Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 7 1 2 3 4 5 6 7
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wyniki totalnie mnie zaskoczyly... blush Niektore az nadto...

Swoja droga dziekuje ze az 37 osob glosowalo na mnie w kategorii odkrycie roku. Liczylem na gowa 4 glosy a tu niespodzianka. Jednak ktos docenia moj wklad!

:PIWO: pzdr

Bonus: Unibet
L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Szybciej niz Ty wink

Experto to klasa sama dla siebie, mimo, ze wiekszosc za nim nie przepada, z wiadomego powodu wink
Coz nie mozna lubic wszytkich, wasnei zawsze sie zdarzaja.

Ja tez dziekuje za glosy piwo

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Jakby chciał jakiś ze zwycięsców zagrać jakiś pojedynek w typowaniu to jestem chętny. Chcę się sprawdzić że tak powiem... smile

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Pogadaj z Nirtzem.

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Originally Posted by lupus
Pogadaj z Nirtzem.

laugh laugh laugh lupus piwo

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
dzieki chlopaki za glosy oddane
Szczerze to nie liczylem na 31% poparcia
Niestety malo co sie udzielalem w tym dziale z roznych powodow
W nastepnym roku kto wie, moze sie to zmieni:)
Pozdrawiam

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
LOL, to chyba zart, nie bylo mnie na forum 4 miesiace w tym roku, nie podalem ani jednego typu w tym roku na forum z us sports i niby pokonalem lupusa ktory mial swietne wyniki... Do tego oglonie wynikow nie mialem nadzwyczajnych.

Nic nie chce mowic, ale zenada wg mnie, bo o ile rok temu moglem wygrac jakiegos oscara to teraz uwazam ze nie zasluzylem na ani jednego, ktos chyba robi sobie jaja i mam kilka podejrzen, za rok trzeba pomyslec nie o sondzie, a o wysylaniu glosow do kilku modow ktorzy sami to podlicza.

Tenis Trader
Tenis Trader
To tylko zabawa wink

Ale niektóre wyniki to naprawdę śmiech na sali ;D

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wiadomo Goget, że to zabawa, ale jak wytłumaczysz wygraną Rivaldinho jako typera roku czy najlepszego typera od piłki nożnej. Naprawdę na Stadionie Piłkarskim jestem często a żadnego typu Rivy sobie nie przypominam. Szkoda, że część osób została poszkodowana.

Pozdrawiam Ignorator piwo

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Na wstępie skladam szczere gratulacje wszystkim zwyciescom smile Przychylam sie do zdania Gogeta ze to tylko zabawa.... i troche chce mi sie smiac bo widze ze niektorzy nie moga sie pogodzic z przegraną smile
Ingnorator ja Tobie moge wytlumaczyc wygraną Rivy jesli bardzo chcesz smile ....chlopak przez kilka lat wyrobil sobie silną pozycje...wnosi bardzo duzo na forum a to ze w tym roku nie udzielal sie tak jabys Ty chcial na stadione pilkarskim widac nie wplynelo na opinie ktora sobie wyrobil u wielu uzytkownikow mecz.pl ktorzy oddali na niego swoj glos( moze korzystali z typow ktore Riva podawal w temacie pp lub podawal im na gg - to nie ma zneczenia smile
Kazdy ma swoje zdanie i przeciez to normalne ze niektore wygrane moga byc niespodziankami dla poszczegolnych osób ktore akurat mialy innych faworytow.W koncu to ludzie wybierają co jest bardzo sprawiedliwe... przeciez przypadkowe osoby nie mogly by uzbierac tylu głosow.
Ja od siebie jeszcze tylko podziekuje wszystkim ktorzy na mnie glosowali boks ...mysle ze jak na rok mojej obecnosci na tym forum to 3 nominacje z czego jedno pierwsze miejsce , jedno drugie i jedno trzecie to wielki sukces... wychodzi na to ze sa jednak osoby ktore cenia sobie moje typy i jest ich wiecej niz myslalem wink
Jeszcze raz dziekuje za te glosy.
Co do niespodzianek to tez mam jedno rozstrzygniecie ktore mnie bardzo zaskoczylo ( chyba kazdy jakies ma )
Jest to zwyciesca kortu tenisowego Emrod bo bylem przekonany ze przegram z kims z dwojki Fro_LEch - Goget .... ze wskazaniem na tego drugiego.
No ale Emrod'owi takze szczerze gratuluje piwo
To tyle ode mnie...zycze wesolych swiat i szczesliwego nowego roku hura papa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mi się już nawet na ten temat nie chce dyskutować. Poprostu za rok prosze mnie nie nominować.

Pozdrawiam Ignorator piwo

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
moim zdaniem nagrody powinny być przyznawane przez jury i każda nagroda powinna mieć uzasadnienie (linki do postów ze świetnymi typami czy linki do rezultatów konkursów i rankingów)... jasne i przejrzyste reguły gry... moim też zdaniem nagrodę typera roku powinien otrzymać ktoś z Elite Private Picks...

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Ja nie jestem zaskoczony prawie żadną kategorią smile.

Gratuluje zwycięzcom piwo

Ignorator nie puszczaj focha tylko zainwestuj w marketing smile.

Profesor
Profesor
Te wyniki to jakiś żart ?

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
hpc ani jednego typu pewnie nie podal w tym roku w dziale wyscigi konne, terrorist zbanowany na tym forum od dawna, ja w ogole sie nie udzielam w us sports, bez jaj, w dupe sobie wsadzic mozna takie sondy, wyszla fuszerka - z oscarow rezygnuje!
wesolych swiat

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
"z oscarow rezygnuje! " ZENADA laugh skoro nie chciales wygrac trzeba bylo rezygnowac gdy dowiedziales sie o nominacjach smile widac sa ludzie ktorzy sie z Toba licza a pisząc takie slowa ... no nie wiem... juz nei chce tego komentowac dosadniej hehe papa

I see dead people
I see dead people
Heh smile

Nikomu nie dogodzi się, niestety ... :/

Gratki dla wszystkich winnersów w kategoriach smile

bo głosowanie należało zrobić dla każdego działu w osobnych tematach, które byłyby w ich przekleione. I tak np 99% osób na forum. które nigdy w życiu nie odwiedziło działu o wyścigach konnych by głosowanie w tym dziale olało, i tyle. Kto nie zagląda - czytając czy pisząc wyeliminowany byłby z głosowania i to w sposób naturalny.

Natomiast kategorie 'ogólne', typu złota malina, można byłoby zamieścic własnie w To i Owo.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by Experto
hpc ani jednego typu pewnie nie podal w tym roku w dziale wyscigi konne, terrorist zbanowany na tym forum od dawna, ja w ogole sie nie udzielam w us sports, bez jaj, w dupe sobie wsadzic mozna takie sondy, wyszla fuszerka - z oscarow rezygnuje!
wesolych swiat

to juz nie pamietasz ile postow nabiles w quasi us sports ? bo ja pamietam smile

Blade Runner
Blade Runner
Heh to tylko zabawa - to było wiadomo

Było wiadomo też, że będzie to w dużej części konkurs popularności aniżeli merytorycznej oceny - zresztą skoro nawet laureat się zdziwił, to chyba tak rzeczywiście jest.

Ktoś wspomniał o jakimś "jury" - tylko ciekawe, kto miał by w nim zasiąść, a kto nie. A dlaczego ten, a nie tamten? Poza tym jury też mogło by wybrać kierując się sympatiami.

Zabawa zabawą i jeśli się bawimy, to traktujmy wyniki z lekkim przymrużeniem oka, bo to jak z demokracją. Głos żula równy głosowi profesora. U nas głos kogoś, kto nie interesuje się wynikami podających typy równy głosowi kogoś, kto ma świetne rozeznanie w temacie.

To by było na tyle... wesołych świąt wink

Strona 3 z 7 1 2 3 4 5 6 7

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
14 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, betowiec, alfa, Kretol, rafal08, rymoholik, bukma, aker, Akhu, latajaca_holenderka, Green Arrow, forty, Lukasz111, 11kera11), 828 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,835,089
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025