Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 12 1 2 3 4 5 6 11 12
G
Pooh-Bah
Pooh-Bah
G Offline
Widział ktoś może Krwawy Diament? Warto? Widziałem zwiastun i mam zamiar iść. Odradzacie? smile

Bonus: Unibet
C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Widzialem, naprawde niezly, obejrzalem go niestety na laptopie, a ten film sie nadaje, aby isc do kina.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Człowiek roku Man of the Year (2006)

[Linked Image]

Dla żartu gość telewizyjnego talk show politycznego (Robin Williams) decyduje się kandydować na prezydenta. Sęk w tym ze nigdy nie spodziewał się wygrać.

= = = = = = = = =

-> moim zdaniem bardzo dobre role drugoplanowe szczególnie Walkena, Goldbluma i Blacka, gdyz sam Williams mnie nie zachwycił

-> kupa śmiesznych gagów / dowcipów co trzeba filmowi przyznać

-> mimo banalnej fabuły ciekawie się go ogląda, jest lekki i przyjemny

-> nie wiem czy miał on mieć głebsze przesłanie, ale ja nadal podtrzymuje swoją opinię co do liczenia ręcznego głosów smile

-> 7/10 dobry, ale wydatnie nie wybija się jakoś w hiperprzestrzeń tongue

-> polecam szczególnie po ciężkim dniu dla relaksu

Originally Posted by Misza_SB
ANTYREKLAMA

"Pachnidło" - z całą pewnościa arcyciekawa historia podana w sposób absurdalnie nużący, nieskładny; to film generujący zły nastrój i bolesne ukłucia bezkresnej głupoty powiązanej z kiczem w co niektórych scenach (szczególnie pod koniec).

Odradzam oglądanie, bo to strata czasu (147 min!), a czesto i pieniędzy wink .

przeczytaj ksiązkę to wiecej zrozumiesz smile

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by Sagat
Odnosnie Prison Break to odcinek niezly, wiekszosc pewnie nie ogladala, ale jest pewna kwestia ktora jest wprost niewyobrazalna w tym odcinku po prostu wyszlo cos takiego jakby komus wszedl kurs 50 laugh

http://www.mininova.org/tor/555178

zaraz właczam zassysacz smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Baqu
Originally Posted by Sagat
Odnosnie Prison Break to odcinek niezly, wiekszosc pewnie nie ogladala, ale jest pewna kwestia ktora jest wprost niewyobrazalna w tym odcinku po prostu wyszlo cos takiego jakby komus wszedl kurs 50 laugh

http://www.mininova.org/tor/555178

zaraz właczam zassysacz smile

no skończył się nienormalnie ten odcinek znowu namieszali, ale może to i dobrze dłużej będzie trwała seria grin

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Dopiero dzis obejrzalem BORATA, ale facet wymiata, polecam ten film szczegolnie ludziom ktorzy znaja angielski, texty naprawde zabawne, fakt ze sporo scen oblesnych(69 borata i tego grubasa), ale mimo wszystko calkiem niezly film.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Dopiero sie wczoraj dowiedzialem, ze Borat(Sacha Baron Cohen) to ten sam facet co gral Ali G w filmie Ali G: indahouse.

Troszke nam sie zmienil w Boracie laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Lekki spojler, a raczej pytanie co o tym sądzicie.

Chodzi mi o sytuacje wdomku, gdzie zatrzymali się bracia, Kellerman i ta menda tongue Jest w pewnym momencie mowa o DNA i się dziwie troche, że w Polsce potrafią sprawdzić czy Łyżwiński jest ojcem dziecka Anety, a w USA nie potrafią stwierdzić pokrewieństwa wink

Odcinek fajny, szkoda, że nie pokazali gdzie jest ten co na tratwie chciał uciekać.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Kameleon
Lekki spojler, a raczej pytanie co o tym sądzicie.

Chodzi mi o sytuacje wdomku, gdzie zatrzymali się bracia, Kellerman i ta menda tongue Jest w pewnym momencie mowa o DNA i się dziwie troche, że w Polsce potrafią sprawdzić czy Łyżwiński jest ojcem dziecka Anety, a w USA nie potrafią stwierdzić pokrewieństwa wink

Odcinek fajny, szkoda, że nie pokazali gdzie jest ten co na tratwie chciał uciekać.

Mi się wydaje, że Prison Break jest z każdym odcinkiem coraz głupszy i bardziej naiwny, co nie zmienia faktu, że działa jak narkotyk i na kolejne odcinki czekam z niecierpliwością.

I jeszcze jedno. Czy ten irytujący Lincoln nie mógłby w końcu zginąć czy jak? Boże jaki to tępak...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Mi się wydaje, że Prison Break jest z każdym odcinkiem coraz głupszy i bardziej naiwny, co nie zmienia faktu, że działa jak narkotyk i na kolejne odcinki czekam z niecierpliwością.

I jeszcze jedno. Czy ten irytujący Lincoln nie mógłby w końcu zginąć czy jak? Boże jaki to tępak...

Zgadzam się z przedmówcą, Lincoln jest często irytujący (taki typowy mięśniak - bezrozumny hehe) ale zginąć nie może, bo film straciłby sens. Serial rzeczywiście się trochę "rozłazi", i pewnie powstanie 3 seria bo "lud masowo ogląda", a w związku z tym muszą trochę namieszać. Swoją drogą śmiesznie zapowiada się sytuacja Bellicka jako więźnia, natomiast z T-Bag-iem trochę za bardzo brną(w następnych odcinkach musi pojawić się dr,Tancreti)

Mi osobiście po dłuższej przerwie spodobał się 12 odcinek "Heroes-ów", coś zaczyna się dziać(-bo serial trochę wolno się rozwijał-)ale teraz widzę że zaczyna nabierać tempa.

old hand
old hand
Nie ma to tamto grin trzeba to oglądnąć kto jeszcze nie oglądał!!
Deuce Bigalow - Boski Żigolo polsat godzina 20:35 niezła polewka laugh

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by Kameleon

jak kogoś ciekawie co będzie w odcinku 15

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czy mógłby ktoś umieścić 14 odcinek Prisona na necie?
Bo już drugi dzień ściągam i dopiero 100 mega... frown

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
micha$ wystarczy utorrenta zainstalowac i sciagnac z tego linku http://www.mininova.org/get/556001 odcinek ma 122 mega i jakies 40 minut i sciagniety, no chyba ze siedziesz na modemie:)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Co to jest za format, że tylko 122 mega?
Zaraz bratu na torrenta wrzucę...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wiedzieliście, że Opera potrafi ściągać torrenty?? hura [Linked Image]

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by micha$
Co to jest za format, że tylko 122 mega?
Zaraz bratu na torrenta wrzucę...

Pewnie RMVB

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by micha$
Wiedzieliście, że Opera potrafi ściągać torrenty?? hura [Linked Image]

Wiedzieliśmy smile Ale przez zwykłego klienta szybciej idzie przynajmniej u mnie, a używam BitComet.

Żeby nie było takiego całkowitego OT to napisze, że bardzo podobały mi się role DiCaprio w "Krwawym diamencie" oraz "Infiltracji". Nigdy nie widział mi się ten aktora wrolach twardzieli a tu taka niespodzianka na plus smile Zresztą oba filmy polecam.

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Infiltracja to marna podróba Infernall Affairs.Wogóle mi się nie podobał ten remake amerykański.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wlasnie jestem po obejrzeniu pierwszego sezonu Prison Break, mialem 22 odcinki jednak gdy patrze na liste odcinkow jest tam jeszcze jeden ktorego nie posiadam a mianowicie Behind the Walls, co to jest?? czy to cos w stylu streszczenia wczesniejszych odcinkow czy jak?? a tymczasem juz mam od kumpla 13 odcinkow 2 sezonu... oj wciaga a sesja tuz tuz frown

Strona 4 z 12 1 2 3 4 5 6 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, alfa), 1,629 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,842
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026