============================== Gospodarze na drugim miejscu. Prosze podawać sensowne informacje. Uprasza się o niepodawanie suchych typów. Pomocne linki w przyklejonym temacie w dziale US Sports
Denver-Memphis typ: Denver-10,5 Dzis jak wiadomo do Nuggetsów powraca Carmelo,co daje Denver mozliwosc uzyskania wyzszego wyniku.Memphis w tym seoznie gra szaloną koszykówke stąd tez linai 233..Anthony z Iverosnem będa dzis szalec pod koszem Grizzlies,a w obronie swietny Marcus Camby.Handi jest swietnym rozwiązaniem,under/over loteria,tam moze byc kosmiczny wynik lub tez skromne 120-85 ..
Do tego LA Lakers-Golden State under 225..bardzo wysoka linia,nie wiem czmeu az tyle,Warriors ma teraz mocneijszy skład, po wymainie z Atlantą doszli Harrington i Jakcosn. Baron Davis dzis nie zagra,super strzała w GST,co jest kolejnym argumentem do zagrania na under. W Jeziorowcach rzuca "tylko" Bryant,pozatym nie jest to tak strasznie overowa ekipa...Pomiędzy tymi druzynami ostatnie 10 meczy linai ta przkeroczona nie była. Spodziewam sie wyrównanego i zaciętego meczu do o konca..na dzisiejsze spotkanie proponuje az 3 rozwiaznaia : under 225 Bryant over 28,5 GST +7 hc aczkolwiek ja gram under i over Bryanta
Czy Garnet zostal zawieszony przez lige na jakis czas za bojke w ostatnim meczu??
Garnett był zawieszony tylko na wczorajszy mecz. "Kevin Garnett was suspended one game by the NBA on Sunday for throwing a punch at Detroit's Antonio McDyess." by yahoo.
Czy wobec absencji Richarda Jeffersona w NJ w jakis sposob zwiekszaja sie szanse wygranej Sacramento? Prosze o doradzenie bo zastanawiam sie nad tym meczem ?
osobiscie odradzma grania Sacramento-Nets..osatnio Netsi sa w niezlej formie,poukladana gra. Kidd tez zlapal wiatr w żagle..zaciety mecz bedzie na pewno..czuje x
Znawcą NBA nie jestem. Ale wpadły mi dwa typki na dzisiaj.
Miami... chyba nadszedł czas na zwycięstwo, i tak grają poniżej oczekiwań... jednak skład troszkę za stary... z Dallas dzielnie walczyli, jednak nie dociągnęli... dzisiaj przeciwnik troszkę:) z innej półki... czas na poprawienie bilansu przed własną publiką... za 1,8 wezmę (chyba jednak troszeczkę za dużo)
drugi typ to Minnesota, która gra na wyjeździe z Utah zawodnicy z Utah chyba sami są zaskoczeni tak dobrym bilansem, tak mi się po prostu wydaje... wyczytałem, że wraca Kevin G. myślę, że będzie to wyrównany mecz, więc 3,6 to swego rodzaju przeszacowanie jak dla mnie... (bilans Utah u siebie wygląda aż za dobrze)
to takie moje bardzo luźne szybkie przemyślenia pozdrawiam! kamasss
(ohhh coś właśnie znalazłem, że Wade kontuzja (stąd taki dość spory kurs), że Kevin zawieszony (w takim razie nie ma co grać) ale chyba te informacje nie są 100% pewne, więc wierzę, że zagrają! za sportsline.com)
osobiscie odradzma grania Sacramento-Nets..osatnio Netsi sa w niezlej formie,poukladana gra. Kidd tez zlapal wiatr w żagle..zaciety mecz bedzie na pewno..czuje x
Ja z kolei osobiście polecam...skład Sacto pozwala im spokojnie mysleć o zdominowaniu Netsów, niezłe personalia pod koszem gdzie New Jersey ma dziurę, Ron-Ron wskoczy na Vince'a i nie będzie komu punktów zdobywać Sacramento oczywiście ostatnimi czasy gra kiszkę (poza musową wygraną z Bostonem), ale dziś nadarza się dobra okazja na jakiś imponujący występ, taki który pozwoli im uwierzyć w własne siły i powalczyć o play-offy.
L.A.Lakers - Golden State Typ: under 225 pkt Kurs: 1.98 Buk: Pinnacle Stawka: 7/10
Początkowo myślałem o zagraniu handi na Denver. Jednak te szybko wzrosło to -12pkt, a tak wysoko ustawiona linia wygląda już nie zaciekawie. Dlatego też zdecydowałem się na typowanie under/over, które co prawda ostatnio niezbyt dobrze mi szło - no ale przecież każda passa ma swój koniec. Co do samego zaś meczu linia ustawiona zdecydowanie za wysoko. Mecz ten będzie zarazem pojedynkiem dwóch wielkich trenerskich indywidualności: Phila Jacksona i Dona Nelson. I choć obie drużyny bez trudu mogą rzucić dziś i po 120 punktów, to wątpię by ci doskonali szkoleniowcy pozwolili aż na takie frywole na boisku. W ostatnich dziesięciu meczach ekipa z Oakland tylko dwa razy przekraczała taką linię, podczas gdy zespół z L.A. cztery razy, przy czym dwa przy pomocy dogrywki. Dlatego też w mojej opinii tylko dodatkowy czas spowoduje pewne przekroczenie 225 punktów, bo w regulaminowym czasie szanse oceniam na ok. 70%.
dzieki platynowy007...na NBA sie nie znam dlatego pytam,bo sprzeczne info a ja nie bardzo wiem gdzie szukac... Wiem jak jest,na 5min przed meczem facet ma niegrac,pozniej okazuje sie ze wychodzi w pierwszej piatce i mecz wygrywa
4rest - kurs byl tak chyba dlatego, ze mial zagrac Wade. Pozniej pojawiły sie glosy ze nie zagra w dzisiejszym meczu i kursy u netowych wzrosly. No i Wade nie gra dziś.
Czy Garnet zostal zawieszony przez lige na jakis czas za bojke w ostatnim meczu??
Garnett był zawieszony tylko na wczorajszy mecz. "Kevin Garnett was suspended one game by the NBA on Sunday for throwing a punch at Detroit's Antonio McDyess." by yahoo.