Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 11 1 2 8 9 10 11
old hand
old hand
Mialem konto zarówno w Bwin jak i w Playit. Kilka dni temu dostałem wiadomosc ze Playit staje sie calkowicie zalezny od Bwin i nalezy logowac sie ze strony Bwin. Dzisiaj zamknieto moje konto (dawne Playit)na ktorym znajdowaly sie pieniadze...

Bonus: Unibet
Olimpijczyk
Olimpijczyk
Originally Posted by palkow
zlecilem wyplate z bwin do MB w otatni wtorek kasy jak nie bylo na koncie tak nie ma do dzissiaj no wiecie ile idzie przelew????//

Najmniej 24godziny, ale znajac bwin to i nie ktorzy po pare tygodni czekali tongue

member
member
ja mam ten sam problem mialem konto w play it i bwin
i mi zamkneli to konto w kturym oczywiscie mialem kase zlodzieje jebani nie wiecie co teraz ??

old hand
old hand
no dokladnie, ja mam ten sam problem. zamkneli oczywiscie to konto na ktorym byly pieniadze. juz do nich napialem zobaczymy jaka bedzie odpowiedz

D
enthusiast
enthusiast
D Offline
Witam,
założyłem ostatnio konto w mbanku i zastanawiam sie czy wypłacając kase z bwin moge ja wypłacic na nowe konto mimo ze wczesniej wpłacałem przez BZ WBK?
prosze o szybka odpowiedz

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Siemka... Jeżeli mam zareejstrowaną kartę w BWIN inteligo. I będę chciał na nią wypłacić pieniądze to wszytsko dojdzie tak jak wypłaciłem? Czy wogóle się opłaca od razu przelewać na Kartę Inteligo? Czy na MB lepiej? Proszę o szybką odpowiedź

J
pewny piniądz
pewny piniądz
J Offline
Originally Posted by dyzio20
Witam,
założyłem ostatnio konto w mbanku i zastanawiam sie czy wypłacając kase z bwin moge ja wypłacic na nowe konto mimo ze wczesniej wpłacałem przez BZ WBK?
prosze o szybka odpowiedz
radzilbym nawszelki wypadek najpierw napisac meila do support i informacja ze zmieniles numer konta,z bukami to roznie bywa,w jednym problemu nie bedzie a drugi Ci zamknie konto bo bedzie sadzil ze walka robisz..

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam. Mógłby ktoś mi doradzić jak lepiej robić wypłaty z www.bwin.com. [bwin.com.] Do mego konta w BAW wpłacałem zawsze przez MB, albo przez kartę Visa Elektron (Interligo). Zawsze wypłacałem, także przez MB, ale zastanawiam się nad opcją:

VISA/VISA Electron
Szybkie i bezpłatne zaksięgowanie pieniędzy na twoim koncie Visa.

Moje pytania:
1.To prawda, że jest to szybkie? To tak samo jak bym wysłał na moje konto bankowe w Interligo tak?
2. Czy BAW nie pobiera ŻADNYCH opłat za wypłatę?

Proszę doradzić jak lepiej i szybciej. Dzięki z góry za pomoc.

Last edited by Conrad; 10/01/2007 09:46.
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ponawiam pytanie co jest wyżej.... Wie ktoś?

G
stranger
stranger
G Offline
Originally Posted by igea23
Mialem konto zarówno w Bwin jak i w Playit. Kilka dni temu dostałem wiadomosc ze Playit staje sie calkowicie zalezny od Bwin i nalezy logowac sie ze strony Bwin. Dzisiaj zamknieto moje konto (dawne Playit)na ktorym znajdowaly sie pieniadze...

widocznie potrzebowali troche kasy zakosic,bo mi na przyklad przyslali w poniedzialek rano zebym cos tam wplacil to dostane bonus, a wieczorem zamkneli to konto (na szczescie puste),wiec widac ewidentnie ze chodzilo im zeby przekrecic troche klientow,no ale jak sie gra w bwin to nalezy sie liczyc z tego typu chamskimi zagrywkami z ich strony

member
member
igea23 odpowiedzieli ci te zlodzieje na maila co im wyslales ?? bo ja wyslalem im juz 2 i milacza ja grob

veteran
veteran
mam 2 konta na bwin i zaws\e korzystałem tylko z bonów... jezli jedno konto zlikwiduje i zostanie mi tylko 1 to bedzie dobrze?? czy mogą to wziąsc pod uwage ??

a 2 pytanie to czy jezeli dane są na mnie a wpłace karta kredytową ojca bo sam nie posiadam to nie bedzie zadnych problemów ???

prosze o odpowiedz

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by sledzik89
mam 2 konta na bwin i zaws\e korzystałem tylko z bonów... jezli jedno konto zlikwiduje i zostanie mi tylko 1 to bedzie dobrze?? czy mogą to wziąsc pod uwage ??

a 2 pytanie to czy jezeli dane są na mnie a wpłace karta kredytową ojca bo sam nie posiadam to nie bedzie zadnych problemów ???

prosze o odpowiedz
1 pytanie no comment smirk
2 pytanie dane na karcie musza byc takie jak dane na koncie a wiec ten numer ci pewnie nie przejdzie smile

enthusiast
enthusiast
Nie miej tylko prentesji jak oni sami Ci blokna oba smile

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Musze przyznac ze PL obsluga klienta u tego buka sie poprawila, chyba w koncu zajmuje sie tym ktos kompetentny.

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by Ponury Zniwiarz

Jak przegra to nic nie blokną, ale jak wygra to wiadomo co "betandloose" zrobi laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Twin Peaks

Jak przegra to nic nie blokną, ale jak wygra to wiadomo co "betandloose" zrobi laugh

jeżeli ktoś robi wałki to niech nie ma pretensji a zagranie niefair ze strony buka wink

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by _Korver_
Originally Posted by Twin Peaks

jeżeli ktoś robi wałki to niech nie ma pretensji a zagranie niefair ze strony buka wink

zgadzam się smile niestety przez przeróżne bonusy, które są namiastką dla nastolatkowych wałkarzy tracą na tym zwykli gracze.

Nie należy zapominać, że "betandloose" często robi w konia nawet uczciwych laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ile trwa wypłata na kartę Inteligo z BAW? Ktoś wie?

L
journeyman
journeyman
L Offline
Witam mam pytanie. Czy w sobote MB ksieguje wyplaty z baw? czy w weekendy tego nie robia? wyplacalem pieniadze wczoraj o gidzinie 15. Czekam na odpowiedz

Strona 10 z 11 1 2 8 9 10 11

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, Sensei, rafal08, Lukasz111, poozon, latajaca_holenderka), 2,984 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,403
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025