Dla żartu gość telewizyjnego talk show politycznego (Robin Williams) decyduje się kandydować na prezydenta. Sęk w tym ze nigdy nie spodziewał się wygrać.
= = = = = = = = =
-> moim zdaniem bardzo dobre role drugoplanowe szczególnie Walkena, Goldbluma i Blacka, gdyz sam Williams mnie nie zachwycił
-> kupa śmiesznych gagów / dowcipów co trzeba filmowi przyznać
-> mimo banalnej fabuły ciekawie się go ogląda, jest lekki i przyjemny
-> nie wiem czy miał on mieć głebsze przesłanie, ale ja nadal podtrzymuje swoją opinię co do liczenia ręcznego głosów
-> 7/10 dobry, ale wydatnie nie wybija się jakoś w hiperprzestrzeń
-> polecam szczególnie po ciężkim dniu dla relaksu
Originally Posted by Misza_SB
ANTYREKLAMA
"Pachnidło" - z całą pewnościa arcyciekawa historia podana w sposób absurdalnie nużący, nieskładny; to film generujący zły nastrój i bolesne ukłucia bezkresnej głupoty powiązanej z kiczem w co niektórych scenach (szczególnie pod koniec).
Odradzam oglądanie, bo to strata czasu (147 min!), a czesto i pieniędzy .
Odnosnie Prison Break to odcinek niezly, wiekszosc pewnie nie ogladala, ale jest pewna kwestia ktora jest wprost niewyobrazalna w tym odcinku po prostu wyszlo cos takiego jakby komus wszedl kurs 50
Odnosnie Prison Break to odcinek niezly, wiekszosc pewnie nie ogladala, ale jest pewna kwestia ktora jest wprost niewyobrazalna w tym odcinku po prostu wyszlo cos takiego jakby komus wszedl kurs 50
Dopiero dzis obejrzalem BORATA, ale facet wymiata, polecam ten film szczegolnie ludziom ktorzy znaja angielski, texty naprawde zabawne, fakt ze sporo scen oblesnych(69 borata i tego grubasa), ale mimo wszystko calkiem niezly film.
Lekki spojler, a raczej pytanie co o tym sądzicie.
Chodzi mi o sytuacje wdomku, gdzie zatrzymali się bracia, Kellerman i ta menda Jest w pewnym momencie mowa o DNA i się dziwie troche, że w Polsce potrafią sprawdzić czy Łyżwiński jest ojcem dziecka Anety, a w USA nie potrafią stwierdzić pokrewieństwa
Odcinek fajny, szkoda, że nie pokazali gdzie jest ten co na tratwie chciał uciekać.
Lekki spojler, a raczej pytanie co o tym sądzicie.
Chodzi mi o sytuacje wdomku, gdzie zatrzymali się bracia, Kellerman i ta menda Jest w pewnym momencie mowa o DNA i się dziwie troche, że w Polsce potrafią sprawdzić czy Łyżwiński jest ojcem dziecka Anety, a w USA nie potrafią stwierdzić pokrewieństwa
Odcinek fajny, szkoda, że nie pokazali gdzie jest ten co na tratwie chciał uciekać.
Mi się wydaje, że Prison Break jest z każdym odcinkiem coraz głupszy i bardziej naiwny, co nie zmienia faktu, że działa jak narkotyk i na kolejne odcinki czekam z niecierpliwością.
I jeszcze jedno. Czy ten irytujący Lincoln nie mógłby w końcu zginąć czy jak? Boże jaki to tępak...
Mi się wydaje, że Prison Break jest z każdym odcinkiem coraz głupszy i bardziej naiwny, co nie zmienia faktu, że działa jak narkotyk i na kolejne odcinki czekam z niecierpliwością.
I jeszcze jedno. Czy ten irytujący Lincoln nie mógłby w końcu zginąć czy jak? Boże jaki to tępak...
Zgadzam się z przedmówcą, Lincoln jest często irytujący (taki typowy mięśniak - bezrozumny hehe) ale zginąć nie może, bo film straciłby sens. Serial rzeczywiście się trochę "rozłazi", i pewnie powstanie 3 seria bo "lud masowo ogląda", a w związku z tym muszą trochę namieszać. Swoją drogą śmiesznie zapowiada się sytuacja Bellicka jako więźnia, natomiast z T-Bag-iem trochę za bardzo brną(w następnych odcinkach musi pojawić się dr,Tancreti)
Mi osobiście po dłuższej przerwie spodobał się 12 odcinek "Heroes-ów", coś zaczyna się dziać(-bo serial trochę wolno się rozwijał-)ale teraz widzę że zaczyna nabierać tempa.
micha$ wystarczy utorrenta zainstalowac i sciagnac z tego linku http://www.mininova.org/get/556001 odcinek ma 122 mega i jakies 40 minut i sciagniety, no chyba ze siedziesz na modemie:)
Wiedzieliście, że Opera potrafi ściągać torrenty?? [Linked Image]
Wiedzieliśmy Ale przez zwykłego klienta szybciej idzie przynajmniej u mnie, a używam BitComet.
Żeby nie było takiego całkowitego OT to napisze, że bardzo podobały mi się role DiCaprio w "Krwawym diamencie" oraz "Infiltracji". Nigdy nie widział mi się ten aktora wrolach twardzieli a tu taka niespodzianka na plus Zresztą oba filmy polecam.
Wlasnie jestem po obejrzeniu pierwszego sezonu Prison Break, mialem 22 odcinki jednak gdy patrze na liste odcinkow jest tam jeszcze jeden ktorego nie posiadam a mianowicie Behind the Walls, co to jest?? czy to cos w stylu streszczenia wczesniejszych odcinkow czy jak?? a tymczasem juz mam od kumpla 13 odcinkow 2 sezonu... oj wciaga a sesja tuz tuz