytrwałości życzę bo przebrnąć przez tych dziadów jest na prawdę ciężko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest już od kilkunastu lat Panowie, silna presja kolejnych rządów na maksymalne ograniczenie rent.
Jesteście tylko tego konsekwencją. Popierdolone to wszystko, ale takie są realia.
Przykre.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Byłem dziś na komisji orzekającej o stopniu niepełnosprawności, co za upokorzenie, rzekłbym skurwysyństwo. opowiadaj. wnioskujesz o rentę czy jak ? Tak jak piszę, orzeczenie o stopniu niepełnosprawności 05R, upośledzenie narządu ruchu. Praktycznie stałem się leworęczny. Szklanki nie podniosę, prania nie powieszę, ogolić się nie da itp.
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
Chudy ja na razie do Zusu nie startuje. Takie zaświadczenie chciałem, do rehabilitacji, trochę to droga impreza. Gość się mnie pyta jakie są rokowania. I co ja mam mu odpowiedzieć, wykształcony lekarz... To jest jeden chuj, w obydwu komisjach siedzą ludzie którzy zamiast pomagać doszukują się chuj wie czego i robią tak żebyś wyszedł zrezygnowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podkreślam, to nie ma nic wspólnego z rentą. Nawet mając taki papier, nie ma zniżki na nic prawie. O do muzeum mogę wejść na ulgowy. Komunikacji miejskiej nie obowiązuje. Pod Lidlem nie zaoarkuje bliżej bo takie papiery wydaje starosta powiatowy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chudy ja na razie do Zusu nie startuje. Takie zaświadczenie chciałem, do rehabilitacji, trochę to droga impreza. Gość się mnie pyta jakie są rokowania. I co ja mam mu odpowiedzieć, wykształcony lekarz... To jest jeden chuj, w obydwu komisjach siedzą ludzie którzy zamiast pomagać doszukują się chuj wie czego i robią tak żebyś wyszedł zrezygnowany Siedziałem potem chyba ze dwie godziny nad Wisłą i patrzyłem się w wodę i za cholerę nie mogę zrozumieć, co mam zrobić... W jakim stanie tam przyjść, żeby coś zobaczyli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i Pogon dzis nie wygra z kmiotami z Plocka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Byłem dziś na komisji orzekającej o stopniu niepełnosprawności, co za upokorzenie, rzekłbym skurwysyństwo. opowiadaj. wnioskujesz o rentę czy jak ? Tak jak piszę, orzeczenie o stopniu niepełnosprawności 05R, upośledzenie narządu ruchu. Praktycznie stałem się leworęczny. Szklanki nie podniosę, prania nie powieszę, ogolić się nie da itp. współczuję, szczerze ..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jeszcze Pogoń, znowu będzie potrzebne przepisanie tabeli
|
|