|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto mądry mi powie jak przeglądnąć telefon (Siemens CX65) przez kabel USB pod Ubuntu?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Specjaliści mam do Was pytanie...dla Was to pewnie błahe, a mnie to po prostu denerwuje. Mianowicie chodzi mi o to, że ikonki filmów mam takie same jak mp.3-jek. Jak to zmienić?! pzdr i dzięki za pomoc  Napisze jak ja bym to zrobił. Wchodzisz w narzędzia, opcje folderów i tam zakładkę typy plików. Wybierasz np. avi i zmieniasz program jakim ma być ten typ plików otwierany na jaki chcesz i przy okazji zmieniasz ikonę  Pozdrawiam! Zrobiłem tak jak mówiłeś ale nie pomogło :/ Wiesz może dlaczego?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
pewnie odtwarzasz mp3 i filmy w media plejerze ustaw winampa jako podstawowy odtwazacz mp3
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie mp.3 odtwarzam w winampie, a fily w SuBedit'cie...ale mimo to nadal mam ten problem :/
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
w winampie w opcjach masz funkcje zmiany ikony dla kazdego formatu z osobna
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierniczek to zmien jeszcze w Winampie ze tylko Audio Only (to jest w opcjach i preferencjach, pierwsza zakładka). A potem w subedicie narzedzia i opcje i skojarzenia i tam zaznacz co chcesz. Jak to nie pomoże to...moja wiedza jest zbyt mała żeby rozwiązać Twój problem 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Pomocie ... jak najlepiej usunoc KONIE TROJANSKIE.
Przeskanowalem dysk skanerem on-line i mam 2 konie trojanskie
C:\Program Files\Save\ACM.dll
i drugi
C:\Program Files\Save|Save.exe
co z tym zrobic? jakims Nortonem ? czy trzeba sformatowac dysk i na nowo wgrac windowsa ? jaki jest najlatwiejszy sposob ??
Plisss pomozcie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
bakubak i (J) ale Wy jesteście smerfastyczni  Dzięki, pomogło 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam. Mam problem w drukowaniem wzorow PIT. Gdy chce wydrukować dany pit to drukuje tylko kawałek. Nie wiecie co może być przyczyną? Moja drukarka to Canon PIXMA ip1500 odkurzam i ponownie prosszę o pomoc bo mam w choooj roboty a nie mam czym drukować... PLX HELP 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pomocie ... jak najlepiej usunoc KONIE TROJANSKIE.
Przeskanowalem dysk skanerem on-line i mam 2 konie trojanskie
C:\Program Files\Save\ACM.dll
i drugi
C:\Program Files\Save|Save.exe
co z tym zrobic? jakims Nortonem ? czy trzeba sformatowac dysk i na nowo wgrac windowsa ? jaki jest najlatwiejszy sposob ??
Plisss pomozcie. 1. Możesz to zrobić programem typu: AdAware 2. Możesz spróbować usunąć to ręcznie 3. Możesz usunąć to ręcznie z konsoli poleceń
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Mam problem w drukowaniem wzorow PIT. Gdy chce wydrukować dany pit to drukuje tylko kawałek. Nie wiecie co może być przyczyną? Moja drukarka to Canon PIXMA ip1500 Inne dokumenty się normalnie drukują? Jeśli tak, to wina programu. Może jest gdzieś opcja podobna do tej z Acrobat Readera: "rozciągnij do kartki".
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
sciagnolem program AdAware, ale mozesz powiedzec cos wiecej jak usunac te trojany ? ...bo zabardzo nie wiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W opcjach odznacz kwarantannę, przeskanuj, w rezultatach zaznacz trojany i NEXT (o ile dobrze pamiętam). Powinny się usunąć. Dużo osób poleca jeszcze Spybot Search & Destroy. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Uzywajac netlimitera i ustawiajac np 10kb/s uploadu na BITCOMETA tak w rzeczywistosci wysyla on ookolo 3-4x wiecej niz mu przydzielilem (nie widac tego w netlimiterze ale widac w programie zainstalowanym na serverze z DSLka). Zna ktos jakis pomysl jak zrobic zeby wysylal tyle ile mu kaze bez tracenia na transferach ?
pozdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piszę w Wordzie pracę i ma stworzony do niej spis treści.
Pytanie: Jak to się robi, żeby przy tym spisie treści pojawiły się numery stron i żeby te numery odpowiadały rzeczywistemu miejscu dnaego rozdziału w mojej pracy i żeby te numery automatycznie się zmieniały jak będę coś dopisywał/kasował i dane rozdziały będa zmieniały swoje położenie?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tomo. Najlepiej bedzie jak zrobisz nowy spis. Sformatuj tytuly rozdzialow jako Naglowek1 (Styl w pasku narzedzi) Nastepnie Wstaw ->Indeks i spisy. Tam wybierz spis tresci i w opcjach odpowiednio go dostosuj do swoich potrzeb. Jezeli chcesz spis wielopoziomowy to nastepne poziomy sformatuj Naglowek2 Naglowek3 itd.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie! ma ktoś jakieś dobre podręczniki do Access'a? Najlepiej dla "całkowitych leszczy"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam nadzieję, że mi wybaczysz, ale ja jestem tak tępy w pewnych sprawach, że nic z tego wyjasnienia nie zrozumiałem... 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
W tresci dokumentu wyszukaj akapity/zdania ktore sa tytulami rozdzialow. Kazdy z nich po kolei z osobna zaznacz i sformatuj jako Naglowek1 (w pasku narzedzi Styl - powinno to byc tuz obok czcionki - zwykle w tym miejscu jest wybrany "Standardowy" -> zmien to na Naglowek 1). Kiedy to zrobisz reszta bedzie banalna.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Powie mi ktos czy takie program oznaczony licencjią(Adware) jest legalne na kompie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|