|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
dzis hejt park tylko 1.6 keja dałem rade 5 minut tylko
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
O właśnie, Akhu, strasznie się na Tobie zawiodłem chłopaku zostaw Akhu swój chłop duzo zdrowia przyjacielu wkrótce będzie dobrze
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Pozwól pacyfku, że będę miał swoje zdanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Vincent pięknie Irka wyszkoliłeś, strzela teraz tymi linkami nie gorzej niż na boisku w słynnym już debiucie w Alwerni Rekompensata z Twojej strony pomogła
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Sosenka 97 lat
dobrze sie wypowiada
szacun
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Pozwól pacyfku, że będę miał swoje zdanie oczywiście że tak
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kazdy ma prawo do wlasnej opinii kazdy ma prawo do bycia w błedzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O i jest ciekawostka. Garbarnia w czołówce
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis hejt park tylko 1.6 keja dałem rade 5 minut tylko oczywiscie lajkow lista dla mnie....
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Do kogo dziś dzwonił brunon ze swojego czerwonego ferrari?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do kogo dziś dzwonił brunon ze swojego czerwonego ferrari? Kogo zaszczycił swym aksamitnym glosem ?
|
|
|
|
|
|
|
Komu powiedział dzień dobry i dowidzenia?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Komu powiedział dzień dobry i dowidzenia? kolega pyta o kogo chodzi
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Do kogo dziś dzwonił brunon ze swojego czerwonego ferrari? Kogo zaszczycił swym aksamitnym glosem ? Też chciałbym to wiedzieć, Stefan.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobry wieczór Holenderko, dobry wieczór Panowie, Na wstępie... Vinc, dziś nie mogłem pozostawać za kurtyną. Życzę Ci przede wszystkim bardzo dużo zdrowia, nie daj sie żadnej zarazie, oczywiście życzę też żebyś jak najszybciej mógł cieszyc się z sukcesów Swoich drużyn...obu drużyn...szczerze. Fechu - Przyjacielu - zdaje sobie sprawę, że mogę już tego nie odbudować. Liczyłem sie z takimi komentarzami na to zniknięcie, ale widocznie jak ktoś już zauważył, słabą psychikę musi mieć ten Akhu. Fakt może za szybko, ale koronowirus mnie jednak pokonał. Miałem dość tego gadania. A teraz kiedy dramat staje się mocno polityczny mam go dość jeszcze bardziej. Patrząc co się dzieję, przede wszystkim, w Polsce to ja chyba przestałem rozumieć ludzi. Gdzieś mi chyba musiał świat odjechać. Biszop - Przyjacielu - znowu zniknąłem po Twoim poście, przypadek, ale pewnie słabo wyszło. Scusa, Amico! Holenderko, pomóc obiecałem i oczywiście jestem do dyspozycji, ale chyba oboje wiemy, że jeszcze długo nie bedzie przy czym pomagać. Panowie userowie wyżej niewymienieni  miło Was znowu widzieć! Pamiętajcie, autoban grozi banem! Raczej nie będę sie odnosił więcej do sytuacji na tematy koronowirusowe, gospodarcze, polityczne...więc pewnie nic nie zostaje i będę cichutko siedział, ale będę sie logował, więc jak ktoś wpadnie na pomysł polecić "W lesie dziś nie zaśnie nikt" to muszę reagować  Pozdrawiam PS Fechu tekst o głośnikach Bose, absolutny top of the top  PPS Ha ha ha Master PPPS Tak, jestem trzeźwy 
|
|
|
|
|
|
|
Dobry wieczór Holenderko, dobry wieczór Panowie, Na wstępie... Vinc, dziś nie mogłem pozostawać za kurtyną. Życzę Ci przede wszystkim bardzo dużo zdrowia, nie daj sie żadnej zarazie, oczywiście życzę też żebyś jak najszybciej mógł cieszyc się z sukcesów Swoich drużyn...obu drużyn...szczerze. Fechu - Przyjacielu - zdaje sobie sprawę, że mogę już tego nie odbudować. Liczyłem sie z takimi komentarzami na to zniknięcie, ale widocznie jak ktoś już zauważył, słabą psychikę musi mieć ten Akhu. Fakt może za szybko, ale koronowirus mnie jednak pokonał. Miałem dość tego gadania. A teraz kiedy dramat staje się mocno polityczny mam go dość jeszcze bardziej. Patrząc co się dzieję, przede wszystkim, w Polsce to ja chyba przestałem rozumieć ludzi. Gdzieś mi chyba musiał świat odjechać. Biszop - Przyjacielu - znowu zniknąłem po Twoim poście, przypadek, ale pewnie słabo wyszło. Scusa, Amico! Holenderko, pomóc obiecałem i oczywiście jestem do dyspozycji, ale chyba oboje wiemy, że jeszcze długo nie bedzie przy czym pomagać. Panowie userowie wyżej niewymienieni  miło Was znowu widzieć! Pamiętajcie, autoban grozi banem! Raczej nie będę sie odnosił więcej do sytuacji na tematy koronowirusowe, gospodarcze, polityczne...więc pewnie nic nie zostaje i będę cichutko siedział, ale będę sie logował, więc jak ktoś wpadnie na pomysł polecić "W lesie dziś nie zaśnie nikt" to muszę reagować  Pozdrawiam PS Fechu tekst o głośnikach Bose, absolutny top of the top  PPS Ha ha ha Master PPPS Tak, jestem trzeźwy  Aleś pierdolnął rekompensatę 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
uuu tego to sie nie spodziewalem Piekna epopeja na przywitanie, muchinio by sie nie powstydzil
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
uuu tego to sie nie spodziewalem Piekna epopeja na przywitanie, muchinio by sie nie powstydzil Łajcie, co z konkursem?! 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|