|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie mam pojecia o eurolidze kobiet , bo buck jej nie wystawia , ale ide dzis dop profa prosze o jakies info od kompetentnej osoby , dziekuje
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
dlaczego usunieto moje posty na ten temat??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bo podales suche typy bez zadnej analizy.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dzisiaj widziałbym porażke Wisły,z Wilnem zawsze ciezko im szło.TEO jak dla mnie swietna druzyna: Yelena Leuchanka Sandra Valuzyte Jurgita Streimikyte Ausra Bimbaite Rima Valentiene Ebony Hoffman Katie Douglas Indre Dudenaite Egle Sulciute Gintare Petronyte Milica Dabovic Niamh Dwyer Sarune Jasiunskaite Sarune Povilionyte Irena Vizbariene Dodac do tego ostatni wystep we włoszech gdzie meczyły sie z Schio+zawodniczki narzekające na rozne dolegliwosci.Meczu z Polfa nie biore pod uwage bo tam miało byc oszczedzanie zawodniczek a jak było to wiemy. Dołaczyła tez Dabovic z Moskwy,byc moze zagra. kurs 2,55 Wilno dodatni hcp na TEO +4,5 1,85 -to dla mnie juz okazja. Jakie sa Wasze opinie na temat tego meczu?
Drugim typem jest +7,5 Gdynia. Gambrinus juz nie ten sam co kiedys,podobnie jak Lotos:)z tym ze polki notuja ostatnio po wzmocnieniu dobra dyspozycje.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Maiga dalej nie gra w Mondeville?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Maiga dalej nie gra w Mondeville? W sobote w lidze nadal nie grała,zreszta przegrały z Villeneuve.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mam taki maly offtopic, co to za zespol z czeskiej kobiet ®abovøesky? gra to gdzies w pucharach? ladny bilansik maja 14-0-0 i 1625:687
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
czy to Gambrinus? bo widze po tabeli jeszcze jest jedno Brno
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na bank Gambrinus ... zreszta kobitki maja bilans 254 wygranych z rzedu w lidze czeskiej 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Mam takie pytanie bo obstawiem mecz Euroligi kobiet UMMC Ekaterinburg - USVO Valenciennes na gospodynie w profie. Tam pisało że mecz zaczyna sie o godzinie 16, ale faktycznie rozpoczął sie o godzinie 15 naszego czasu. A ja obstawilem o 15.25, wiec w trakcie jego trwania, wieć teraz powinien być zwrot, i mam pytanie czy oni to uwzględnia?? Prosze o odpowiedz dzieki pozdro
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Mam takie pytanie bo obstawiem mecz Euroligi kobiet UMMC Ekaterinburg - USVO Valenciennes na gospodynie w profie. Tam pisało że mecz zaczyna sie o godzinie 16, ale faktycznie rozpoczął sie o godzinie 15 naszego czasu. A ja obstawilem o 15.25, wiec w trakcie jego trwania, wieć teraz powinien być zwrot, i mam pytanie czy oni to uwzględnia?? Prosze o odpowiedz dzieki pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
member
|
|
member
jak obsatwiacie wisle z walencja? czy nasz emaja jakies szanse na parkicie rywalek? ze statystyk wyglada ze raczje nie...nawet z wloskzmai sie nasz emeczyly 3 tyg tenu,,,,
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Wcale nie sa bez szans, mocniejsza jest ekipa hiszpanska, ale po takim kursie nie warto tego tykac, ew +handi na Wisle.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kursy marne ,ja osobiscie nie wierze aby Valencia przegrała z Wisła.Holdsclaw nie zagra jednak a gdyby zagrała to musiałby wypasc ze składu ktoras z Canty a DeForge.Jedyne do zagrania to Sopron i TEO Vilno.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No kursami na pierwsze mecze nas nie uraczyli za dobrymi.Podzielam zdanie kolegów że Wisła raczej(napewno) meczu w Valenci nie wygra(1,14 na Valencie).Pewnym wydaje sie czeski Gambrinus Brno oraz Bourges.Niestety kursy odpowiednio 1,22 i 1,14 są małę a więc trzeba bedzie do tych meczyków jeszcze cos dołozyc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
NIestety dluzsza przerwa urlopowa ( az do czwartku bodajze ) po swietach odbila sie niekorzystnie na formie Wislaczek - do tego zaczely sie jakies drobne mikrouazy i wynikajace z gry kontzuje kolejno: Wielebnowska , Vilipic , Canty , a i 3-trojki nie wpadaja juz tak na zawolanie jak w meczach z Lotosem czy Spartakiem. Wtedy wychodzilo im wszystko. Teraz wszystkie zawodniczki sa do dyspozycji trenera , tylko jeszcze Canty byla lekko oszczedzana w lidze. Do gry powrocila tez niezla defensorka Monika Krawiec ( + rzut za 3 punkty ). Szkoda ze nie bedzie mogla zagrac Holdsclaw no chyba ze za Canty. Ciekawe jakie handi bedzie na Wisle ?! Mysle ze handi na krakowianki mozna sprobowac bo jednak zawodniczki szczegolnie po wygranej nad "dream teamem" z Moskwy nabraly wiary w swoje umiejetnosci.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Holdsclaw w Valenci to juz nie gra z tego co wiem
|
|