|
|
addict
|
|
addict
Mam podobny problem jak kolega wyzej nie dochodza do mnie i ode mnie niektore wiadomosci.Wie ktos moze o co chodzi?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Opis kumpla przed Sylwestrem "Wezcie kamere, ja chce cos pamietac"  Opis kolezanki po Sylwestrze "Kocham Ciebie... Twoje Uszy... Kocham Usmiech Twoj Uroczy... :*:*:*" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
WAŻNE KOLEJNY WIRUS NIE KASUJ TEGO PRZECZYTAJ UWAŻNIE... Ktoś rozsyła mily wygaszacz ekranu- TH - superman.zip. Jeśli go rozpakujecie w swoim komputerze, to stracicie wszystko! Wasz twardy dysk zostanie zniszczony, a ten ktoś uzyska Wasze nazwisko i haslo (password) przez Internet. Nie rozpakowujcie w żadnym wypadku tego wygaszacza ekranu! O ile wiadomo, wirus został puszczony w obieg od wczoraj. Ta informacja zostala opublikowana wczoraj rano przez Microsoft. Wirus tworzy plik tekstowy w c: /windows/thaurus/jest/super/gosc.txt i tam przetrzymuje dane ktore nastepnie zostaja wyslane przez internet. Prosimy Was o rozpowszechnienie tej informacji do wszystkich. Waszych znajomych, ktorzy mają dostep do Internetu. Prosze skopiujcie i wyślijcie te informacje do kogokolwiek aby ten wirus mogł zostać zablokowany. Poinformujcie wszystkich ktorych macie na liście znajomych GG i innych przyjacioł Z poważaniem, InterLAN Marek Sieradziński tel. (61) 827-39-19 fax. (61) 827-39-05
takie coś dostałem na gg co to za wirus wie ktoś??:>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
To sie nazywa kryptoreklama a jak znajda wyjatkowy pustostan to trafi sie koles ktory poda ten tekst na jakims wiekszym forum od razu z nazwa firmy (!) i numerami kontaktowymi (!!) OMFG "Jeśli go rozpakujecie w swoim komputerze, to stracicie wszystko! Wasz twardy dysk zostanie zniszczony, a ten ktoś uzyska Wasze nazwisko i haslo (password) przez Internet." LOLLLLLL ale zawsze sie znajda naiwniacy co to jeszcze zadzwonia (przeciez pustostan wklei takze numery telefonow) no i polowa z tych co zadzwoni przy okazji poda inne problemy ktore trapia jego komputer a wlasciciel firmy pan Marek Sieradzinski, za drobna oplata  , pomoze je nam rozwiazac.. Powinien ci jeszcze prowizje za taka reklame odpalic, nr telefonu juz znasz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie no nie miałem zamiaru dzwonić  hie hie tylko tak przeczytałem sobie i wkleiłem:] ostatnio kumpel dostał jakiegoś linka na gg otworzył go (bo linka przysłał niby jego kolega) i kompa mu rozpierdzieliło:]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
opisy z mojej listy: najlepsze w GG jest to że ma takiego użytkownika jak ja ;];] Buziacek w ustecka dla mojego Kotecka :* 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
najlepsze w GG jest to że ma takiego użytkownika jak ja ;];]  to jest dobre
|
|