Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 27 1 2 3 4 26 27
H
enthusiast
enthusiast
H Offline
Trzeba maxymalnie zmiejszać ryzyko

Bonus: Unibet
B
Big Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by jahu
Z zarabianiem na grze to jest tak jak z każda inna dziedziną - ci ktorzy wkładają w to wiele cerca i sa gotowi wkładać w to wiele godzin pracy beda odnosili cukcesy , ci zaś ktorzy traktują to wyłacznie rekreacyjnie lub zabawowo bedą placili za przyjemność gry...

Z tymi rachunkami nie ma problemu po prostu musisz zarabiać więcej niz wydajesz , po jakimś czasie uzbierasz sobie "kapitał rezerwowy" i nawet jak ci nie idzie to masz na świeże buleczki.

dokładnie tak,wiele ,wiele godzin pracy.Praca jak każda inna. smile

H
enthusiast
enthusiast
H Offline
Ale przynajmniej jest tu jakiś dreszczyk emocjii i radość jak coś dużego wygracie tongue A nie jak np. sprzedawać sklepie.. to zenada dla mnie

B
Pooh-Bah
Pooh-Bah
B Offline
kiedys na discovery lecial program o hazardzistach, pokazywali jakiegos w sumie dziadka ktory z tego co mowil to gral tylko uczelniane ligi ( kosz, futbol, hokej) i opowiadal ze z tego wybudowal swoim dzieciom domy, wyksztalcil je i nic innego nie robil w zyciu, wiec zyc sie da, niewiem tylko czy czasem te ich ligi nie sa zbyt przekupne o czym mowy w programie nie bylo, a np w filmie The bookies pokazane bylo, ale to fikcja, a jak wiadomo w kazdej plotce jest ziarenko prawdy. ciekaw jestem kiedy u nas bedzie mozna obstawiac mecze uczelniane:) byla by niezla jazda, hehe, pelno maniakow bukmacherki ktorzy obstawiaja swoje porazki, i w sumie nigdy niewiadomo jak sie skonczy mecz;) pozdrawiam

S
old hand
old hand
S Offline
Na dzien dzisiejszy mozna jak najbardziej poweidziec ze zyc sie da, ale chyba nie mozna tego traktowac jako wieczne zajecie, gdyz za kilka lat sytuacja na rynku bukmacherskim moze sie obrocic do gory nogami. Jestem pewien ze na forum jest kilku ludzi,ktorzy zyja (i to dobrze) z zakladow sportowych generujac zyski w dlugim okresie czasu(a to jest chyba najwazniejsze)

N
Pooh-Bah
Pooh-Bah
N Offline
Originally Posted by Heart
Ale przynajmniej jest tu jakiś dreszczyk emocjii i radość jak coś dużego wygracie tongue A nie jak np. sprzedawać sklepie.. to zenada dla mnie

Z pewnoscia jest wiele zajec bardziej pasjonujacych niz bukmacherka. Kiedys pomagalem kumplowi sprzedawac w sklepie sportowym i uwierz mi, ze to fajniejsze zajecie niz siedzenie po kilka / kilkanascie godnin dziennie i obstawianie zakldow.
Jak zaczniesz traktowac granie jako prace i zrodlo dochodu to przestanie Ci to sprawiac przyjemnosc.

Wojtek

H
enthusiast
enthusiast
H Offline
Jeśli kogoś uraziłem to prepraszam

N
Pooh-Bah
Pooh-Bah
N Offline
Nie o to mi chodzilo ;-) - Kiedy grasz dla przyjemnosci to stawiasz kilka zakladow na tydzien, nie poswiecasz duzo czasu na analize czy szukanie dobrych kursow. Wtedy wygrana sprawia przyjemnosc a samo granie daje fajne emocje.
Traktujac granie jako prace przyjemnosci nie ma i emocji zwykle tez nie.

Wojtek

?
Pooh-Bah
Pooh-Bah
? Offline
Ja zyje ..ale bukmacherka crazy

$
newbie
newbie
$ Offline
Życie z bukmacherki może mieć różne oblicza :

---> jako gracz, który zarządza swoim budżetem i tak szuka typów by w ciągu na przykład pół roku zarobić jakiś tam % swojego kapitału,
---> jako gracz - spekulant, który tak potrafi handlować na giełdach typu betfair, że niemal zawsze wychodzi na "all green",
---> jako gracz - bonushunter - łowca promocji i bonusów - przede wszystkim dobry matematyk, posiada umiejętność dobrego kalkulowania,
---> z drugiej strony barykady - życie z bukmacherki jako trader, analityk w firmie bukmacherskiej,
---> jako menedzer ds marketingu, pracownik supportu, reporter live, itd, itp pracujący dla buków,
---> własny serwis sportowy, forum to też w pewnym stopniu życie z bukmacherki, z programów partnerskich,
---> jako właściciel i mod forum mecz.pl wink to też życie z bukmacherki ... wink ( nie kasujcie przez to posta ) wink

I tak dalej i tak dalej ...
Tak więc żyć z tego można ...
pozdrawiam

$
newbie
newbie
$ Offline
zapomniałbym dodać ... także jako piłkarz naszej 1,2,3 ligi, w niektórych klubach z grania wyżyć się nie da ale z typowania jak najbardziej, takie czasami wyniki padają, że kibice nie wiedzą o co chodzi .. wink

B
Big Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Jeżeli chcę czerpać przyjemność z ogladania sportu ,nie stawiam.Jak gram....zero emocji ,pełny luz ,inaczej można się wykończyć nerwowo.Z biegiem lat... nabywa się to doświadczenie.

A
addict
addict
A Offline
Originally Posted by SyKo
Jestem pewien ze na forum jest kilku ludzi,ktorzy zyja (i to dobrze) z zakladow sportowych generujac zyski w dlugim okresie czasu(a to jest chyba najwazniejsze)

Domyślasz się czy wiesz? Jakieś przykłady?

(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pisać mi się niechce wink Ale nabije jeszcze jednego posta przed snem laugh Zarabiać się da na bukmacherce...tylko KTO i ILE to już confused
Pozdrawiam! i ide spać...

1
veteran
veteran
1 Offline
uważam że się da wyzyc jednak zyje z tego pewnie 2 z 100 osob.
budzet takiej osoby na gre to cos kolo 100 000zł
gra sie wtedy 3-5 typow miesiecznie .

typy z potwierdzona infomacją

niechodzi mi o typy z argumentacja bo ten jest 1 a ten ostatni

chodzi bardziej o cos takiego ze wczesniej niz buki dowiadujemy sie o pewnych informacjach...

np. ostatni taki mocny typ
ze druzyna jedzie rezerwami w dodatku bez trenera bo oszczedzaja sie na kolejny mecz bo ten jest o "pietruszke"
rezultak 3:0 w setach do cos kolo 15 średnio

-----------

Jednego jestem pewien że bukmacherka to dobry sposób by dorobić do wypłaty z normalnej pracy.

D
stranger
stranger
D Offline
Originally Posted by Maxi
Jeżeli miałoby to być jedyne źródło dochodu to nie radze z prostego powodu. Otóż takiego stresu non stop mało kto wytrzyma a pod wpływem nerwów zaczną się błędy i w ten sposób droga do bankrutctwa jest bardzo prosta. Jak czytam czat to widze, że niektórzy nie wytrzymują jak grają po naście złotych a co tu mówić o grze w której obracalibyśmy co miesiąc kilkoma tysiącami z myślą, że jak trafimy na gorszy okres to możemy któregoś pięknego dnia przegrać wszystko i iść pod most. Jednye źródło dochodu absolutnie nie bo nie wyobrażam sobie ciągnąć do końca życia kasy z zakładów i nie mieć zabezpieczenia w postaci jakiejś posady. Oczywiście można się utrzymać z 2-3 lata ale nie jest to sposób na życie. Jeśli zaś jest w zapasie inne źródło utrzymania to spokojnie można się postarać o taki co miesięczny dodatek do pensji z bukmacherki.

Podpisuję się wszystkimi ręcami smile
Nawet jeżeli ktoś osiąga zyski przez pewien czas i nie pracuje, musiałby mieć naprawdę solidne zabezpieczenie finansowe, żeby w trudniejszym momencie mieć jeszcze za co grać, no i na chlebek.
Poza tym nie chce mi się wierzyć, że byłbyś w stanie (lub ktokolwiek) regularnie wyciągać 2-3 tysiące miesięcznie (nawet gdybyś miał budżet kilkanaście/dziesiąt tysięcy).

1
veteran
veteran
1 Offline
Originally Posted by DonJordan
Originally Posted by Maxi
Jeżeli miałoby to być jedyne źródło dochodu to nie radze z prostego powodu. Otóż takiego stresu non stop mało kto wytrzyma a pod wpływem nerwów zaczną się błędy i w ten sposób droga do bankrutctwa jest bardzo prosta. Jak czytam czat to widze, że niektórzy nie wytrzymują jak grają po naście złotych a co tu mówić o grze w której obracalibyśmy co miesiąc kilkoma tysiącami z myślą, że jak trafimy na gorszy okres to możemy któregoś pięknego dnia przegrać wszystko i iść pod most. Jednye źródło dochodu absolutnie nie bo nie wyobrażam sobie ciągnąć do końca życia kasy z zakładów i nie mieć zabezpieczenia w postaci jakiejś posady. Oczywiście można się utrzymać z 2-3 lata ale nie jest to sposób na życie. Jeśli zaś jest w zapasie inne źródło utrzymania to spokojnie można się postarać o taki co miesięczny dodatek do pensji z bukmacherki.

Podpisuję się wszystkimi ręcami smile
Nawet jeżeli ktoś osiąga zyski przez pewien czas i nie pracuje, musiałby mieć naprawdę solidne zabezpieczenie finansowe, żeby w trudniejszym momencie mieć jeszcze za co grać, no i na chlebek.
Poza tym nie chce mi się wierzyć, że byłbyś w stanie (lub ktokolwiek) regularnie wyciągać 2-3 tysiące miesięcznie (nawet gdybyś miał budżet kilkanaście/dziesiąt tysięcy).

Grając systemem 1-10 /10 gdzie 1j. = 100zł przy budrzecie na gre 100 000 zł

osiagając zysk 30j miesiecznie co nie jest czyms niezwykłym mamy 3 tyś

jesli zaś po miesiacu będziemy dajmy na minusie 30 j to strata wyniesie 3 tys przy budrzenie 100 000zł to nic i na chlebek zostaje..

A takie kiepskie miesiace zdazają się bardzo żadko

A
addict
addict
A Offline
Originally Posted by DonJordan

Kwestia proporcji, to tylko liczby.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Nie wyobrazam sobie abym sie tylko tym zajmowal w przyszlosci, zanudzilbym sie na smierc tymi zakladami, po kilku latach grania przestaje mnie to pociagac, zmeczenie materialu...

addict
addict
dobry budżet, granie singli i dosyć dobre wiadomości z róznych cześci świata i wyzyjesz;)

Strona 2 z 27 1 2 3 4 26 27

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (forty, aker, betowiec, Lukasz111, haczyk, Sensei, burbon, rafal08, JelineK, kamel, ANZELMO), 1,782 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,325
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025