Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Mecz kwalifikacyjny do Euro 2008 zamiast w Krakowie zostanie rozegrany w Warszawie.

Więcej informacji tutaj:
http://sport.onet.pl/0,1248770,1487691,wiadomosc.html

Dziwi mnie natomiast, że nie zdecydowali się na rozegranie obu spotkań w Kielcach, na najnowocześniejszym obiekcie w Polsce.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dla mnie to info to jeden wielki blef!!!!!!
Nie chca sie przyznac w Krakowie ze nie zdarza z remontem na mecz eliminacyjny, to dali info o wielkiej bojce kibicow... nie wiem czy smiac sie z tego czy plakac z ich glupoty!! A co w Warszawie to nie beda sie bili jakby chcieli?? a po pierwsze to na meczach reprezentacyjnych nigdy nie dochodzi do zadnych bojek...

Je.ać PZPN!!!

H
old hand
old hand
H Offline
Originally Posted by Dziabor
a po pierwsze to na meczach reprezentacyjnych nigdy nie dochodzi do zadnych bojek...

nigdy?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
no moze i kiedys dochodzi, ja osobiscie nie pamietam jakis wielkich awantur kibicow na meczach reprezentacji, mojego zdania nikt nie zmieni, mimo ze PZPN juz ledwo zipie to nadal szuka winnych wszedzie tylko nie w swoich szeregach, tym razem padlo na kibicow... a wlasnie od kiedy kibice sie bija?? z tego co wiem to bija sie chuligani crazy ehh ten onet

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Nie wiem czy dobrze pamietam, ale ostatnia to chyba byla podczas meczu z Anglikami u nas. Roku juz nie pamietam

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by hugo_
a po pierwsze to na meczach reprezentacyjnych nigdy nie dochodzi do zadnych bojek...

nigdy?

najlepszy mecz to byl z norwegia na wyjezdzie jak norwedzy nie wiedzieli co sie dzieje jak sie polacy nawazjem bic zaczeli laugh

ivo Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A co w Warszawie to nie beda sie bili jakby chcieli?? a po pierwsze to na meczach reprezentacyjnych nigdy nie dochodzi do zadnych bojek...
Je.ać PZPN!!!
Wisla i Cracovia pewnie wszystko logistycznie by przygotowaly.W Wawie na to nie byloby szans.Jaki podzial wsrod hools w Polsce jest to wszyscy wiemy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
faworyzowana Warszawka ,jak zwykle...

bez napinki

C
C Offline
Według mnie wszystkie mecze powinne być rozgrywane w stolicy Polski, i tak jak Anglicy mają swój Wembley to i my powinniśmy mieć stadion narodowy w Warszawie.

Ale dopóki takiego stadionu nie ma to reprezentacja będzie przypominała cyrk jeżdżący z jednego miasta do drugiego. wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No racja ,skoro już chcą ,żeby repra grała tylko i wyłącznie tam ,to wreszcie wybudowali by stadion z prawdziwego zdarzenia...

Tenis Trader
Tenis Trader
Narazie to powinni grać w Kielcach.

P
member
member
P Offline
Originally Posted by lupus
Nie wiem czy dobrze pamietam, ale ostatnia to chyba byla podczas meczu z Anglikami u nas. Roku juz nie pamietam

Rok 1993 kiedy to Angole dostali niezly wpierdol w parku w Wawie po czym sami na mecuz byli zdziwieni ze Polacy leja sie emidzy soba na stadionie. Od 5 lat jest w Polskiej hooligance zawarty pakt o nieagresji i na meczach Repry wszyscy trzymaja sie razem nie ma zadym ala Wisła-Craxa czy Legia-Polonia.

Blade Runner
Blade Runner
Tak pamiętam to - podobno kibole jednego z klubów sami wtedy wyrzucili policję ze stadionu...

Q
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Q Offline
Jak zwykle Warszawka wyjebała Kraków, ale to przecież norma, vide euro 2012 ...

old hand
old hand
Originally Posted by lupus

Maj 1993r. Latające ławki na Śląskim, brama Adamczuka, krzyk Darka i Włodka (teraz, teraz, teraz i gooooool!!!), oooktóry później trafił do czołówki programu Wielka Piłka , dwie "setki" spartaczone przes Leśniaka (ach, ten Chris Woods)i Ian Wright.

Blade Runner
Blade Runner
Szansaaaaaaaa.... no ajjj Jezus Mariaaaaaaa....

W taki oto legendarny już sposób komentował Dariusz Szpakowski smile

To, jeśli się nie mylę - z tego meczu wink

Io sono Interista
Io sono Interista
Originally Posted by Conrad
Według mnie wszystkie mecze powinne być rozgrywane w stolicy Polski, i tak jak Anglicy mają swój Wembley to i my powinniśmy mieć stadion narodowy w Warszawie.

Ale dopóki takiego stadionu nie ma to reprezentacja będzie przypominała cyrk jeżdżący z jednego miasta do drugiego. wink

Zgadzam się z tobą Conrad w 100%.

Wiem że w polskiej piłce nie dzieje się ostatnio najlepiej ale czy musi się to przekładać również na piłke reprezentacyjną? smirk

Troche szkoda że mimo tego iż nasza reprezentacja gra coraz lepszą piłke, już drugi raz z rzędu zakwalifikowała się do MŚ to mimo to nadal nie ma stadiony na którym mogła by rozgrywać wszystkie mecze.
Nie mówie tutaj o zbudowaniu nowego stadiony, ale mam na myśli modernizacje np. Stadionu Śląskie czy chocby rozgrywanie meczy na wcześniej wspomnianym stadionie Korony Kielce, który jest rewelacją jak na nasze polskie warunki wink

Z całym szacunkem do warszawiaków muszę przyznąć że stadion przy ulicy Łazienkowskiej nie przekonuje mnie do konca. Jest mało atrakcyjny i nie pasuje do meczy reprezentacji. Wiem że stolica to stloica i nie mam nic do tego aby to tam było rozgrywane mecze reprezenatcji ale jakaś modrnizacja z cała pewnością by mu sie przydała smile

Misiu Listkiewicz i całe brygada z PZPN chciaby aby to tam był rozgrywany każdy mecz ale jeśli chca mieć wspaniałe mecze to stadion musi być równie wspaniały. Nie wiem jak to jest dokładnie ale nasz zwiazek powinien chyba miec otwartą kieszeń na potrzeby tego obiektu a jakoś za specjalnych ruchów tam nie widze. smirk

No ale jeśli mamy takich ludzi w zarzadzie polskiej piłki to nie mam zbytnio sie co dziwić wink

old hand
old hand
Originally Posted by Bzyku
Szansaaaaaaaa.... no ajjj Jezus Mariaaaaaaa....

W taki oto legendarny już sposób komentował Dariusz Szpakowski smile

To, jeśli się nie mylę - z tego meczu wink

Ależ oczywiście. laugh

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, forty, betowiec, latajaca_holenderka, aker), 1,124 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,239
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025