|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Hello
Powiele pewnie pytanie o wysyłanie dokumentów i weryfikacje. Zalogowalem sie na zalozonym prawie miesiac temu koncie w ibetx i widze jakas inform. ze msuze doslac "milion skanow". Moje pytania:
- Jesli nie posiadam zadnego rachunku ktory mogl by potweirdzic moj adres to czy wystarcza im skand dowodu i np karty Inteligo ?? Cyz moze komus udalo sie zweryfikowac przy pomocy TYLKO dowodu osobistego ?
- nie wiem czy dobrze pamietam (nie moge sie doszukac tej informacji) ale czy Free Becik faktycznie przepada po nie uzywaniu go przez miesiac od rejestracji? Ja niby jak sie zaloguje mam jeszcze te 30 E ale cos mi swita ze podczas rejestracji byla tak wzmianka.
Z odpowiedzi z góry THx
PozdroVka
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Polecam kontakt przez maila do pani Jodie Calder. Wyslalem maila ok. 9:00 z tymi skanami itd na adres [email protected]Po 2 godzinach konto zostalo zweryfikowane a srodki w Euro wyplacone na Netellera. Przez dlugi czas probowalem wbijac na livechat ale to bez sensu bo szansa rozmowy jest bardzo nikla. Polecam ten mail zamiast dzwonic tym ktorzy jeszcze sa na etapie weryfikacji  Dzieki za info. Faktycznie, sprawa zalatwiona w 2h. Wczesniej kilkanascie maili i niekonczace sie proby polaczenia z live chat'em, bezskuteczne. Jeszcze raz thx.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Konto zweryfikowane, ale nie mam na nim 47 euro. Poprostu kiedyś przez przypadek kliknąłem "withdraw", nie podałem danych banku i kasa zniknąła. Teraz od dwóch tygodni nie ma jej ani w banku, ani w Ibetx.com Miał ktos już tak? Śle maila za mailem, ale to nic nie daje.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
odezwali się i napisali coś o karcie, jaka to ma być karta? i czy będzie ona potrzebna przy wypłacie na konto bankowe?
prosze o jak najszybsza odp. dziekuje!:)
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ja tak mam. Zgłosiłem wypłatę 35funtów i nie ma ich na koncie ani na netellerze  i nic nie odpisują
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Konto zweryfikowane, ale nie mam na nim 47 euro. Poprostu kiedyś przez przypadek kliknąłem "withdraw", nie podałem danych banku i kasa zniknąła. Teraz od dwóch tygodni nie ma jej ani w banku, ani w Ibetx.com Miał ktos już tak? Śle maila za mailem, ale to nic nie daje. mam to samo 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie może to ktoś w skroce przetłumaczyc ? Kaska po weryfikacji mi nie znikneła z konta wiec nie jest źle . Z gory dzieki za przetłumaczenie Hi there Thank you for sending over the documents for verification. I have been able to verify your account now. There is now one last step to take. This is to add your source of funds to your iBetX account. If once you have done this you email me again, and i can activate this. However if you will be using Neteller to withdraw and deposit funds, then i hope you enjoy your stay with iBetX.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie może to ktoś w skroce przetłumaczyc ? Kaska po weryfikacji mi nie znikneła z konta wiec nie jest źle . Z gory dzieki za przetłumaczenie Hi there Thank you for sending over the documents for verification. I have been able to verify your account now. There is now one last step to take. This is to add your source of funds to your iBetX account. If once you have done this you email me again, and i can activate this. However if you will be using Neteller to withdraw and deposit funds, then i hope you enjoy your stay with iBetX. Mysle ze jestem w stanie pomoc  "Witaj, dziekuje za wyslanie dokumentow do weryfikacji, mam mozliwosc/moge juz teraz zweryfikowac twoje konto. Jeszcze ostatni krok do wykonania. Jest to dodanie zrodla funduszy na twoje konto, jesli juz raz to robiles to napisz mi emaila i aktywuje to. Jesli bedziesz uzywal Netellera do wyplat i wplat funduszy to mam nadzieje ze zostaniesz na ibetx" Czyli jak masz juz zweryfikowane konto i masz konto w banku to mozesz wyslac jego dane i aktywuja ci wyplaty na konto, a jak przez neteller to chyba juz mozesz wyplacac. Przynajmniej ja tak zrozumialem, pozdro 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wielkie dzieki gomes  No to wypłacamy  Jupi 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja mam taką sytuację, zgłosiłem wypłatę 35 funtów i zniknęła kasa z konta i nie ma na Netellerze. Napisał na maila do tej babki i dziś dostałem wiadomość, że nie mam zweryfikowanego konta. Co muszę im wysłać, żeby mnie zweryfikowali i czy dodadzą mi tą kasę na konto albo zrobią wypłatę od razu?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Polecam kontakt przez maila do pani Jodie Calder. Wyslalem maila ok. 9:00 z tymi skanami itd na adres [email protected]Po 2 godzinach konto zostalo zweryfikowane a srodki w Euro wyplacone na Netellera. Przez dlugi czas probowalem wbijac na livechat ale to bez sensu bo szansa rozmowy jest bardzo nikla. Polecam ten mail zamiast dzwonic tym ktorzy jeszcze sa na etapie weryfikacji  Dzieki za info. Faktycznie, sprawa zalatwiona w 2h. Wczesniej kilkanascie maili i niekonczace sie proby polaczenia z live chat'em, bezskuteczne. Jeszcze raz thx. Ja rowniez podpisuje sie pod tym obiema rekami, probowalem przez 3 tygodnie skontaktowac sie z nimi mailowo, live chat i nic. Jeden mail do Jodie i po godzinie konto zweryfikowane  Kasa na netellerze po 3 sekundach 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Kasiurka na netellerku po 1 min ... wypas nie spodziewałem sie szczerze mówiac  <jupi>
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
W ogóle słyszeliście o kimś komu doszedł już przelew na konto od nich?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Czy mógłby mi ktoś to przetłumaczyć?
Thank you for your email,
I am sorry I can not see the front of your card please send the front copy in again, making sure I can only see the last 4 digits. We also need a utility bill this can be a bank statement which is dated in the last 3 months.
Best Regards
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W skrócie, musisz jeszcze raz wyslac im przod karty i takze jakis rachunek gdzie beda twoje dane (adres) lub wyciag z banku. Pooozdrooo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polecam kontakt przez maila do pani Jodie Calder. Wyslalem maila ok. 9:00 z tymi skanami itd na adres [email protected]Po 2 godzinach konto zostalo zweryfikowane a srodki w Euro wyplacone na Netellera. Przez dlugi czas probowalem wbijac na livechat ale to bez sensu bo szansa rozmowy jest bardzo nikla. Polecam ten mail zamiast dzwonic tym ktorzy jeszcze sa na etapie weryfikacji  Dzieki za info. Faktycznie, sprawa zalatwiona w 2h. Wczesniej kilkanascie maili i niekonczace sie proby polaczenia z live chat'em, bezskuteczne. Jeszcze raz thx. mi też pomogła :]
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam, po tygdniach zmagan z weryfikacja dzisiaj udalo mi sie zlecic przelew na konto w mbanku. Z tego co pisala mi ta Jodie to do 10 dni pieniadze powinny byc u mnie na koncie(przy potwierdzeniu przelewu pisalo, ze do 1 dnia- pewnie kit), mam nadzieje, ze tak bedzie Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mam pytanko,swego czasu dostalem od nich 30 euro,byla taka promocja,ile razy musze obrocic zeby wyplacic,prosze o pomoc
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja zleciłem przelew do mbanku 6 grudnia i nadal nie mam kasy, więc się tak nie ciesz Zauważ, że jak wpisujesz dane konta to potem ucina ostatnią literę SWIFTu jak się potem sprawdza, nie wiem czy to jest powodem tego że kasy nie mam, ale tak może być. A ta Jodie mnie chyba nie lubi, bo raz do niej napisałem i mi nie odpisała :/
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zobaczymy jak bedzie z tym przelewem, jezeli kasa nie dojdzie do konca roku to bede sie kontaktowal z Jodie, a jak to nie pomoze to do nich zadzwonie, Tobie w tej sytuacji tez radze wykonac telefon... Pozdrawiam 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|