Zależność w zawodzie trenera w takich dużych klubach jest taka, że jak nikt cię nie zrzuca ze stołka to znaczy że sie sprawdzasz. Wiec to ta sama para kaloszy
Widzę, że chcesz się skoncentrować na tych kaloszach, bo one Cię najbardziej interesują w tym kontekście.
sporo prób podań 'diagonalnych', ale mecz underowy, bo nie ma wykończenia
Gol dla Wolanki z podania a'la Steven Gerrard.. jak widać na filmie - są obecni kibice Gości
1:41 chłopak sobie chyba łyknął z piersiówki
4:32 jadÄ… do Chorwacji
4:51 jakby lepiej uderzył.. ajjj
6:12 niebezpieczny strzał a'la CR7 z dalekiego "wolnego", piłka opadająca.. bramkarz na posterunku
kolejna szansa z rzutu rożnego też minimalnie chybia bramkę..
7:10 gdzie VAR!?!
8:01 piękny strzał w okienko, ale bramkarz na posterunku
8:15 widać rękę szkoleniowca ("łoooo" na trybunach) i że chłopaki zaczynają poznawać, co chce grać trener
9:18 kąśliwy strzał, ale Seba (bramkarz) pewnie chwyta piłkę
10:06 - żółta brawo sędzia, chłop sie zagotował myślał ze przeciwnik nie pójdzie na L4 w robocie, tylko do fizjoterapeuty..
10:27 - ajjj ajj a jjaaj, jakby to przeszło..
10:46 - stąd widziałem, że nie było spalonego.. spółdzielnia jakaś chyba na Polonię zawiązana..
11:19 ładnie kiwnął.. GOL! zasłużona bramka, bo w przekoroju całego meczu Polonia Ludzowice była lepszym zespołem, bardziej nastawionym na konstruowanie akcji ofensywnych i ten remis jest bardziej
11:34 - kibice wierzyli do końca w swoją drużynę i dali upust swojej radości
11:47 ajjjjjjj jezus maria..
brawo za walkę do końca!
Irek - szaunjÄ™ to, co robisz/robicie.. mam znajomych, co robiÄ… to samo i wiem, ile to kosztuje
sporo prób podań 'diagonalnych', ale mecz underowy, bo nie ma wykończenia
Gol dla Wolanki z podania a'la Steven Gerrard.. jak widać na filmie - są obecni kibice Gości
1:41 chłopak sobie chyba łyknął z piersiówki
4:32 jadÄ… do Chorwacji
4:51 jakby lepiej uderzył.. ajjj
6:12 niebezpieczny strzał a'la CR7 z dalekiego "wolnego", piłka opadająca.. bramkarz na posterunku
kolejna szansa z rzutu rożnego też minimalnie chybia bramkę..
7:10 gdzie VAR!?!
8:01 piękny strzał w okienko, ale bramkarz na posterunku
8:15 widać rękę szkoleniowca ("łoooo" na trybunach) i że chłopaki zaczynają poznawać, co chce grać trener
9:18 kąśliwy strzał, ale Seba (bramkarz) pewnie chwyta piłkę
10:06 - żółta brawo sędzia, chłop sie zagotował myślał ze przeciwnik nie pójdzie na L4 w robocie, tylko do fizjoterapeuty..
10:27 - ajjj ajj a jjaaj, jakby to przeszło..
10:46 - stąd widziałem, że nie było spalonego.. spółdzielnia jakaś chyba na Polonię zawiązana..
11:19 ładnie kiwnął.. GOL! zasłużona bramka, bo w przekoroju całego meczu Polonia Ludzowice była lepszym zespołem, bardziej nastawionym na konstruowanie akcji ofensywnych i ten remis jest bardziej
11:34 - kibice wierzyli do końca w swoją drużynę i dali upust swojej radości
11:47 ajjjjjjj jezus maria..
brawo za walkę do końca!
Irek - szaunjÄ™ to, co robisz/robicie.. mam znajomych, co robiÄ… to samo i wiem, ile to kosztuje
już masz pomysł na następny protest song może to nawet hymn Polonii być kiedyś
Zapasy octu na ten rok już się skończyły - twierdzą producenci i dodają, że nie są w stanie wyprodukować więcej, bo już pracują w trybie ciągłym. Zwracają też uwagę na brak surowców na rynku
Mobilna aplikacja od rządu w każdym telefonie? Tak przewiduje nowy projekt ustawy Lada dzień pod obrady Rady Ministrów trafi projekt ustawy o ochronie ludności oraz o stanie klęski żywiołowej. Co takiego niezwykłego jest w jego treści? Ano to, że przewiduje on obowiązek instalacji przez sprzedawców w telefonach i smartfonach mobilnej aplikacji Regionalnego Systemu Ostrzegania. Pojawia się pytanie: Do jakich informacji na temat użytkownika telefonu taka aplikacja będzie miała stały dostęp?
skończy się granie u buków przez tela oj skończy