|
|
|
|
"- Odchodzę od ciebie. - Świetnie. - Takiej kobiety jak ja już nigdy nie spotkasz. - To kolejna świetna wiadomość."
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Christian Eriksen wraca do gry. Trafi do Brentford.
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
White oglądałeś dokument Sędziowie na c+ , pytam pod kątem wchodzenia w głowę  dwa odcinki na razie. Co mnie zastanowiło. Zawsze myślałem że VAR to asystent który się nie powinien wpierdalać nieproszony i odnosić się tylko do tego od czego jest jego robota. A Marciniak na varze to prawie jakby sam biegał z gwizdkiem. I nie ma wtedy protokołu że var to się odzywa tylko w czarno-białych sytuacjach. Chętnie bym zobaczył w większej ilości konfiguracji, czy to tylko Marciniak tak szefuje czy to zależy od jakiejś ich wewnętrznej niepisanej hierarchii
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
jeszcze a propo wchodzenia w głowę naszym sędziom. Z Weszło A co z najważniejszą rzeczą, czyli wnioskami ze wszystkich spotkań i szkoleń? Czy możemy się spodziewać zmian w wiosennych meczach Ekstraklasy? I tak i nie. Słyszymy, że środowisko sędziowskie chce trochę “utemperować” piłkarzy oraz trenerów. Choć może lepszym słowem będzie “ucywilizować”. Międzynarodowi arbitrzy zwracają uwagę na to, że gdy sędziują europejskie puchary, zachowanie zawodników czy sztabów szkoleniowych jest zupełnie inne niż w polskiej lidze. Wiadomo, że protesty i dyskusje się zdarzają, jednak zdaniem arbitrów granica jest w zupełnie innym miejscu. Dlatego wiosną możemy się spodziewać bardziej konsekwentnych reakcji w takich sytuacjach.
– Nic się nie zmienia w przepisach, to jest po prostu ich egzekwowanie. Jak ktoś zachowa się niewłaściwie, sędzia powinien reagować. To tak samo jak z faulami: nie możemy powiedzieć, że będziemy inaczej reagować na atak korkami w kolano. To jest po prostu czerwona kartka. Tak samo będzie teraz. Sędziowie mają się odpowiednio zachowywać, respektować zawodników i to samo ze strony trenerów oraz trenerów — wyjaśnia nam Paweł Gil.
– To są zmiany bardziej idące w kierunku nieuchronności pewnych procedur. Chodzi o większą konsekwencję w zakresie ich stosowania — dodaje Robert Małek. Trzeba obserwować, może szykują się żniwa dzięki kartkom za pyskówki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakieś dziwne te wyniki w tabeli ostatniej... Jose 4 punkty i z 24 robi się 31, Phenomenon 6 punktów i z 22 robi się 30. Może jestem niczym kemp jestem niewyspany  dam Ci druga szanse na przeanalizowanie poprzedniej tabeli i tej najnowszej  Przeanalizowałem na kompie i się zgadza Nie zauważyłem że obaj jeszcze mieli zaległe 5 quizy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakieś dziwne te wyniki w tabeli ostatniej... Jose 4 punkty i z 24 robi się 31, Phenomenon 6 punktów i z 22 robi się 30. Może jestem niczym kemp jestem niewyspany  dam Ci druga szanse na przeanalizowanie poprzedniej tabeli i tej najnowszej  Przeanalizowałem na kompie i się zgadza Nie zauważyłem że obaj jeszcze mieli zaległe 5 quizy  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rzymianie z Beer Shevy TEO, podobno chcą żeby wrócił do nich Josue i według nich, on wyraża chęć.
Oni są na 2 miejscu w lidze z taką samą ilością punktów co prowadzący. Ale np. nad 3 Maccabi Tel Awiw, mają 11 punktów przewagi.
Luqui i Josue... To trochę za dużo.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Zdecydowanie za dużo. Wątpię żeby dwóch puścili. Choć dziwna ta propozycja Ber Shevy. Oni gp chyba za darmo oddali.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, ze względów dyscyplinarnych. Pobił tam się z kilkoma.
Wiesz... Tu mieli paczkę portugalską. Odszedł Martins, odejdzie Luqui...
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
czyli Vinc mozesz chyba zdjąć już jednego jacka z półki i popytać na poczcie o jakieś znaczki do Czikago
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale zobacz TEO, Szabanowa nie wykupili, a był dobry. Teraz Ukrainiec jest na testach medycznych w węgierskim MOL Fehervar. Czyli sportowo i finansowo się staczamy ostro w dół. Będzie czas przywyknąć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czyli Vinc mozesz chyba zdjąć już jednego jacka z półki i popytać na poczcie o jakieś znaczki do Czikago Koniec już ?
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Ale zobacz TEO, Szabanowa nie wykupili, a był dobry. Teraz Ukrainiec jest na testach medycznych w węgierskim MOL Fehervar. Czyli sportowo i finansowo się staczamy ostro w dół. Będzie czas przywyknąć.  Tak jest. Trzeba się przyzwyczaić. Zobacz na transfery. Szukamy albo wypożyczeń , albo gości z kartą na ręku, ewentualnie tych co im się kontrakty kończą w czerwcu.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
czyli Vinc mozesz chyba zdjąć już jednego jacka z półki i popytać na poczcie o jakieś znaczki do Czikago Koniec już ? szanujmy się, jak oni tak grali z Josue i Lukinhasem to jak będą grać bez nich ? trzeba się rozglądać za kursami o spadek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia i Jaga do spadku razem?
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Legia i Jaga do spadku razem? Nie. Bruk bet i Łęczna. Zostaje jedno zaszczytne miejsce.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|