|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie nie rozumiem Waszych opinii...zachowujecie się tak jakbyście z Waszymi partnerkami prowadzili wojnę płci. Jakbyście sie czuli gdyby Wasza dziewczyna/żona zapomniała o Waszych urodzinach i też dla niej byłby to dzień jak co dzień?! Nikt nie każde Wam traktować Walentynek jako święta, potraktujcie to jako okazję by pokazać partnerce, że Wam na niej zależy. Przecież tu nie chodzi o jakieś wspaniałe wyjście do restauracji, czy wyjazd do Paryża. Wystarczy jedna czerwona róża i kilka szczerych słów. Wierzcie mi, że kobieta odpłaci się Wam tej nocy  A poza tym Walentynki są świętem zakochanych, a nie dniem kobiet...tutaj partnerki również wykazują się inicjatywą. Wniosek: Zrobicie jak zechcecie ale nie narzekajcie potem na nude i monotonię w Waszych związkach.małżeństwach. pzdr 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie nie rozumiem Waszych opinii...zachowujecie się tak jakbyście z Waszymi partnerkami prowadzili wojnę płci. Jakbyście sie czuli gdyby Wasza dziewczyna/żona zapomniała o Waszych urodzinach i też dla niej byłby to dzień jak co dzień?! Nikt nie każde Wam traktować Walentynek jako święta, potraktujcie to jako okazję by pokazać partnerce, że Wam na niej zależy. Przecież tu nie chodzi o jakieś wspaniałe wyjście do restauracji, czy wyjazd do Paryża. Wystarczy jedna czerwona róża i kilka szczerych słów. Wierzcie mi, że kobieta odpłaci się Wam tej nocy  A poza tym Walentynki są świętem zakochanych, a nie dniem kobiet...tutaj partnerki również wykazują się inicjatywą. Wniosek: Zrobicie jak zechcecie ale nie narzekajcie potem na nude i monotonię w Waszych związkach.małżeństwach. pzdr  Nareszcie ktoś dobrze gada  Dla mnie to jest ważny dzień bo dziewczyna obchodzi też wtedy urodziny, wiec dzień jak codzień to nie jest... 2 święta na raz  Jakieś pomysły? Ułóżmy wspólnymi siłami wiersz, dobry pomysł 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dobrze gada polac mu  w koncu ekspert  hmmm Kuba co by Ci polecic poprostu kup jedna czerwona roze bez zadnego przybrania i spędz z nia milo czas 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co do kwestii walentynek popieram Pierniczka  ..a teraz jak adammm napisał, że my napiszemy wiersz to wychodze na przeciw z inicjatywa i zaczynam: Aurelio! kochanie moje, tyś jesteś jak oferta meczów Ile Cię kochać trzeba ten każdy się dowie, kto przeoczył pewniaka po kursie 2.0 Twą stawkę pomnażam dzis we własnej osobie, by piekne weszło ako Ichcę Ci powiedzieć, że Ciebie kocham, jak izzzzi meczyk po kursie 6.0  ..ale denne, poeta to ja nie będę  ..a ja tam moją koleżankę zabieram na spacerek brzegiem morza, biore termos, przygotowywuję ładną walentynkę i będzie miło, ewentualnie na zakończenie, jeżeli sobie zasłuży to zajdziemy na coś ciepłego i lampke wina w jakiejś restauracji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niebo , słońce, a nawet muchy  Wiedza ,że dzisiaj jest 14 luty. wiedz ma mila , że taka miłość jak nasza, nikomu sie nie sniła ! Nie mowie tego dlatego że dzisiaj jest dzień 14 lutego ale mowie to po to abyś wiedziala kogoś pokochala tego kogoś kto kocha,miluje i szanuje a na Twoj widok krew mocniej mu pulsuje :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
]Niebo , słońce, a nawet muchy  Wiedza ,że dzisiaj jest 14 luty. wiedz ma mila , że taka miłość jak nasza, nikomu sie nie sniła ! Nie mowie tego dlatego że dzisiaj jest dzień 14 lutego ale mowie to po to abyś wiedziala kogoś pokochala tego kogoś kto kocha,miluje i szanuje a na Twoj widok krew mocniej mu pulsuje :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D a to dopiero poeta. Drugi Kochanowski się nam szykuje. 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Paktofonika - Rób co chcesz "Rób co chcesz, może wieczór ze świecami Lecz zadowolona będzie suka skuta kajdankami.."  juz jest pomysl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Paktofonika - Rób co chcesz "Rób co chcesz, może wieczór ze świecami Lecz zadowolona będzie suka skuta kajdankami.."  juz jest pomysl  lol 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja tam.. walentynki spędze sam.. z dziewczyną sie pokłóciłem przed walentynkami.. tragedia..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Paktofonika - Rób co chcesz "Rób co chcesz, może wieczór ze świecami Lecz zadowolona będzie suka skuta kajdankami.."  juz jest pomysl  Zdeka proste te teksty maja, pierwsze skojarzenie to skrzywione podłoże psychiczne jakas sytuacja z przeszlosci (odrzucenie przez kobiety,wysmiewanie go poprzez plec zenska,lub problemy z po..........:)
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Pierniczek , ło czym Ty nawijasz? okazja by coś pokazać? miłość jest na pokaz, uczucia są na pokaz? jak mawia Kaziu Marcinkiewicz, czyny nie słowa  co mi z tego, że 100 razy powie mi Kocham Cię, jak gówno robi w tym kierunku  dziwne wnioski wyciągasz, gdy oleję 14.02 mam później narzekać na nudę i monotonię? ZERO logiki! nudą i monotonią są właśnie bzdetne walentynki, nudne są róże... o wiele bardziej romantyczne, miłe i ciekawe są akcje z zaskoczenia, bez sztucznej okazji, bez daty w kalendarzu. 14.02 powoduje presję i nacisk społeczny  chrzanię to!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Przesłuchaj całą Azzaro 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tam.. walentynki spędzę sam.. z dziewczyną się pokłóciłem przed walentynkami.. tragedia.. ale lol spójrz w kalendarz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
calej nei maielm oakzji:) ale z checia zobacze:) ten kawalek tekstu wskazał mi ich nastawienie ostatnimi czasy modny gangsterki p.i.m.p image:PP:P ale przeslucham:)
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Panowie nie rozumiem Waszych opinii...zachowujecie się tak jakbyście z Waszymi partnerkami prowadzili wojnę płci. Jakbyście sie czuli gdyby Wasza dziewczyna/żona zapomniała o Waszych urodzinach i też dla niej byłby to dzień jak co dzień?! Nikt nie każde Wam traktować Walentynek jako święta, potraktujcie to jako okazję by pokazać partnerce, że Wam na niej zależy. Przecież tu nie chodzi o jakieś wspaniałe wyjście do restauracji, czy wyjazd do Paryża. Wystarczy jedna czerwona róża i kilka szczerych słów. Wierzcie mi, że kobieta odpłaci się Wam tej nocy  A poza tym Walentynki są świętem zakochanych, a nie dniem kobiet...tutaj partnerki również wykazują się inicjatywą. Wniosek: Zrobicie jak zechcecie ale nie narzekajcie potem na nude i monotonię w Waszych związkach.małżeństwach. pzdr  Ja sobie oczywscie zartuje, choc cos w tym jest  Mi tam walentynki zwisaja, bo: - o tak jestem sam - nikt mnie nie lubi - i tak w ten dzien pracuje do 21
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lupus a dostałes się do tej firmy, co byłeś na rozmowie, a szef w zlotych branzoletach?:)
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Taa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
musiales ogolic glowe i zaczac nosic skore zeby sie jakos prezentowac w mietku bosa? 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
W garniaku chodzimy wszyscy  On tez, tzn ja go tylko 2 razy widzialem, na codzien jestem z managerem, a ten koles co mialem rozmowe to szef wszystkich szefow, rzadko sie pokazuje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|