Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 12 1 2 5 6 7 8 9 11 12
T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Eee ja to się dopiero nie stresuję. Nie trzeba mi tego tongue

Ale jest tak jak piszesz, mam pisemny egzamin albo zaliczenie to ludzie jakby nigdy nie ściągali z pierwszych ławek grin

ostatnio miałem kolosa z Biomedyki to wszyscy na "hurra" do ostatnich ławek. Ja spokojnie wracam z papierosa, a tu wszystko zajęte. Siadam sobie spokojnie w 2. ławce. Przyszła babka zadała 3 pytania i stanęła sobie na końcu sali i obserwowała co kto robi w ostatnich rzędach laugh Ja z książeczki spisałem potrzebne informacje i pierwszy oddałem prace laugh

Bonus: Unibet
P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
U mnie dziś była zerówka wszyscy rzucili się na miejscówki ja przegapiłem bo musiałem wziąśc wpis . Jednak baba powiedziała iż w pierwszej turzy zostają do K wszyscy i wykorzystująć ten moment zajełem najlepsze miejsce z najgorszych z bzegu i w środku ale jakoś dałem rady napisać na półtora z 2 pytań smile .

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Originally Posted by Dziabor
przypomniala mi sie historia z naszego ostatniego wykladu z meteo... zaraz po naszym wykladzie byla zerowka z czegos tam dla 4 roku, na uczelni poszla fama ze profesor zwalnia z egzaminu pierwsze 4 rzedy i daje im wpis, zeby mial mniej sprawdzania, nie do opisania bylo to jak 4 rok rezerwowal sobie miejsca u naszego roku laugh

laugh laugh takie famy są zawsze najlepsze wystarczy jak ktoś coś szepnie i już zaraz wszyscy o tym gadają laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a teraz wszyscy studenci razem

Wierze, ze moge zdac!!!
Wierze, ze moge trzy dostaaaaac!!! laugh

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Piecia ale to szeptanie jest czasami strasznie denerwujące. Jestem starostą na roku i ktoś zapodał plote, że dzisiaj o tej i o tej będą wyniki z jakiegoś przedmiotu. oczywiście podpierając się moją osobą twierdząc, że informacja pochodzi ode mnie.

No i poprzychodziło dzisiaj sporo osób mimo iż wyniki mają być jutro. smirk

Siedzę sobie wtedy spokojnie u dziewczyny w szpitalu, a tu co chwile telefon albo sms "gdzie wyniki, gdzie wyniki"

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Największe marzenie studenta , 3 choćby z trzema laugh

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by Dziabor
a teraz wszyscy studenci razem

Wierze, ze moge zdac!!!
Wierze, ze moge trzy dostaaaaac!!! laugh

Hehe laugh Dobra piosnka jest grin

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
ThOmas to patrzę zajmując takie stanowisko używasz dopalaczy dodatkowej wiedzy w postaci ściąg ? Nie ładnie grin . Ja tam staram się wszelkie plotki traktować z lekkim przymróżeniem oka , chyba że to coś po jakimś czasie zauważę iż jest prawdą .

Do czwartku mam wolne , więc mogę iść się położyć i wyspać .
Dobranoc papa i powodzenia jutro piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
fajna byla tez akcja jak mielismy dostac wpis od dosc bardzo wymagajacego doktorka, ale zanim dostalo sie wpis trzeba bylo zaliczyc caly material z semestru, z natury rowny gosc, da sie z nim pozartowac i pogadac normlanie, siedzimy z kumplami na korytarzu nikt sie nie uczy tylko sie wszyscy dobrze bawimy, przychodza kolezanki z roku kazda w rece zeszyt, widac po minie ze mocno zestresowane i zagaduja do nas czemu sie nie uczymy a my ze juz mamy wpis bo gosc daje od reki, jak to uslyszaly to moment swieczki w oczach i pobiegly pod pokoj doktorka, wracaja mowia ze zamkniete drzwi a my ze wlasnie wszedl do bufetu i wszystie do bufetu!! potem sie juz zczaily bo kilka osob nie wytrzymalo ze smichu laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a jeszcze jedno pytanie, bo mnie tak naszlo w zwiazku z zima!! a musze powiedziec ze bardzo lubie jezdzic w zime tym bardziej po jakis wiejskich mocno oblodzonych i zasniezonych drogach, oczywiscie z dala od zabudowan ;p ma ktos jakies namiary albo sie orientuje gdzie mozna pojezdzic takim samochodem co ma z tylu zamontowane male obrotowe kolka, co niby mozna sie na tym nauczyc wychodzic z poslizgow na lodzie, z chcecia bym pojezdzial takim po jakims wyznaczonym torze smile chyba wiecie o co mi chodzi?? interesuje mnie cos blisko
Kielc, swego czasu na torze Kielce byly robione takie szkolenia co jakis czas ale teraz cisza..

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Ja niestety nie wiem gdzie tak można pojeździć. Lubimy z kumplami podziczyć na ośnieżonym parkingu koło Centrum Handlowego smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
u mnie w okolicy jest pełno takich dróg, nie mówiąc co jes na wiejskich drogach w poblizu wsi mojej babci smile aktualnie jest najlepszy moment aby pojeździc, ponieważ mało sniegu, ale jest nieźle ubity no i ślisko niesamowicie... piekne uczucie przy 70h leciec bokiem w zakręt smile i to w dodatku polonezem (tylni naped) na letnich oponach, chociaz raz przez ten tylni naped rok temu miałem taki poślizg, że zrobiłem ze 2 bączki...myslałem, że się ze.s.ram, widząc nieubłaganie zbliżajace się trzeba...na szczęście były dośc duże zaspy smile ..więc Ci tez polecam wyjazd na jakiejś wiejskie dróżki smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
edit: trzeba -> drzewa

tak na marginesie, dzis jak jechalem samohodem to praktycznie każdy zakręt bokiem brałem :), oprócz tych w centrum miasta oczywiście smile

Profesor
Profesor
Jest tu jakiś MOD ?

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Jestem, słucham?

pokakulka
pokakulka
Originally Posted by Stoin
Jest tu jakiś MOD ?

czuwa jednoczesnie jedzac sniadanie ;p

taka to praca ze nawet jak sie je to przy kompie trzeba siedziec...

Last edited by Ða Bartek; 26/01/2007 09:12.
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Informacja z Gazety Prawnej:
NIE ZAPOMNIJ Od 1 lutego polskie prawo uznaje haszysz za środek odurzający
laugh

Profesor
Profesor
Originally Posted by Ða Bartek
Originally Posted by Stoin
Jest tu jakiś MOD ?

czuwa jednoczesnie jedzac sniadanie ;p

taka to praca ze nawet jak sie je to przy kompie trzeba siedziec...
\
Priv

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by odgdog
Informacja z Gazety Prawnej:
NIE ZAPOMNIJ Od 1 lutego polskie prawo uznaje haszysz za środek odurzający
laugh

to wczesniej nie byl??

Profesor
Profesor
Kurde nie da rady wysłać priv do Ciebie więc napisze tu

Jeśli możesz to usuń post koszałka z tematu śmieszne bo to jest w tym linku to jest skandal smirk

Pozdrawiam

Strona 7 z 12 1 2 5 6 7 8 9 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, Sensei, betowiec, forty, burbon, JelineK, $-man, alfa), 1,357 gości, oraz 12 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,742
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025