|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam muszę odszczekać to co kiedyś napisałem, jednak LVbet to amatorzy. Ich konsultant potwierdza wykonanie obrotu, a Oni cofają wypłatę, bo obrót jednak nie wykonany Nie polecam! Witaj Dariusz, Wysyłamy Ci zapis rozmowy z czatu. Po co podajesz loginy do Buka i poczty? Zaraz jakies ameby dla zabawy beda blokować konta poprzez nieudane zalogowania. no w sumie masz rację, nie pomyślałem, ja starej daty jestem  ale Rafał ogarnął temat!dzięki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ponawiam mogl by ktos spr czy moze sie logowac na paysafecard? Bede wdzieczny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Górnik a samemu nie dasz rady policzyć czy jest ten obrót ? Tam też pracują ludzie a nie roboty Ktoś się zwyczajnie pomylił, albo gość z supportu albo gość który cofnął wypłatę
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
LV bet to złodzieje.. nie tłumacz ich, @wHiTe!.. człowiek może się pomylić.. pewnie.. ale LV Bet pomyli się tylko na twoją niekorzyść 
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
kurwa, jak takie coś kiedyś trafić w końcu.. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pacyf zaraz napiszę że to fejk 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Górnik a samemu nie dasz rady policzyć czy jest ten obrót ? Tam też pracują ludzie a nie roboty Ktoś się zwyczajnie pomylił, albo gość z supportu albo gość który cofnął wypłatę a czytałeś co ja do nich napisałem??? policzyłem, ale jak mają niekompetentnych pracowników to za błędy powinni ponosić Oni odpowiedzialność ( przynajmniej jeżeli chcą uchodzić jako profesjonalna firma ).
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
kurwa, jak takie coś kiedyś trafić w końcu..  No. A taki prosty się wydaje jak się spojrzy po trafieniu.
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
jest @pacyfek, czy autozbanowany?
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
kurwa, jak takie coś kiedyś trafić w końcu..  No. A taki prosty się wydaje jak się spojrzy po trafieniu. właśnie  żadnego kursu >2 nawet nie ma.. same pewniaki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Górnik a samemu nie dasz rady policzyć czy jest ten obrót ? Tam też pracują ludzie a nie roboty Ktoś się zwyczajnie pomylił, albo gość z supportu albo gość który cofnął wypłatę a czytałeś co ja do nich napisałem??? policzyłem, ale jak mają niekompetentnych pracowników to za błędy powinni ponosić Oni odpowiedzialność ( przynajmniej jeżeli chcą uchodzić jako profesjonalna firma ). Górnik sorry ale głupoty piszesz. Szeregowy pracownik supportu popełnił błąd w obliczeniach który został wychwycony przez inny dział. Koniec końców nie wykonałeś obrotu więc twoje pretensje są trochę dziecinne
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
600 zl psu w dupe Ludzie nie szanują pieniędzy  No. A taki prosty się wydaje jak się spojrzy po trafieniu. właśnie  żadnego kursu >2 nawet nie ma.. same pewniaki
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Górnik a samemu nie dasz rady policzyć czy jest ten obrót ? Tam też pracują ludzie a nie roboty Ktoś się zwyczajnie pomylił, albo gość z supportu albo gość który cofnął wypłatę a czytałeś co ja do nich napisałem??? policzyłem, ale jak mają niekompetentnych pracowników to za błędy powinni ponosić Oni odpowiedzialność ( przynajmniej jeżeli chcą uchodzić jako profesjonalna firma ). Górnik sorry ale głupoty piszesz. Szeregowy pracownik supportu popełnił błąd w obliczeniach który został wychwycony przez inny dział. Koniec końców nie wykonałeś obrotu więc twoje pretensje są trochę dziecinne white oczywiście każdy może mieć swoje zdanie, dla mnie mega słabe zachowanie z ich strony, skoro ich pracownik popełnił błąd ... to powinni brać za to odpowiedzialność - przecież ktoś go zatrudniał, weryfikował ... to się nazywa profesjonalizm. To nie są pretensje,tylko stwierdzenie faktów. Kiedyś była dyskusja na czacie na ich temat i ja zabrałem głos i ich pochwaliłem, ze gram tam i nie miałem nigdy problemów ... no i teraz musiałem to zweryfikować  pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak mnie ten Burbon wkurwia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Zawsze wracał ! Ale tu dziś spokojnie !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
LV bet to złodzieje.. nie tłumacz ich, @wHiTe!.. człowiek może się pomylić.. pewnie.. ale LV Bet pomyli się tylko na twoją niekorzyść  +1 sa lepsze firmy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
LV bet to złodzieje.. nie tłumacz ich, @wHiTe!.. człowiek może się pomylić.. pewnie.. ale LV Bet pomyli się tylko na twoją niekorzyść  +1 sa lepsze firmy Które to bardziej dbają o klienta ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|