Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 3 1 2 3
#829754 03/01/2007 19:15
C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Nie ma takiego tematu, a jest to dosc interesujace, mianowicie z jakiej literatury korzystacie, aby efektywnie dzialac w interesujacej nas dziedzienie, jaka literature mozecie polecic itp.

Oczywiscie chodzi mnie o propozycje zagraniczne, bo w PL jeszcze nikt niczego interesujacego nie napisal w tej dziedzinie.

Bonus: Unibet
M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
ja przeczytalem Fixed Odds Sports Betting by Joe Buchdahl

http://www.highstakes.co.uk/shop/product.php?xProd=2180&a=

koleś prowadzi tą stronke:

http://football-data.co.uk/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Oto spis mojej biblioteczki:
1. Never use a Bookmakers again-Betfair Secrets
2. Sports Arbitrage Betting Global Ebooks
3. Sports Spreadbetting Quarb Strategies Decision Making
Software
4. Sports Arbitrage
5. Rating Systems For Fixed Odds Football Match Prediction

plus pare artykulow - ebooki mam kupione z ebaya jeszcze nie zagladalem co tam jest jak ktos chce pisac na emaila [email protected] wysle kolo wieczoru jak sie wyspie po ciezkiej nocy laugh

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Czyli w Polsce dotychczas nie ukazała się żadna(nawet mało ciekawa) pozycja traktująca o bukmacherstwie ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Fro znalazlem pare pozycji tak ze po polsku, glownie to jest jednak elegancko rozdmuchane pieprzenie, nie wiem czy znasz ksiazke niby Bartlomieja Boruty, ogolnie mozna sciagnac z DC ++ rozne ebooki czy z innego p2p - wal na emaila jesli chcesz [email protected] juz prawie 10 osobom wyslalem nie przejmuj sie ze poznam Twojego emaila laugh

Pooh-Bah
Pooh-Bah

Lord ja mozesz podrzuc na [email protected] smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Fro_Lech
Czyli w Polsce dotychczas nie ukazała się żadna(nawet mało ciekawa) pozycja traktująca o bukmacherstwie ?

Jakis czas temu szukalem cos na ten temat w googlu i wyskoczyly mi ze 3 polskie pozycje dostepne w netowej ksiegarni

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Grzena
Lord ja mozesz podrzuc na [email protected] smile
Wsyztsko sie zrobi dostaniesz zagraniczne do jutra ale albo ludzie pisza na priv albo tu w temacie - najszybciej wysylam tym co napisali do mnie na maila na poczatek idzie 8 pozycji wiec wczytuje sie to troche i jednej osobie wysylam 5 minut wszystko wysle badz cierpliwy do wtorku jeszcze posegreguje polska literature to moze byc jeszcze jedna partia

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Możesz to prościej zrobić. W polu adresata wpisz swój adres i wyślesz maila z książkami do siebie. Później wchodzisz w tego maila i wybierasz gdzieś (nie wiem jak wygląda poczta na Interii) przekaż dalej i przekazujesz. Nie musisz też wysyłać pojedynczo - możesz wpisać dowolną ilość adresów, tylko musisz je oddzielić średnikami, np.:

[email protected];[email protected];[email protected]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Zbigniew
Możesz to prościej zrobić. W polu adresata wpisz swój adres i wyślesz maila z książkami do siebie. Później wchodzisz w tego maila i wybierasz gdzieś (nie wiem jak wygląda poczta na Interii) przekaż dalej i przekazujesz. Nie musisz też wysyłać pojedynczo - możesz wpisać dowolną ilość adresów, tylko musisz je oddzielić średnikami, np.:

[email protected];[email protected];[email protected]
jasne ze mozna tak ale czasem balagan sie zrobi wszyscy znaja maile wszystkich i moze sie zrobic kociokwik jak ktos kliknie 'odpowiedz wszystkim' - pamietasz takie masowki wyylane na gg? czasem sie to niezla awantura konczylo takie 'konferencje'

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wszystkim zainteresowanym wlasnie skonczylem wysylanie - zamowienia realizujemy wedlug kolejnosci zgloszen - jesli macie kupowac cos na ebayu nie warto placic jakims oszolomom - wystarczy ze ja juz to zrobilem laugh - duzo z tych ebookow mozecie ciagle znalezc na ebayu do sprzedania wystarczy wklepac tytul i wyszukac - po co placic jakims Lloydom Hendersonom jak mozna dostac za darmo?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Może ktoś wrzucić na jakiś serwis typu wyslijto.pl, bo gmail odrzuca te książki (podejrzewam, że jakiś exec jest wśród nich)?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zbigniew nie wiem o jakich ksiazkach mowisz ale ja nie wysylam exekow - nie wiem czy do mnie pisales wysylam 8 pozycji max to spakowany zip i tylko w 1 przypadku nie moglem wyslac.
Czy pisales na mojego maila?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tak. Odpisałeś mi, że poczta odrzuca.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Do wszystkich zainteresowanych publikacjami
Zalozylem konto na www.poczta.fm [poczta.fm]
Adres maila to: [email protected]
Hasło brzmi: dlazbyszka
Kto chce te publikacje prosze sie logowac na to konto i bedzie w 'poczcie odebranej' mail z zalacznikami - wystarczy sobie je wszystkie sciagnac
W tym momencie jest tam juz 12 zalacznikow, na tym z pewnoscia nie koniec bo walcze z bajzlem na dysku i jeszcze w miare czasu cos sie powinno pojawiac, napewno jeszcze bede mial sporo rzeczy po polsku trudno powiedziec kiedy bo antywirusem sprawdzilem ze mam ponad 200000 plikow do przejrzenia a wsrod nich perełki wiec szybko tego nie zrobie
Zycze milej lektury i owocnych pozytkow

A
old hand
old hand
A Offline
Dobra robota piwo

R
newbie
newbie
R Offline
DObry pomysł z tym kontem pocztowym dzieki wielki!!!
Jest ktoś chętny zeby przetłumaczyć na polski....

A
old hand
old hand
A Offline
Originally Posted by Rysio z klanu
DObry pomysł z tym kontem pocztowym dzieki wielki!!!
Jest ktoś chętny zeby przetłumaczyć na polski....

Translator może i rewelacyjnie nie tłumaczy, ale z grubsza można załapać o co chodzi.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wielkie dzięki Lord piwo

Jak ktoś chce ściągnąć to wygodniej kliknąć w ten link [kogut.bcteam.org].

C
journeyman
journeyman
C Offline
Witam!
Mam ebook'i: "Stan sie postrachem bukmacherow" - Bartlomiej Boruta i "Multilotek kontra zaklady sportowe i bukmacherskie" - Arkadiusz Kwiatkowski. Jak ktos jest chetny to niech smialo wysyla pustego mejla na [email protected] W temacie prosze wpisac "zaklady" zebym wiedzial o co chodzi.

Strona 1 z 3 1 2 3

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, Sensei, betowiec, rymoholik, alfa, ANZELMO, aker), 1,927 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,408
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025