|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Wiele konkretnych i udokumentowanych badań potwierdza fakt, że ziemia w przeszłości przechodziła właśnie przebiegunowanie i zawsze " podaj mi te konkretne i udokumentowane badania potwierdzajace "fakt" ? Najlepiej bedzie jak przedstawisz mi zdjecia co sie dzialo podczas jakiegos przebiegunowania po pierwsze dla mnie jedynym faktem jest to ze jestem u siebie w domu i pisze tego posta . To co bylo tysiace miliony lat temu ,to co przedstawiaja nam naukowcy dla mnie nie jest zadnym faktem jest to w mojej ocenie jest to tylko i wylacznie wizja tego co bylo kiedyś 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rysio i tutaj musze Cie zaskoczyc ... zdecydowana wiekszosc kregow w zbozu jest wlasnie robiona za pomoca deski i sznurka ...  wystarczy tylko to sobie dobrze zaplanować . http://www.zagadkiswiata.prv.pl/indexxx.html jeszcze raz polecam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"zdecydowana wiekszość..." powiadzasz dobre dobre To wysmaruj taki obrazek w pare minut (sznurek i deske daje gratis)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fajna, fajna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie bede mi nic smarowal  i jezeli ktos sie za takie cos zabiera to zbiera spora ekipe i nie robia tego w pare minut ...  Rysio a widzialeś taki filmik jak krag w zbozu robi taka kula ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Owszem ,niektóre mozna wykonać "metodą chałupniczą" ale cześć z nich jest tak skomplikowana ,że "reczna robota" rczej odpada.Jeżeli juz to wchodzi tu w grę technika wojskowa .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
5 lat to kupa czasu, zdążę studia ukończyć  tylko teraz muszę przyśpieszyć planowany zakup porządnego auta, a co za tym idzie, szybciej ograć buki niż planowałem 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
straszny ten obraz z działu o duchach  przerazilem sie niezle
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Swoją wiedzę przekazali następnym pokoleniom chociażby w piramidach, ale oficjalnie nadal pozostają one niezbadane. W rzeczywistości prawda o tym co zawierają jest ukrywana i zatajana A ty wiesz moze co one kryją??  to sie pochwal ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kór.... koniec z jakimiś przepowiedniami :/ wierzymy w jednego boga czy w steki bzdur którzy cos powiedzieli i niechcqco sie stwierdziło. Dlatego nie wierze w zadne wrózby i przepowiednie. Nie czytam horoskopu ani nie obchodzi mnie co bedzie za 10 lat. niby 1999 miał byc koniec swiata i co ? HWDH 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak naprawde koniec swiata bedzie w 2012 bo wtedy zorganizujemy ME i to dopiero bedzie blamaz dla nas ..... :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
" Podczas tej nawałnicy zniszczeniu ma ulec wschodnia część Polski." 2010  *urwa zawsze wschodnia... nie moze byc z raz zachodnia :/ P.s. widze ze temat ladnie chodzi... moze przemianowac go na "Zagadki Świata" tak jak w tej stronce i tu bysmy pisali o koncu swiata, UFO, duchach, Lepperze itp. co wy na to ? moze mod moglby tak zrobic ????
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a tak p.s. to jak ma byc 2010 to bawet MŚ w noge nie obejrzymy ale pompa :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prawda jest jedna.... żadnego restartu systemu nie bedzie, za takie brednie ktos bierze takie pieniądze że nie macie pojęcia.. tyle
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
T3NnIs Chi3F, a ty wiesz kto i jakie? Rancorn, jakie zagadki są ukrywane w piramidach? Są tajne, ale ty wiesz, że one istnieją? Kurde, mamy na forum ludzi, którzy wiedzą o rzeczach, do których dostęp ma pewnie kilku ludzi na świecie. A tak serio, to trochę mi was żal. Bo naczytaliście się takich stronek albo naoglądaliście się Strefy 11 i myślicie, że znacie zagadki tego świata. A tak naprawdę to są kity żeby wyciągać od takich ludzi kasę na książki lub filmy o niewyjaśnionych zjawiskach. Już widzę jak któryś z was napisał, że nie kupiliście nigdy żadnej książki ani filmu. No ok, udało wam się. Ale setki tysięcy innych ludzi podobnych do was kupiło 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hehe, ale gafa. To nie do Rancorna miało być tylko jakiegoś marcina27. Sorry  A druga część wypowiedzi o ludziach nabierających się na te historyjki nie jest do tennis czifa :]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No patrz, nawet kosmici używają Firefoksa  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zbigniew widze ze odwidziles ta strone co podalem  poczytaj artykuly naprawde ciekawe sa artykuly o miejscach , niewyjasnionych i budowlach 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|