Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 27 1 2 3 26 27
#897983 26/01/2007 19:16
H
enthusiast
enthusiast
H Offline
Czy waszym zdaniem da sie zarabiać na zakładach sportowych? Czy możnam mozna z tego wyżywić rodzine, utrzymać dom, opłacic podatki? Moim zdaniem tak, myśle żę moja przyszłość będzie bardoz związana z zakładami i z bukmacherką , w tym miesiącu jestem na +500-600zł i mi tyle mi wystarcza narazie bo sie ucze.. A Wy?

Bonus: Unibet
P
enthusiast
enthusiast
P Offline
dac sie moze i da, jesli sie w tym siedzi non stop, ale czy jest sens? co powiesz dziecku, ze nie kupisz mu bulki bo Arsenal stracil gola w 90. minucie ?

jako dodatek do budzetu jak najbardziej, ale nie jako jedyne zrodlo dochodu...

H
enthusiast
enthusiast
H Offline
No np. ja siedze w w tym ponad 6 godzin na dzień, i myśle że można zarobić na miesiąc z 2-3 tysiące ale wszystko zależy jaki masz budżet i za ile grasz

addict
addict
Moze i mozna z tego zyc. u mnie wyglada to tak ze jak obstawiam to na koniec wychodze na lekki minus:/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wspólna odpowiedź na pierwsze i drugie pytanie postawione w pierwszym poście tematu (nie mylić z pytaniem postawionym w nazwie tematu): TAK

Jest to jednak w obecnych czasach tak trudne i wymaga olbrzymiej wiedzy nie tylko sportowej, ale przede wszystkim matematycznej i analitycznej, że udaje się to jedynie bardzo niewielkiemu odsetkowi osób bawiących się w zakłady bukmacherskie.

G
GSE Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Jestem na plusie smile Dużym plusie smile

J
old hand
old hand
J Offline
Manko122 zmień nazwe nicka a zaczniesz zarabiać....

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by pietroc1908
dac sie moze i da, jesli sie w tym siedzi non stop, ale czy jest sens? co powiesz dziecku, ze nie kupisz mu bulki bo Arsenal stracil gola w 90. minucie ?

jako dodatek do budzetu jak najbardziej, ale nie jako jedyne zrodlo dochodu...

Nie zgodzę się z Tobą. Wg mnie, jeżeli ktoś czerpie z tego regularne zyski to czemu nie?
Praca jak każda inna. Nawet wymaga więcej umiejętności niż niejedno popularne stanowisko.

addict
addict
jahu masz cos do mojego nicka?

P
enthusiast
enthusiast
P Offline
ale ja nie mowie, ze nie potrzeba umiejetnosci, wrecz przeciwnie. natomiast prywatnie nie chcialbym, zeby obiad albo czynsz zalezal od tego, czy jakis kopacz ykorzysta karnego w ostatniej minucie meczu.

tak jak mowie, jak najbardziej mozna z tego czerpac zyski i to duze (choc jest to niezwykle trudne), ale nie powinno byc to jedyne zrodlo dochodu.

G
GSE Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Nie nic... nikt nie ma nic to Twojego nicka... Manko... Manko smile

addict
addict
dla jaho chyba jednak cos nie pasuje

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
jakis staly zysk mozna generowac, nawet minimalizujac ryzyko, bonusik to tu to tam, sure becik to tu tam i tak ziarnko do ziarnka....

G
GSE Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Nie wszystko pasuje, tylko jak ktoś ma nick "manko"...albo 122xmanko to daje do zastanowienia smile

Inaczej wiesz co znaczy: Manko? smile

To mój ostatni wpis w tym temacie smile

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by asghan
jakis staly zysk mozna generowac, nawet minimalizujac ryzyko, bonusik to tu to tam, sure becik to tu tam i tak ziarnko do ziarnka....
tylko zeby zbierac ziarnko do ziarnka to trzbea dyscypliny i wytrwalosci, dlatego uważam ze zyski (stałe) z bukmacherki moga czerpac tylko nie liczni/wytrwali i przestrzegajacych swoich zasad

M
journeyman
journeyman
M Offline
Dobrze, że kolega nie pracuje w sklepie laugh do bukmacherki nick jak każdy inny wink

addict
addict
mnie sie podoba moj nick

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jeżeli miałoby to być jedyne źródło dochodu to nie radze z prostego powodu. Otóż takiego stresu non stop mało kto wytrzyma a pod wpływem nerwów zaczną się błędy i w ten sposób droga do bankrutctwa jest bardzo prosta. Jak czytam czat to widze, że niektórzy nie wytrzymują jak grają po naście złotych a co tu mówić o grze w której obracalibyśmy co miesiąc kilkoma tysiącami z myślą, że jak trafimy na gorszy okres to możemy któregoś pięknego dnia przegrać wszystko i iść pod most. Jednye źródło dochodu absolutnie nie bo nie wyobrażam sobie ciągnąć do końca życia kasy z zakładów i nie mieć zabezpieczenia w postaci jakiejś posady. Oczywiście można się utrzymać z 2-3 lata ale nie jest to sposób na życie. Jeśli zaś jest w zapasie inne źródło utrzymania to spokojnie można się postarać o taki co miesięczny dodatek do pensji z bukmacherki.

H
enthusiast
enthusiast
H Offline
Wiadomo że tylko mały procent ludzi z tego czerpie dochody załóżmy 98%, ale to te zależy od miesiąca bo można zarabić w danym miesiącu 100zł a w innym 5000zł , to nie jest stała wypłata taka sama tongue

J
old hand
old hand
J Offline
Z zarabianiem na grze to jest tak jak z każda inna dziedziną - ci ktorzy wkładają w to wiele cerca i sa gotowi wkładać w to wiele godzin pracy beda odnosili cukcesy , ci zaś ktorzy traktują to wyłacznie rekreacyjnie lub zabawowo bedą placili za przyjemność gry...

Z tymi rachunkami nie ma problemu po prostu musisz zarabiać więcej niz wydajesz , po jakimś czasie uzbierasz sobie "kapitał rezerwowy" i nawet jak ci nie idzie to masz na świeże buleczki.

Strona 1 z 27 1 2 3 26 27

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (aker, forty, rafal08, latajaca_holenderka, ANZELMO, Lukasz111), 1,861 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,335
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025