|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kartę muzyczną masz zintegrowaną na płycie głównej? Jeśli tak, to sprawdź czy w biosie nie jest ona wyłączona.Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kartę muzyczną masz zintegrowaną na płycie głównej? Jeśli tak, to sprawdź czy w biosie nie jest ona wyłączona.Pozdrawiam. dzięki bardzo, jak bede w domu sprawdze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
napisalem juz w Rozmowach o dupie Maryni ale moze tu bedzie lepiej poszukuje spolszczenia do Commandos 2 - Men of Courage, posiada ktos??
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
witam,
Czy ktoś pomoze rozwiąc taki problem.. Cześto w pracy obstawaim meczyki ale nie moge sciagnąc Flasha,zablokowana funkcja przed admina Czy mozna jakos to złamac??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak masz zablokowane sciaganieto nie problem, bo przynosisz na pendrive, wysylsz mailem itp.
Jak nie mozesz zainstalowac to raczej bez lamania hasla admina niewiele zrobisz, wiec moze ladnie kogos popros tlumaczac to praca?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam, mam taki dla mnie to straszny problem, nie wiem kompletnie co zrobić... Gdy grałem na swoim kompie zreetował mi się i gdy chciałem ponownie go uruchomić na monitorze pisze NO SIGNAL i strasznie coś piszczy, bardzo proszę o pomoc, zależy mi na czasie gdyż za chwilkę zmykam z kafejki ;/
Z góry dzięki
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam, mam taki dla mnie to straszny problem, nie wiem kompletnie co zrobić... Gdy grałem na swoim kompie zreetował mi się i gdy chciałem ponownie go uruchomić na monitorze pisze NO SIGNAL i strasznie coś piszczy, bardzo proszę o pomoc, zależy mi na czasie gdyż za chwilkę zmykam z kafejki ;/
Z góry dzięki Ludziska proszę o pomoc.. już za chwilke spadam a chcialbym w domu co z gratem pokombinowac .. licze na Was 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
karta graficzna wyjmij i włóż z powrotem...przedmuchaj styki.. albo kabel od monitora nei łączy ale skoro piszczy to raczej na 100% coś z kartą
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Pilnie potrzebuje programu do przeróbki filmu rmvb do Divx. Próbowałem kilka, ale część nie chodzi (Media Koder), albo trial konwertuje tylko 50% filmu. Oczywiście zależy mi na darmowej aplikacji
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
POMOCY !
Gralem w gry on line, i przegladalem strony. Wciskalem klawisz Alt Gr oraz / . , i nagle obraz z pionu przemienil sie na poziom a myszka w laptopie dziala na odwrot, pion z poziomem. Zresetowalem koputer i dalej mam to samo, nawet teraz jak pisze. Pewnie to sie gdziesz zmienia w ustawieniach. Moze ktos pomoze.PLISSS
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Koło godziny w tray'u powinieneś mieć ikonę ATI albo nvidii. Tam w ustawieniach możesz zmienić "Obrót ekranu" i opcje 90, 180 stopni. Też tak kiedyś miałem...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
POMOCY !
Gralem w gry on line, i przegladalem strony. Wciskalem klawisz Alt Gr oraz / . , i nagle obraz z pionu przemienil sie na poziom a myszka w laptopie dziala na odwrot, pion z poziomem. Zresetowalem koputer i dalej mam to samo, nawet teraz jak pisze. Pewnie to sie gdziesz zmienia w ustawieniach. Moze ktos pomoze.PLISSS Ufffff. Zrobione 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pilnie potrzebuje programu do przeróbki filmu rmvb do Divx. Próbowałem kilka, ale część nie chodzi (Media Koder), albo trial konwertuje tylko 50% filmu. Oczywiście zależy mi na darmowej aplikacji Probowalem, kilka programow to ciagle cos nie gralo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktos moglby wrzucic DZIAŁAJĄCĄ liste hubow do DC ++?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dzis ukazala sie nowa wersja eMule Plus: Link [ programypc.pl]
Last edited by [g]um[p]; 08/02/2007 15:37.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] taki blad mi wyskakuje, co moze byc tego przyczyna ? ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam maly problem mam 2 usb do jednego mam podlaczona neostrade a do drugiego wlozylem pendrive i niepokazuje mi go!!!!! pisze ze nei rozpoznaje urzadzenia i ster....:/:/ jak mam go odczyatc :/mam na nim dokumenty do zlecenia i musze jak najszybciej zgrac na kompa:(
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze sprobuj na moment odlaczyc neo albo zamien miejscami pendrive z neo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poszlo juz 3 razy wkladalem wyjmowalem i ruszylo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam prblem z tunerem TV WinFast DV2000. Zainstalowałem nowsze sterowniki i spolszczenie do tego i teraz gdy przeskakuje między kanałami zamiast normalnego dźwięku jest szum dopiero przeskoczenie na inny kanał i ponownie powrót dźwięk jest poprawny. Wiecie jak zrobić by działało poprawnie? Bo nie chcę istalować tych starszych sterowników.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|