|
|
newbie
|
|
newbie
Witam Wszystkich Forumowiczów  Napiszcie co planujecie kupić w najbliższym czasie co kupujecie na codzień... Ten post to nie żart planuje otworzyć firmę tylko nie wiem jaką  pomożeci?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Alkohol - najszczęściej  Oczywiście poza produktami spożywczymi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w najblizszym czasie planuje kupic chleb, masło, oraz musztarde francuska kamis, miesa nie kupuje bo w lodowce mam wysatrczająco dużo aby sobie zjeśc bardzo dobre śniadanie, obiad, 2gi obiad, kolację i 2ga kolację 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jutro bulki kupuje w czwartek pewnie sporo piwa na wieczor na sobote tez pewnie alkohol w swieta nic nie kupuje bo siedze w domu i mnie zywia po swietach pewnie znow alkohol na Sylwetra ... alkohol  i cos do przegryzienia Na rok 2007 nie mam jeszcze planow. Ale pewnie bede szukal jakiego rowerka ...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a ja kupiłem dziś wędkę podlodową + kołowrotek , do tego kilka dębowych mocnych , jakaś nowa czapka na zimę też się przyda , prasa na temat konsol , po spożywcze rzeczy śmiga Mama , a na dniach sporo alkoholu i jakieś sążne  pakiety (czyt. punkty vel gramy :D)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jutro trójpak: Przeglad Sportowy Tygodnik Kibica Tylko Piłkę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jeszcze bilet jednodniowy na autobus 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a własnie, ja na dniach chce sprzedac iPoda, i bede kupował PSP + jakaś karte pamieci, 2gb pewnie  ..to z takich przyszłościowych ..a za jakieś 2 miesiace laptopa i nowe łóżko do pokoju 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
1)Kolejny dlugopis za 30 gr. 2)Jak wyżej musztardę(najtańszą, bo zjadam łyzką). 3)Piwo, wódka to pewniak. 4)Śledz matias, kaszanka, cebula, pieczarki. 5)Kefir szczypiorkowy 6)Czipsy, fistaszki, pestki prażone paprykowe... W ogóle to sprecyzuj co chcesz sprzedawać, chyba że to ma być hipermarket  . Tutaj ludzie potrafią doradzić każdemu i wszystko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1)Kolejny dlugopis za 30 gr. 2)Jak wyżej musztardę(najtańszą, bo zjadam łyzką). 3)Piwo, wódka to pewniak. 4)Śledz matias, kaszanka, cebula, pieczarki. 5)Kefir szczypiorkowy 6)Czipsy, fistaszki, pestki prażone paprykowe... W ogóle to sprecyzuj co chcesz sprzedawać, chyba że to ma być hipermarket  . Tutaj ludzie potrafią doradzić każdemu i wszystko  po tym co kupuje, odrazu widać, że student  ...tak OT, kiedyś przezyłem 3 dni za 10 pln 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w najblizszym czasie planuje kupic chleb, masło, oraz musztarde francuska kamis, miesa nie kupuje bo w lodowce mam wysatrczająco dużo aby sobie zjeśc bardzo dobre śniadanie, obiad, 2gi obiad, kolację i 2ga kolację  dobry badacz rynku od razu zwrocilby uwage na dodatkowe, 'ukryte' rzeczy takie jak: woda mineralna, żel pod prysznic, recznik, spodenki, koszulka treningowa - wszystko to potrzebne na siłkę... no nie, gnacik? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|