|
|
member
|
|
member
Kończy mi się umowa na telefon komórkowy. Czego mogę żądać w zamian za przedłużenie umowy? W jakiej sieci masz?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
http://www.humor.mocny.com/zdejmowanie,simlocka.html
Kiedys zdejmowalem z tej strony simlocka w Nokii 5510 i wszystko w porzadeczku. 3zł + VAT A płatne sms-em czy jak?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Kończy mi się umowa na telefon komórkowy. Czego mogę żądać w zamian za przedłużenie umowy? np. w zamian za podpisanie kolejnej umowy telefon w bardzo preferencyjnych cenach;) Telefon albo jak kto woli dodatkowe minuty do wygadania, bo niektórym na telefonie nie musi zależeć, zresztą i do telefonu mogą dodać jakieś minuty, wszystko zależy m.in. od kwoty abonamentu. Chociaż tak właściwie to mi się wydaje, że pre-paidy są lepsze.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
http://www.humor.mocny.com/zdejmowanie,simlocka.html
Kiedys zdejmowalem z tej strony simlocka w Nokii 5510 i wszystko w porzadeczku. 3zł + VAT A płatne sms-em czy jak? Ja używałem takiego czegoś do ściągnięcia sim locka z nokii 3310 http://www.peters1.dk/unlock/nokia/code_calculator.php?sprog=plale tam nie ma Twojego modelu nokii chyba...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a jednak jest 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy istnieje możliwość zdjęcia sim- lock`a z telefonu Sony Ericsson W850i (30 funtów za tę usługę, to przynajmniej jak dla mnie, dość suża suma).
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Do takiego dobrego telefonu to chyba raczej nie przez internet albo jakis kabel usb! Raczej tylko w jakimś komisie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szukam wszytkiego o założeniu własnej działalności gospodarczej, zasady, pomysłuy, możliwości dofinansowania i takie tam. Był taki temat już kiedyś, ale przekopanie się przez forumowa wyszukiwarke nic nie dalo... pomożecie? 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Moze wiecie, sciagaja juz SIMLOCKI z Noki N-70
jezeli tak to moze uda sie przez jakas tronke lub gdzies np. we Wroclawiu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie.. Mam prośbę.. Na prezentacji maturalnej wybrałem temat o problemie władzy w literaturze.. Zastanawiam się teraz jakie dobrać do tego lektury.. Na pewno wezmę Orwella.. Znacie jakieś fajne, ciekawe książki, na podstawie których mógłbym rozstrząsać problem władzy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moze wiecie, sciagaja juz SIMLOCKI z Noki N-70
jezeli tak to moze uda sie przez jakas tronke lub gdzies np. we Wroclawiu. W niedziele na gieldzie przy Robotniczej nie bedzie z tym zadnego problemu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki marzano  To drugie "tu" jest bardzo pomocne i na pewno coś wybiorę  Nie chciałem szukać w necie, ale ta jedna praca jest dość wyczerpująca... Tzn nie chodzi mi o samą pracę co ilość źródeł, z których autor czerpał.. Tego szukałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Morten, polecam Ci książkę "Proces" Franza Kafki, jest to historia pewnego skazańca, który dostaje wyrok niewiadomo za co i wszelkie perypetie z tym związane, pokazane jest tam działanie organu władzy w okresie komunistycznym, oraz "Granice" Zofii Nalkowskiej, pokazana historia Zenona Ziembiewicza, który majac wielkie cele i ambicje, dochodząc do władzy ulega wpływom innym i wskutek tego wychodzi jedna wileka d.u.p.a i musi ponieśc konsekwencje czynów ludzi, którzy nim manipulowali podczas gdy sprawował najważniejszy urząd władzy w mieście  jak mi później przyjdzie jeszcze coś do głowy to napisze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tzn nie chodzi mi o samą pracę co ilość źródeł, z których autor czerpał.. Tego szukałem  postawiłem się w Twojej sytuacji 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
panowie jakie buki oferuja wplaty przez system platnosci allpay oprocz betsoona i betguna??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie.. Mam prośbę.. Na prezentacji maturalnej wybrałem temat o problemie władzy w literaturze.. Zastanawiam się teraz jakie dobrać do tego lektury.. Na pewno wezmę Orwella.. Znacie jakieś fajne, ciekawe książki, na podstawie których mógłbym rozstrząsać problem władzy? "Cesarz" Kapuscinskiego
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
TEMATY PRAC Z WIEDZY O KULTURZE (ostateczny termin oddania pnlcy - 26 stycznia 2007 r.)
1. Zaprezentuj model rodziny ukazywany w mediach. Odwolaj sie do wybranych reklam, seriali, filmów i programów telewizyjnych. W jaki sposób kreowana przez medja wizja wplywa, Twoim zdaniem, na postrzeganie i role rodziny w rzeczywistym swiecie?
2. Na podstawie róznych filmów, artykulów prasowych, reklam i audycji telewizyjnych zanalizuj obecne w kulturze popularnej wizerunki kobiet lub mezczyzn. Porównaj je z innymi modelami meskosci i kobiecosci znanymi Ci z histori i lub literatury (np. z romansów rycerskich, poezji romantycznej).
3. Przeanalizuj wizerunek Twojego ulubionego zespolu muzycznego, piosenkarza czy aktora. Uwzględnij te cechy. które najbardziej do Ciebie przemawiaja. Jak oceniasz wiarygodnosc i autentycznosc wizerunku tworzonego na uzytek publiczny?
4. Scharakteryzujcie jedna z podanych grup spolecznych: (praca dla dwóch osób) a) uczniowie szkól ponadgimnazjalnych b) kibice sportowi c) kierowcy Wezcie pod uwage np. ich obyczaje, przesady panujące w danej grupie, charakterystyczny jezyk, sposoby zachowania, wyglad i strój, upodobania estetyczne oraz inne. Swoja prace oprzyjcie na przeprowadzonych ankietach (na reprezentatywnej grupie osób), wywiadach oraz wlasnych obserwacjach. We wnioskach uwzglednijcie m.in.: - co Was najbardziej zaskoczylo lub zainteresowalo? - czy charakteryzowana przez Was grupa jest stosunkowo jednorodna, czy wrecz przeciwnie?
Może ktoś ma coś na jakiś temat?
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
WIecie skąd można ściągnąć mecz ROgera FEderera z Roodickiem?
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
W telexpressie będzie powtórka całego meczu  A jak się nie załapiesz to trochę poczekać i napewno będzie na torrentach...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|