|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mysle ze PB powoli podnosi sie po ostatnim trzesieniu ziemi wiec czas juz na nowy konkurs...i czekam na zapisy regulamin jest tutaj: http://www.mecz.org/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=825577&page=0#Post825577a dotychczas zapisali sie juz: 23 apofis citizen El_Darro Gherman inzynierk katowiczanin kurson peNeR piteeeeeer Pitersson PROTECTORIANIN Radek_89 Sphinx Wandzik regulamin sie troche zmienil wiec prosze o jego uwazne przeczytanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
konkurs Pointbet startuje jutro rano i graja:
peNeR Sphinx El_Darro citizen Pysia maNi3k larsson nowik Wandzik kurson Jakubosiu katowiczanin inzynierk Rivaldinho przemek_ 23 Ojro Koski Gherman monare Pitersson rafal08 piteeeeeer PROTECTORIANIN apofis Radek_89
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Działa dziś komukolwiek to badziewie?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
niestety chyba nie. Mogliby cos zrobic z tymi serwerami.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Działa dziś komukolwiek to badziewie? Mi przez jakis czas dzialalo www1 ale przekierowywalo mnie przy logowaniu na www i kicha. Po kilkunastu probach udalo sie nawet postawic zaklad ;-) - jak tak dalej bedzie to slabo widze swoje granie u nich. Udalo mi sie na razie wycofac jakies 80% pieniedzy i jak tak dalej bedzie z wyplatami i dostepnoscia strony to pewnie szybko tam nie wplace. Wojtek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wygląda mi to na atak DOS. Może przy ostatnio zniżkującej reputacji buka ktoś chciał pójść za ciosem i wykończyć Pointbet. Ja też na razie nic nie wpłacam dopóki sytuacja z dostępem do strony jak i z wypłatami nie wróci do normy. Na razie należny im depozyt ulokowałem w 188bet.
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Najgorzej że dokładnie 2tygodnie rozbiłem wypłate na mb  A jeszcze kasa mi nie doszła :/ Ostatnio miałem że 1tydzień czekałem... Coraz gorzej byle bym miał...
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Jeśli chodzi o te trzęsienie ziemi to nieźle powaliło internet w wielu krajach w Azji. Na razie mamy poprawę, ale całkowita naprawa łaczy miała potrwać 2-3 tygodnie.
Tutaj natomiast może to być DOS attack, co przy i tak ciasnych łączach jeszcze mocniej uderza w stronę.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
|
|
|
|
|
|
|
Denial of Service attack. Tysiące komputerów (+) próbuje się łączyć z serwerem i wtedy nikt nie może na nią wejść bo serwer nie wyrabia.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nie chce krakac....ale pointbet juz sie nie podniesie z tego....a pozostalem tam z calkiem ladna suma, nie wszystko udalo sie wyplacic.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poczytaj co piszą na BA,staczaja sie ile wejdzie.nie mam tam żadnych funduszy,ale śledze wątek z ciekawością bo myślałem coś wplacić....czekają po 3 tyg na wyplaty,zero odp na maile czasami itp....także póki co lepeij omijać ich z daleka,co najwyżej poczekać może na "lepsze dni" o ile nadejdą dla pointbetu...
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam, czy dostal ktos z was kase w tym roku od tego badziewia?Czekam juz 18 dni i ciagle nic a kwota jest spora!Coraz bardziej mnie to wkurza!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja czekam od 24 grudnia i pewnie jeszcze troche poczekam..
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Ja mysle ze pointbet wroci do gry. Juz dziala dobrze. Ja z niego nie zrezygnuje bo maja najlepszy kursy live na pilke. Mam tam troche pieniedzy. I w poprzednim roku troche tez wyplacalem z opoznieniami ale zawsze dochodzily.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze ze bardzo sie neiktorzy przestraszyli ...rozumiem kasa jest wazna
ja moge powiedziec ze znam sytuacje od sroka i nie mam powodow do mowienia ze padaja
bardzo prosili o uspokojenie Polskich graczym, jest ich bardzo duzo w PB
z zapewnien szefa marketingu ktory jest moim dobrym znajomym wynika ze juz niedlugo wszystko nadgonia i bedzie ok
gdyby mieli padac to nie wprowadzalibyt nowych dyscyplin i obcieli by mi budzet na freebety:) a to sie nie dzieje
kazdy ma gorsze momenty i tylko trzeba je przetrzymac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
strona dzisiaj dziala bez zarzutu ...oferta sie laduje ...dobre kursy do brania:)
kasa do wygrywania
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Poszerzaja oferte bo potrzebuja depozytow jak tlenu. A strona dziala tylko chwilami.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
działanie strony to jak na razie padaka - czytam , że z wypłatami też są problemy - ogólnie niewesoło u nich - a kto ma u nich większą kasę to ma chyba pełne portki - szkoda bo mają super kursy - mam nadzieję , że wyjdą z tego - noi rozliczą się z graczami - jak przystało na porządną firmę a ja tymczasem mówię do nich passe - i czekam na rozwój wypadków ( powodzenia w odzysku kasy wszystkim czekającym)
|
|
|
Link skopiowany do schowka