Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 12 1 2 3 11 12
C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline

Bonus: Unibet
old hand
old hand
No to obejrzałem sobie dzisiaj
Apocalypto
Według mnie film po prostu wymiata. Niezwykła praca kamery, piękne zdjęcia, bardzo dobra scenografia i charakteryzacja bohaterów . Film mi się bardzo podobał smile i wcale nie jest taki brutalny, chociaż czasami... Warto zobaczyć , polecam wszystkim.
Moja ocena 8/10

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Kto nie oglądął, to szczerze polecam mini serial stacji sci-fi pod tytułem The Lost Room.Wypuszczono tylko trzy odcinki, każdy po 1 godz 20 min.Ja po przeczytaniu dobrych recenzji obejrzałem pierwszy odcinek i powiem tylko tyle.Wow !!! Jedna z lepszych pozycji jakie ostanio oglądałem.Świetny pomysł, dobra akcja, niesamowity klimat.Te półtorej godzinki zleciało strasznie szybko, bo serial od początku trzyma poziom i nie może nudzic.Teraz żałuję, że nie ściągnąłem od razu trzech odcinków, bo teraz muszę czeka.Tym, którzy lubią klimaty Heroes, czy też The 4400 gorąco polecam.Warto obejrzec.

old hand
old hand
Chaos

old hand
old hand
sorrry wyslalem niechcacy tongue

Chaos
według mnie filmy bardzo dobry, dużo akcji, dobra gra aktorów warty oglądnięcia po męczącym dniu wink
8/10

C
Pooh-Bah
Pooh-Bah
C Offline
"Przerwana lekcja muzyki"
tvp1, g20.15
dobry film z piekna Andzelina.

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
hura hura hura

Od 2 lutego o godzinie 14:00 będzie emitowany na TVN mój ulubiony serial smile Veronica Mars.Pierwszy sezon będzie leciał przez ferie od poniedziałku do piątku . smile

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Ja jakis czas temu ogladalem na tvn7 serial Specjalistki, ogladal ktos to, calkiem fajne wink

addict
addict
ROME S2E01

"Rzym" nadal trzyma dobry poziom, pierwszy odcinek niezły czekam z niecierpliwością na następne. Polecam gorąco wszystkim.

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Właśnie zauważyłem film który moim zdaniem może być dosyć ciekawy

[Linked Image]
Even Money (2006)
Opis:
Bohaterami tego trzymającego w napięciu filmu są hazardziści, bukmacherzy, gliniarze i młody obiecujący koszykarz, którego brat nie może sobie poradzić z kłopotami finansowymi. Ich drogi życiowe krzyżują się na mistrzowskim meczu koszykówki, a stawka o którą toczy się gra jest bardzo wysoka.
Czy młody koszykarz poświęci zwycięstwo swojej drużyny, aby uwolnić swojego starszego brata od szantażującego go niebezpiecznego bukmachera? Czy bukmacher sprzeciwi się mafii, aby zdobyć serce wahającej się dziewczyny? Czy gospodyni domowa, ukrywająca swoje uzależnienie od hazardu, po otrzymaniu informacji, że mecz koszykówki jest ustawiony, postawi na niego wszystkie oszczędności swojej rodziny?

I see dead people
I see dead people
Deadwood ... serial [3 sezony ]

Coś tam było już chyba o tym pisane, nieśmiało raczej, że dobre itd smile

To nie jest dobre, to jest ... [sory] wykurwiste smile
"Dziki Zachód" - ale zapomnijcie o Johnu Waynie, Rio Bravo, mustangach, apaczach, napadach na dyliżansy, i zachodzi słońca ... nie ma tak dobrze.

Deadwood, to typwe miasteczko/osada tamtych czasów. Z potrzeby gorączki złota, powstały saloony, burdele, hotel ...
Jest brudno, śmierdzi, jest alkohol, dziwki, złoto.
Są intrygi, polityka, trochę miłości, tej fizycznej też wink
Wszystko to daje nam namiastkę "prawdziwości" dzikiego zachodu.
Tu nie ma happy endów, albo opowiadasz się za którąś ze stron, albo masz poderżnięte gardło i zeżrą cię świnie chinola wink
Polecam.
Żeby nie było, tak słodko ... wg mnie minusem jest gra aktorska szeryfa Bullocka. Facet chyba nie wypowiedział [prawie] jednego zdania, nie cedząc go przez zaciśnięte zęby, aktorsko trochę drewniany. Zupełnie nie wiem, czy 12 odcinek trzeciego sezonu, to już naprawdę koniec? Bo zakończyło się to ni w pipe nie w oko :|
Tak czy inaczej - warto.

W skali [T]-errora 1-10

Prison Break ... 4
Lost ... 5
Deadwood ... 8

Przyjaciele .... 9 1/2 laugh

PS. Wziąłem się za "Rome" - konstrukcja ta sama co Deadwood, tylko zmienili postaci i miejsce laugh
Ale dają radę.

bless))

I see dead people
I see dead people
Ah zapomniałbym ... Apokalypto smile

No więc ... bla bla bla, bla ... bla bla, blaaaaaa

smile

Koniec

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Dziwnę , że jeszcze nikt nie wspomniał o tym filmie grin

[Linked Image]

Rocky ma ok. 50 lat. Jest wdowcem. Jego syn nie ma dla niego czasu. Rocky prowadzi małą restaurację w Filadelfii, którą nazwał "Adrian". W wolnym czasie, by nie wypaść z formy, toczy walki z mało znanymi, młodymi bokserami. W tym czasie nowym mistrzem świata wagi ciężkiej zostaje Mason Dixon. Stacja telewizyjna ESPN tworzy symulację komputerową walki pomiędzy Rocky'm a Dixonem. "The Italian Stallion" tę walkę wygrywa. Zdenerwowany tym faktem Mason Dixon wyzywa Rocky'ego na prawdziwą walkę. Rocky szybko się zgadza, i zaczyna trenować z pomocą Pauliego i swojego syna. Media zaczynają się interesować wracającym na ring bokserem.

Obejrzałem ten film w ostatnią niedzielę i trochę powiem szczerze się rozczarowałem liczyłem na coś więcej a otrzymałem lekkie momentami mydlenie . Jednak ze względu na sentyment do tej serii filmów można śmiale powiedzieć iż to chyba ostatni film jakiego można się spodziewać o tym bokserze . Proponuję obejrzeć ten film i samemu ocenić go .

old hand
old hand
Ja zawsze lubilem Rocky i ta czesc pasuje do wszystkich czesci mnie sie osobiscie spodobal.

A poza tym to wlasnie sie zaczyna na polsacie szkola uwodzenia jak ktos nie widzial to polecam .
Pozdro

Pooh-Bah
Pooh-Bah

Trailer Prison Breaka w Polsacie. Lektor katastrofa. :/

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Rzeczywiście badziew , najlepsza wersja to orginalna bez lektora smile .
Widzieliście zapowiedź nowego odcinka ? Wygląda interesująco smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Nigdy nie ogladam zapowiedzi kolejnych odcinkow, bo trace frajde ogladajac, gdy nadejdzie czas smile

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
A ja sobie właśnie obejrzałem zapowiedzi moich ulubionych seriali i teraz jeszcze bardziej na nie czekam : Lost , PB , Jericho i The O.C. grin .

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by peNeR

Trailer Prison Breaka w Polsacie. Lektor katastrofa. :/

Polacy to jednak potrafia wszystko spieprzyc laugh
Tytul tez wlasny musieli wrzucic.

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
laugh Jeśli ten lektor będzie to czytał, to przesada.Nie lubię go.Jakoś tak dziwnie się go słucha.

Strona 1 z 12 1 2 3 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, forty, alfa, betowiec, rafal08, ANZELMO, aker), 2,112 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,837,727
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025