|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może jestem przewrażliwiony. Ale myślę że takie krótkowzroczne myślenie nie prowadzi do niczego dobrego. W sumie jeszcze kilka lat temu mógłbym Ci przyznać rację:)
|
|
|
|
|
|
|
Ja wiem jedno, w dajacej się przewidzieć przyszłości na stadionie,hali sportowej nie zawitam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może jestem przewrażliwiony. Ale myślę że takie krótkowzroczne myślenie nie prowadzi do niczego dobrego. W sumie jeszcze kilka lat temu mógłbym Ci przyznać rację:) Rynek sam się weryfikuje po jakimś czasie. A każdy w swoim umyśle decyduje, co mu się w danej chwili opłaca.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
jeśli można się wtrącić:) dla mnie ważniejsze towarzystwo, jak jest dobre to mogę pić cokolwiek, no może byle nie tanie wina  przy okazji miłego piątku  na meczpeelu jest tylko dobre towarzystwo Pacyf potwierdzi... Ale dopiero za 2godziny Nigdzie nie stwierdziłem, że jest inaczej  Tylko picie jako takie dla samego picia nigdy nie było moim ulubionym zajęciem, a picie do monitora to już w ogóle Musi być kompan, musi być o czym pogadać i wtedy robi się inna bajka A pacyf to sobie może potwierdzić wiesz co Chłopak się kolejny raz sam zaorał banując za złe wytypowania dobrego jajka.... I się zastanawiam czy to ze mną coś nie jest w porządku, że tego nie rozumiem? Z serii, kiedyś to było Derby Berlina bts do ht @4,50 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeśli można się wtrącić:) dla mnie ważniejsze towarzystwo, jak jest dobre to mogę pić cokolwiek, no może byle nie tanie wina  przy okazji miłego piątku  na meczpeelu jest tylko dobre towarzystwo Pacyf potwierdzi... Ale dopiero za 2godziny Nigdzie nie stwierdziłem, że jest inaczej  Tylko picie jako takie dla samego picia nigdy nie było moim ulubionym zajęciem, a picie do monitora to już w ogóle Musi być kompan, musi być o czym pogadać i wtedy robi się inna bajka A pacyf to sobie może potwierdzić wiesz co Chłopak się kolejny raz sam zaorał banując za złe wytypowania dobrego jajka.... I się zastanawiam czy to ze mną coś nie jest w porządku, że tego nie rozumiem? Z serii, kiedyś to było Derby Berlina bts do ht @4,50  jak to ktoś stwierdził wcześniej, Pacyf ma taki styl mówienia dobranoc, do zobaczenia Całkowicie niegroźne zachowanie i nie drążyłbym tego za bardzo  Na szczęście Bundes wróciła to i Pacyfek wróci 
Last edited by Akhu; 22/05/2020 19:36.
|
|
|
|
|
|
|
jeśli można się wtrącić:) dla mnie ważniejsze towarzystwo, jak jest dobre to mogę pić cokolwiek, no może byle nie tanie wina  przy okazji miłego piątku  na meczpeelu jest tylko dobre towarzystwo Pacyf potwierdzi... Ale dopiero za 2godziny Nigdzie nie stwierdziłem, że jest inaczej  Tylko picie jako takie dla samego picia nigdy nie było moim ulubionym zajęciem, a picie do monitora to już w ogóle Musi być kompan, musi być o czym pogadać i wtedy robi się inna bajka A pacyf to sobie może potwierdzić wiesz co Chłopak się kolejny raz sam zaorał banując za złe wytypowania dobrego jajka.... I się zastanawiam czy to ze mną coś nie jest w porządku, że tego nie rozumiem? Z serii, kiedyś to było Derby Berlina bts do ht @4,50  jak kto ktoś stwierdził wcześniej, Pacyf ma taki styl mówienia dobranoc, do zobaczenia Całkowicie niegroźne zachowanie i nie drążyłbym tego za bardzo  Na szczęście Bundes wróciła to i Pacyfek wróci  Tu by się przydał Kretol ... i diagnoza zachowań omawianego byłaby zgoła odmienna 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Widzę, że Haczyk lubi przyjąć dobre piwko w typowej pijalni piwa. Ciekawe czy łupie biała na altanach działkowych tak jak Jasiu Nowicki.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Nowy koleżka* Jak ja wyjezdzalem to płaciłem 30 , albo 35zł
Co my jesteśmy Legia Warszawa do Diaska? Mecz na Jadze to towar ekskluzywny, nie dla biedaków niestety
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Ten ktoś Akhu to był niedoszły mod White. Trochę szacunku
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Co za lokal haczyk? Jak to wyglada w knajpach w ogole teraz ? Jakies pozory zachowujemy czy po staremu?
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
z sentymentu oceniam bardzo wysoko liczy się udział to dzięki Rudemu jest w końcu normalnie i tak powinno być w rządzie plus dnia że długopis już ledwo co pisze
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Ten ktoś Akhu to był niedoszły mod White. Trochę szacunku Nie zmienie decyzji, zolta dla symulanta i niech sie cieszy ze drugiej za pretensje nie wylapal. U Niemca w tym sezonie juz by wylecial, gdyby byl kemp to by potwierdzil
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
najlepszy wpis
"wjechał w bit jak w Belgię w 1982 "
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Co za lokal haczyk? Jak to wyglada w knajpach w ogole teraz ? Jakies pozory zachowujemy czy po staremu? Drewutnia. Kibicowsko podzielona, ale bardziej ta druga strona. Wracałem z zakupów, zobaczyłem że od dzisiaj otwarte, zajrzałem. Stoliki na zewnątrz, Właściciel - miły emeryt, stoliki oddalił od siebie, także są pozory.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
dobre 30 minut w bundeslidze/bardzo dobre
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
Dziś inspiracją Biczu. Ten od fotek z internetu. Spróbujemy jak to z red bullem smakuje. ![[Linked Image from images90.fotosik.pl]](https://images90.fotosik.pl/369/454aeec59578cebbmed.jpg) [ fotosik.pl]
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Co za lokal haczyk? Jak to wyglada w knajpach w ogole teraz ? Jakies pozory zachowujemy czy po staremu? Drewutnia. Kibicowsko podzielona, ale bardziej ta druga strona. Wracałem z zakupów, zobaczyłem że od dzisiaj otwarte, zajrzałem. Stoliki na zewnątrz, Właściciel - miły emeryt, stoliki oddalił od siebie, także są pozory. bardzo dobrze wspieramy rodzinne biznesy
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
red bull nie ten nie będzie tak trzepać
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Ten ktoś Akhu to był niedoszły mod White. Trochę szacunku Nie zmienie decyzji, zolta dla symulanta i niech sie cieszy ze drugiej za pretensje nie wylapal. U Niemca w tym sezonie juz by wylecial, gdyby byl kemp to by potwierdzil A spierdalaj
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|