Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 16 1 2 6 7 8 9 10 15 16
D
veteran
veteran
D Offline
Prosze nie sugerowac sie tym co pisze ten oszolom co chce zrobic zamieszanie z 17 postami na koncie, nie jestem oszustem nikogo nie oszukalem na co dowodem jest chociazby ostatnio wymiana na 300zl, moge tez kanciastemuu i kazdej innej osobie podac dane osobowe albo prosze zapytac dio31 czy przy wymianie ze mna mial jakies problemy, kiedys wymienialem sie tez z piotrasem i vebnasterem, czesto rozmawiam z roznymi uzytkownikami forum, moge podac tez swoj nick do wglad z allegro gdzie mam same pozytywy, jesli Cie oszukalem prosze zglosic sprawe na Policji a nie tutaj, prosze pokaz print screeny bo ja sie z Toba wogole nie wymienialem, a nie zycze sobie zeby ktos mnie oczernial na forum bo jestem uczciwym czlowiekiem i nie moge juz dalej czytac tych bzdur prosze o dowody TYY NAWET CHYBA NIE WIESZ JAKI JA MAM NUMER KONTA - SKAD SIE BIORA TACY LUDZIE ?!?!?! PRZEZ TAKICH JAK ON ODECHCIALO MI SIE JUZ WYMIAN BO ZAMIAST PISAC NA GG Z NORMALNYMI LUDZMI TO PISZA DO MNIE JAKIES OSZOLOMY CO MYSLA ZE JA JESTEM POLSKI CZERWONY KRZYZ I PROSZA O POZYCZKI ITD. SORRY ZA TE DUZE LITERY ALE NIE MOGE JUZ NA TO PATRZEC, POZDROWIENIA DLA NORMALNYCH MAM NADZIEJE ZE JAKIS ADMIN ZROBI Z TYM WSZYSTKIM PORZADEK, NIE WIEM DO KOGO SIE ZGLOSIC moge podac wszystkie swoje dane kanciastemu w celu weryfikacji, prosze o kontakt w celu wyjasnienia sprawy kogos kto bedzie w stanie wykasowac te posty tego idioty bo inaczej sie tego nie da nazwac, przekaze wszelkie dowody ze nikogo nie oszukalem, wymiany ze mna sa 1000% bezpieczne, dziekuje za uwage pozdrawiam i zapraszam normalnych

Bonus: Unibet
K
newbie
newbie
K Offline
Oj chlopczyku ja mam dowody i moge je kazdemu przedstawic adminowi lub moderatorom.wiec nie pisz tych bajek sprawe kieruje na policje !!!Ostrzegam przed dymeczkiem zebyscie pozniej sie nie zalili

Pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Chlopie wczoraj sie zarejestrowales widac ze cos kombinujesz i tyle

K
newbie
newbie
K Offline
hhah gosciu bo bylem nowy i dalem sie nabrac a co ja mam kombinowac niby?Tylko winny sie tluamczy ja juz w tym temacie sie nie wpisuje tylko sprawe kieruje na policje i tyle a jak ktos niech sie wymienia z nim ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sprzedam 400 zł na mb wzamian oczekuje inteligo badz mbank jestem zweryfikowany na stronce mam za soba wiele wymian wplacam jako drugi minimalna wymiana to 50 zł

gg 1297740 or priv

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
wymiana z Jakobosiu udana jak najbardziej! POLECAM!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Potwierdzam jak najbardziej zostalo mi jeszcze 250 zł smile polecam pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jezeli ktos potzrebuje kase na netelera odezwac sie tez cos tam mam smile

D
addict
addict
D Offline
Witam ja sie wymieniałem z dymeczkiem.W zeszłą niedzielę wpłaciłem mu kase na inteligo 300zł w poniedziałek otrzymałem od niego równowartosc na neteller.Wszystko przebiegło sprawnie i bezkolizyjnie. Wiec mnie jakoś nie oszukał

K
newbie
newbie
K Offline
No widzisz a mnie oszukał frown jeżeli masz jego dane odezwij sie na PM
Pozdrawiam

R
addict
addict
R Offline
dio31 nie podawaj temu kretynowi zadnych danych!

K
newbie
newbie
K Offline
kretyn to z Ciebie co oszusta kryjesz? A dane juz zdobylem nie od dio31 smile

K
newbie
newbie
K Offline
Jesli jest nie winny to co sie boi ? udowodni to w sadzie smile

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
KCCPP badz tak mily i zamknij hape...to temat do wymian nie do obelg. Krzyki i ryki na gg albo na pw. Ciezko ten temat przegladac bo non stop ci sie macica luzuje i ciagle widze Twoje durne posty. Najpierw hippo teraz ten jeszcze...

az glowa boli.

K
newbie
newbie
K Offline
To wez apap .i po 1 macicy ja nie mam zapewne ty ja amsz bo chyba masz okres bo cos Ci sie pier... w glowce .po 2 jeb.... scyzorykow laugh bez odbioru

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Jakubosiu
Potwierdzam jak najbardziej zostalo mi jeszcze 250 zł smile polecam pozdrawiam

nadal aktualne ktos do mnie pisal przed chwila akurat mnie na gg nie bylo a nie archiwuzuje wiadomosci i nie mam numeru

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Mam kase na MB, wymienie się na mBank, bez prowizji szybko i sprawnie

gg: 1715951

_
Pooh-Bah
Pooh-Bah
_ Offline
Sprzedam karte Era 20PLN w zamian za pieniądze na MB... Koszt: 80% wartości karty, czyli 16PLN... Zainteresowani pisać GG: 8978608

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by RyanGiggs
przykro mi ale w tym temacie 99% osob co sa od niedawna na forum(mala maly staz) i udzielaja sie w tym temacie to potencjalni oszusci...przegladam ten temat regularnie i wiem co sie dzieje...
sprawy nie znam , ale tlumaczenie o wlamaniu na konto albo problemach z forum...wybacz do mnie nie przemawiaja
a czytajac nawet miedzy wierszami twoja wypowiedz:
"Jesli tak to albo przez zmiane stylu forum ktos byl na moim koncie bo ja przez 3 dni nie mogle sie zalogowac na moje konto. ALe pomyslalem ze Admin cos zmienia i pewnie logowanie nie dziala. Z tego co noge przypuszczac w takim razie albo ktos wkradl mi sie na konto"

Jest to z deka podejrzane, niewinny sie nie tlumaczy tongue

Pozdro
Ryan
Może Ryan pomożesz mi w ściganiu tego pana ?

Czy jest ktoś na tym forum kto mógłby mi pomóc w jakiś sposób ?

Dadycool, Robinho może wy mi pomożecie bo podobno wymienialiście się z nim.

R
addict
addict
R Offline
Jesli koles bedzie z mojego rejonu to moge pomoc.
Sam musze wybrac sie do Dobczyc dojechac Krakusa

Strona 8 z 16 1 2 6 7 8 9 10 15 16

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (burbon, Sensei, aker, latajaca_holenderka, rafal08, betowiec), 2,544 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,894
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025