|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja mam tlena 5.50 + pare pluginow i nie zamienie na nic 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
czesc. sluchajcie mam problem z gg 6.0 nie mam polskich znakow na LIŚCIE mojego GG!!! co robic?! zainstalowalem inne wersje- te nowsze i tez jest to samo! w opcjach mam jezyk polski programisty:)! czy ktos moze pomoc??! pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pewnie dlatego, że wcale nie jesteś programistą i probujesz nas oszukać  ja mam inny problem, chciałem mamie uzależnionej na grande od gg zarejestrowac wlasny numerek gg, bo mi blokuje moj, no i pod programem w trakcie rejestracji pojawia sie lapidarny i kompletnie bezużyteczny komunikat w rodzaju "problem z połączeniem" i oczywiscie rejestracja zostaje przerwana dla odmiany na http://web.gadu-gadu.pl/" Blad rejestracji. Podane haslo bylo zbyt proste lub kod nie byl poprawnie przepisany. " probowalem z szesc razy haslo z pewnoscia zawsze bylo dluzsze niz 5 znakow dla pewnosci dodawałem liczby kod także staralem sie wprowadzac poprawnie Moglby ktos sprawdzic bo nie wiem czy mi osiedlowe druty swirują czy gg ma powazny problem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czasem w gg wystepuja bledy w rejestracji - mianowicie nie mozna dokonac rejestracji
rejestracja to chyba proces losowy albo Ci sie uda albo nie uda
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
miodzio, prawdpopodobniestwo powodzenia zblizone do trafienia szostki w totka czy ciut większe?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
|
|
opisik odemnie : panna 22 lata Jesteś jednym z wielu, lecz życie bez Ciebie nie miałoby Celu :* :* :* i tu hit  panna 20 lat "Żyj z całych sił, i uśmiechaj się do ludzi.." /nie potrafię.. ;( /;*
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Twist mi udalo sie zarejestrowac nowy nr: 7318235 haslo: qwerty E-maila chyba w ustawieniach bedziesz mogl zmienic, ja wpisalem cos w stylu ' [email protected]'
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
opisik odemnie : panna 22 lata Jesteś jednym z wielu, lecz życie bez Ciebie nie miałoby Celu :* :* :* i tu hit  panna 20 lat "Żyj z całych sił, i uśmiechaj się do ludzi.." /nie potrafię.. ;( /;* eee no az taki hit to nie jest  byly lepsze, ja mam teraz tylko cos takiego: Chuj kurwa pierdolona mać,w morde jebany bambusie o!  - laska jak cos  Telefon zepsuty  brak kontaktu [?!] ** KCBMTMT ;* P Diddy&Christina"Tell me"uuu  du dasz:P muaH misQ:*** PLANY NA SYLWKA!? || Strachy na lachy - "Moralne salto"!! Sajuśka!:** Flames to dust Lovers to friends /a sylwestry zawsze beda zzzłłłłłeee. Człowiek broni błędów ... które kocha ...  Damy rade Myszko:* dzisiaj strasznie lekko w porownaniu z tym co zawsze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Łodź;/ ||Słonko :*:*:*:*:*:*** Taki przyklad radosnej tworczosci ...
U mnie to jeszcze spoko ale u mojego 17-letniego brata na liscie to co opis to glupszy od poprzedniego. Po prostu nie wiem czy sie smiac czy plakac.... Ja sobie nieraz ustawie ale najczesciej to cytat z jakiejs piosenki. I tyle ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Łodź;/ ||Słonko :*:*:*:*:*:*** Taki przyklad radosnej tworczosci ...
U mnie to jeszcze spoko ale u mojego 17-letniego brata na liscie to co opis to glupszy od poprzedniego. Po prostu nie wiem czy sie smiac czy plakac.... Ja sobie nieraz ustawie ale najczesciej to cytat z jakiejs piosenki. I tyle ... Ja najczęściej wstawiam jakieś śmieszne lub/i ciekawe sentencje, zdania, które zaczerpnę podczas wizyty na forach, stronkach. Tak, żeby ludzie mogli się uśmiechnąć jak opis czytają 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a ja mam przeważnie teksty piosenek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
...ani smutku ani lez, moje zycie jest THE BEST ! ! ! :-)) - panna 22 lata poznala jakiegos wlocha 50letniego
YOU YOU YOU.........:)
nigdy wiecej....nigdy:)
Podejdz.. przytul... powiedz ze mnie potrzebujesz..KC ;*
ogolnei towarzystwo zadowolone przy poniedzialku
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
U mnie na liście żadnych pokemonów  ale mogę zawsze liczyć na jednego gościa. Zawsze napisze jakieś ciekawe sentencje, zdanie:) np. " Niemiecka turystyka opiera się na obozowaniu" " Polakom gratulujemy prezydenta... Czy mogę liczyć na azyl w Zimbabwe? "
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ta "koleżanka" nigdy nie zawodzi  ZchlastajMąPupencę;P PokazCioPotrafisz;)DzisPowtorka-->LalaSieZabawi;)
|
|
|
|
|
pokakulka
|
|
pokakulka
z mojej listy:
hasuo reklamowe samoobrony: przyjdz do nas, weźmiemy cię na czuonka:)
w końcu się udało..:D po roku poszukiwań....kupiłam butki:D
lipa z miodem !
a ja jestem malym potworkiem i czasem jestem niegrzeczny :*
ratunkuuuuuuuu:d jak tak można;/ojj Emuś ma <lol2>:p;d
wszyscy majorowie padną mi do stóp! dup!/czuj czuj czuwaj!:)
wkurzony
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest taka gra pt.miłość-kto pierwszy powie kocham Cie>przegrywa jakis zyciowy ten opis 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
zaciągam się tobą, choć nie palę wcale. /uwielbiam środy/ To kobieta? Nie, feministka ;-)) +śpie ;] potem szkoła o! ;PP Z pod prysznica coś tam pluska to Kaczyński myje Tuska /zajety :D:D:D jebac totomixa co za spierdolona firma skurwysyny zamrozili mi kase... Powiedz zostań a zostanę, powiedz odejdź a odejdę Ale już nie wrócę przykładowo pierwsze osoby na liście 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
los piratos TwoRzEnIe niedługo będziemy jedną WIELKĄ rOdZinĄ..  [wkur**aja mnie taki opisy, ze pół listy na gg zajmuja] GdySięJutroObudzęToPierwszeCoZrobięTOoTobiePomyślę!! ŻeWkoncuRAzem:))) mamy siebie, mamy tak wiele, mamy to szczescie ze mamy siebie  :*<O3 wkurzony na maksa ja już nie zawitam na gg a jutro Czarna<sex>==> stadion==>szkoła==>Czarna<sex>==>dom;pp nie ruszam sie dzis sprzed kompa, on też potrzebuje uwagi i uczucia  <-- ten koles jest dobry, zawsze cos fajnego napisze  Wieczorna Zamuła... Dobry Bit
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jutro Czarna<sex>==> stadion==>szkoła==>Czarna<sex>==>dom;pp dla mnie as  nie ma jak proba dowartosciowania sie poprzez chec wywolania zazdrosci u znajomych 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|