Wynik w istocie bywa najważniejszy Ale wypadałoby zagrać chociaż raz przyzwoicie. Począwszy od Chile gramy katastrofę. Z arabami również była padaka ale mecz wygrany więc z automatu styl większość wyparła.
Irek wez
celem w turnieju jest final i zdobycie tej rzeby a nie konkurs na styl i kto ladnie kopnal i podal do kogo.
aczkolwiek sam jestem ciekaw co tam Mesjaż Michniewicz wyrzeźbi na francje. Musi zrobic jak spacer na pustynie
a na forumie dupcenie o formie pilkarzy w meczu z arg
zamiast cieszyc sie z awansu i ze szczescia wpadac sobie w ramiona
ciekawe co by pisano jakby styl bylby mistrzowski ale awansu brak
Najgorsze jest to, że większość tych frajerów przed TV nie potrafi kopnąć piłki i widziało w życiu 3 mecze na krzyż, a pierdolą głupoty jak najlepsi trenerzy świata....
Wynik w istocie bywa najważniejszy Ale wypadałoby zagrać chociaż raz przyzwoicie. Począwszy od Chile gramy katastrofę. Z arabami również była padaka ale mecz wygrany więc z automatu styl większość wyparła.
Irek wez
celem w turnieju jest final i zdobycie tej rzeby a nie konkurs na styl i kto ladnie kopnal i podal do kogo.
aczkolwiek sam jestem ciekaw co tam Mesjaż Michniewicz wyrzeźbi na francje. Musi zrobic jak spacer na pustynie
czemu nazwę kraju piszesz z małej to że w 39 oddali mniej strzałów niż my podczas tego mundialu to jeszcze nic nie znaczy
Skończą się MŚ , które już są "ogromnym sukcesem" , zaczną eliminacje i będzie zdziwienie z taką grą to My punktów nie nabijemy. Przecież wczoraj Czesiu jedynie jaką miał taktykę to obserwować co się dzieje w drugim meczu i liczyć na cud gdyby Meksyk strzelił gola na 3:0 to Czesiu by łączył się z trenerem Suadyjczyków i tam coś podpowiadał bo na Naszą drużynę to On pomysłu nie ma. Oczywiście oprócz budowlanego podejścia...murowanko
Skończą się MŚ , które już są "ogromnym sukcesem" , zaczną eliminacje i będzie zdziwienie z taką grą to My punktów nie nabijemy. Przecież wczoraj Czesiu jedynie jaką miał taktykę to obserwować co się dzieje w drugim meczu i liczyć na cud gdyby Meksyk strzelił gola na 3:0 to Czesiu by łączył się z trenerem Suadyjczyków i tam coś podpowiadał bo na Naszą drużynę to On pomysłu nie ma. Oczywiście oprócz budowlanego podejścia...murowanko
bez jaj w elimkach nie mamy z kim przegrać zbytnio a i tak 2 wychodzo
Ekspert przejechał się po Polsce. Straszny, naprawdę straszny mecz
Jestem ekstremalnie rozczarowany. To był straszny, naprawdę straszny mecz Polski - mówi w rozmowie z Interią dziennikarz "The New York Times" Tariq Panja. - Ktokolwiek trafi na Polskę w kolejnej rundzie, nie będzie się nią martwił
co to za ekspert skoro nie wiedział na kogo trafimy
Ojro zobacz na radość Australii i naszą. Awansowaliśmy ale my jesteśmy przytłumieni stylem a oni cieszą się jak dzieci. A mieli Francję i Danie. Tam goście z 2 ligi ładują bramki a my mamy najlepszą 9 na świecie który walczy o piłkę zamiast ją dostać na strzał. To są te detale
Ale wynik najważniejszy U mnie też jak gramy słabo, nic nam nie wychodzi ale wygramy to kibice mają pretensję o styl. Mecze są jak dni tygodnia, nie zawsze jest sobota czy niedziela. Czasem musi być poniedziałek. Niestety u nas same poniedziałki
Ojro zobacz na radość Australii i naszą. Awansowaliśmy ale my jesteśmy przytłumieni stylem a oni cieszą się jak dzieci. A mieli Francję i Danie. Tam goście z 2 ligi ładują bramki a my mamy najlepszą 9 na świecie który walczy o piłkę zamiast ją dostać na strzał. To są te detale
ja sie ciesze chwila Wy detalami, mecz meczowi nie rowny moze okazac sie ze do finaly arg bedzie jechala na pelnejjj ze wszystkimi a moze okazac sie ze te detale stykły na francje